Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EMBG

11 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
... mondogatja Kurz. És amiről most szeretnék írni, az valahol ez a kategória. A sötétből kimorgott-suttogott Brando-hang mögötti csend. A CSEND.Aki volt már fejtágításos tréningen, mindjárt tudni fogja miről van szó, a többiek dőljenek hátra, popcorn, kóla, és…..
Köszönöm, Kata!Tisztelt Hölgyem/Uram!Kérjük, 3 napon belül szíveskedjen ellátogatni hozzánk vérvételre, éshozzon magával székletmintát.Munkáltatója kérésére szükségesmegállapítanunk, hogy a munka a vérében van-e, vagy szarik rá!!!ÜdvÜzemorvosi Labor..
Köszi a reakciókban megosztott csodálatos kifejezéseket. Mivel -még- nem tudom miért, de nem jelenik meg a kommentek szövege, csak száma, kiemelem mindenki okulására a szépségeket!WarehouseBack-officeIndividuális brainkompetenciaÉs hát igen, gyűlnek az elvárások is :-)"Várom…..
Initiative!Tudom, hogy el lehetne mondani szép kerek magyar mondatokkal, de mivel ahhoz semmi, de semmi kedvem nincs (hogy is lehetne, ha felmerül az initiative szükségessége), ezzel az egy szóval simán okosnak tűnhetek, meg egyáltalán proaktívnak. Viszont ugye hátránya van a dolognak,…..
Kérdés:"Egyre többet hallani a gerilla marketingről. már mindenki úgy beszél róla, mint valami olcsó taktikáról. Ez valóban használható technika? tényleg nem kerül semmibe?"Válasz:A gerillamarketing valóban "olcsóbb" a szokványos taktikáknál. Megspórolja a…..
Tegnap este egy jóbarátomnál (német ipari gyártó cég alkalmazottja) vacsoráztunk/söröztünk/meccset néztünk, és ahogy szóba került a blog, azonnal érkezett két új szépség. Issue! Ó igen, töltelékszavak gyöngye, mindig meg tudsz menteni egy előadót!On the…..
Jó is az, ha az ember olyan cégnél dolgozik, ahol az irodaház alján van egy nagy össznépi hodály, ebédlőnek elnevezve... jobb esetben drágán jót kajálsz, rosszabb esetben drágán szart.Ennél is jobb, ha nem külön asztalok vannak, hanem asztalsorok, és így akkor sem vagy egyedül,…..
EMBG 2008.02.20 14:27:44
...nagyon jó kis válaszok futnak be a jóbarátoktól a blog-ajánló emailekre! Egy osztrák pénzintézet munkatársának stílusos üzenete!"cső! éppen a sponsornak reportolok a milestone-okról és a felmerült offscope kihívásokról, de egy kedélyes blogba felraktam, páran…..
Egy videókonferenciás meetingről is lehet késni!Majdnem!!!Ez itt a kedvencem, a blog videóhimnusza!!!Remélem, hogy ilyesmi sztorikkal fogtok szolgálni nemsokára!!!..
Jóbarátom haverja, aki egy nagy német cégnél dolgozik kis/középvezetőként (lássa mindenki milyen diszkrét vagyok, nem kell félni), szóval akitől igazán tanulhatunk, csuda szót küldött a Vocabulary bővítéséhez: "follow-up", ezt. Óh igen, és mennyire bele tud…..
A MEETING (BLV, azaz Basic Level Vocabulary) szó nélkül nem létezne ez a blog. Az a megcsömörlött báj, ami ezt a szót övezi, minden magánszférában dolgozó ember számára már-már olyan természetes, mint a levegővétel, a reggeli fél óra késés, az esti fél órával…..
Ennek a blognak kettős célja van. Egyrészt. Keresem azokat a szép szavakat, melyeket összegyűjtve összeállíthatjuk az EMBG-t (Essential Management Bullshit Guide). Ennek a célja az, hogy senkinek se kelljen megijednie, ha egy prezentációra adja a fejet, és menedzserek előtt kell…..