Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B.M.M.

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Novemberben ajándékötlet hónapot tart a Golyóstoll blog. Ezt a tollat mostoha körülmények között dolgozók megajándékozására ajánlom. (Az ajándékozásról általánosságban ebben az írásban olvashatsz.) Nem tudom, hogy kell-e többet írnom a Fisher Space Pen AG-7 golyóstollról, mint hogy ez az eredeti,…..
B.M.M. 2016.04.09 16:03:51
- Egy Montblanc golyóstoll a mai írás témája. Azt hittem, káprázik a szemem! Mi történt? - Ez egy hosszú történet. Az ismeretségi körömben kevesen tudják, hogy mivel foglalkozom a szabadidőmben. Annak idején, a blog indulása környékén beszélgettem egy barátommal, aki teljesen immúnis a hétköznapi…..
Egy kis történelem 1943.06.10-én szabadalmaztatta Bíró László József, a golyóstoll egyik atyja azt a technológiát, amelyre a mai golyóstollak működése is épül. Méltatlanul kevesen tudják, hogy igen jelentős szerepe volt a folyamatban egy Goy Andor nevű úriembernek is. Neki nincs külön Wikipedia…..
Szinte mindenki ismeri a híres Parker Jotter golyóstollat, azonban kevesen vannak tisztában vele, hogy milyen komoly történelme is van. Ennek a cikksorozatnak a célja, hogy áttekintse a toll megjelenésének történetét, és sorra vegye a fontosabb változásokat a típus életében, bemutatva, hogy honnan,…..
Tudom hogy ez furán hangzik, de valahogy úgy vagyok a HungaroPAX Gel zselés tollbetétettel, mint a kisgyerek az ajándékkal, amelyet egész évben várt. Nagyon fájt a fogam egy ilyenre, és mivel az általam látogatott boltok egyikében sem találtam, végül a gyártó mintaboltjáig kellett mennem érte. Egy…..