Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bakter123

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mármint az a hülye, akiket a trashblogok (update: sikerült) annyira szeretnek: a szánalmas, kelet-ázsiai hülye, aki a robogóján szállítja az egész családját, a bejárati ajtó keretét, vagy egy fejős kecskét.  Én még nem tartok a kecskénél, de valószínűleg csak mert…..
bakter123 2012.05.18 12:20:42
Pár nevet összegyűjtöttük, akik akár esélyel léphetnének Mike Portnoy helyére. Akinek van jobb ötlete, vagy szokott módon szeretne fikázni, nyugodtan kommenteljen, kibírjuk. Mivel a Poll-r nálam nem érhető el, ettől függetlenül egy másik szavazó dobozt kitettünk, és ha jön…..
bakter123 2010.09.25 21:34:47
www.youtube.com/watch?v=OR3RuZGy3Zc
van rá pár ezresem, hogy ő lesz az...
ismert session dobos, nem mellesleg bármit ledobol bárkinek
A tegnapi villamosmegállóba sodródós történet hatására olyasvalakitől is kaptam levelet, aki közvetlenül a baleset után érkezett a helyszínre és ő kezdte meg az elsősegélynyújtást. Eddig ismeretlen részletek alant. Én csak rendszeres olvasója vagyok a blognak, de most tollat…..
Négy éve jelent meg az Anima Sound System legutóbbi nagylemeze, a We Strike, ami már csak a címéből is ítélve harcos, komor album volt. Ennek szöges ellentéte a napokban boltokba kerülő Tedd a napfényt be a számba, ami a 80-as éveket idéző diszkóval és funkkal kacérkodó…..
Holdvilágos címmel megjelent a Napra második albuma a FolkEurópa Kiadó gondozásában. A zenekar új lemezén tovább viszi a rájuk jellemző progresszív rock és népzene ötvözetét, de Bartók Béla öröksége is ugyanúgy tetten érhető rajta, mint Both Miklós gitáros-énekes…..
 A pénteki teszt kicsit necces volt, 70% a határ, én 71%-ot értem el. Mondjuk a Josh gyerek aki tartotta nem volt a helyzet magaslatán, leginkább leszarta az egészet. Leslie megint megbukott, 68%ot ért el és ez bizony nem jó jel, nem tudom, hogy mi lesz vele így a jövőben. A…..
Szigi Bostonban Hétfő: Centerra 2009.12.01 02:41:00
 Elkezdődött a tanulás. Ben-t és Leslie-t előbb el kellett vinnem a másik épületbe, mert nem tudták az utat. Leslienek sok szerencsét kívántam, majd vissza a hotelbe felkaptam Mouradot és Alexet és mentünk a saját helyünkre. A kocsi továbbfejlesztette a bűzt, most már…..
 Közel volt már a péntek, úgyhogy extra intenzitással kellett tanulnom, mert ugye kedd este a Bowling miatt nem volt nagyon sok időm, szerdán tanulgattam. Azaz inkább a Team Awesome Souce tagjai tettek fel kérdéseket, másfél órán keresztül, és kb 5 kérdésre nem tudtam a…..
Szigi Bostonban Baoling 2009.11.18 05:31:00
Ma este volt egy kis összetartós bowlingozás. Egész jó hangulat kerekedett a végére, bár a lányok nem beszéltek egymással. A képek magukért beszélnek, szerintem nem is fűzök mást hozzá. :D picasaweb.google.com/szigig81/Bowling#..
bakter123 2009.11.20 12:31:01
 Eljött a nagy teszt előtti nap… Szombaton nem tanultam valami sokat, ma tanulgattam, remélem elég lesz. Ha nem akkor még mindig ott van a pénteki „próbáldmegmégegyszer”. Kicsit irigylem Leslie-t, neki ezzel most nem kell foglalkoznia… Bár persze aztán egy…..
bakter123 2009.11.17 11:15:38
bakter123 2009.11.17 17:55:34
@Szigibacsi: és ez most mennyire szopacs??

lehet még utóvizsgázni nem?

3% nem a világ...
bakter123 2009.11.17 17:56:11
Szigi Bostonban Na neeeeeeeee 2009.11.11 05:29:00
 Nem hiszem el, hogy ilyen fost is képesek voltak velünk megcsináltatni. Az előadás(ok) címe: Managing Customer Relation. Mindenki gondolta, hogy az egész a bull-shitelésről fog szólni. De hogy ennyire?! O.o Konkrétan a semmiről beszélt a 3 előadó 2!!!!!!! Napon keresztül. Rém…..
 Sok szempontból vizsgáltuk már a tanárok helyzetét a társadalomban, az iskolában, a családban, de levélírónk egy egészen új perspektíváját mutatja be a tanári létnek. Tapasztalata szerint, nem az a legnehezebb a tanárságban, hogy az ember megtalálja a közös hangot a…..
bakter123 2009.11.13 11:39:03
@ilonkanéni: Pedig ritka az igazán elhivatott férfi tanár a középiskolai rendszerben...Minden tiszteletem a meleg kollégának. Azon gondolkodom vajon a kölykök tudják-e róla. Már pér éve kiszakadtam ebből a világból, de nem úgy emlékszem vissza az átlag diákra, hogy toleráns lenne az ilyesmivel kapcsolatban.

A vicc az, hogy én a tanáriban ismertem meg a menyasszonyomat, de csakis azért mertem ilyen könnyen felvállalni a dolgot, mert pontosan tudtam, hogy csupán három évet fogok a szakmában tölteni.

Az általam említett minden kolléganőnek udvarlást ugyanis ezután már nehéz lett volna fenntartani.

Alapvetően jó élményekkel távoztam a pályáról ennek köszönhetően.
Szigi Bostonban Nem semmi.... 2009.11.03 23:18:00
Sajnálom hogy az elmúlt pár napban nem jelentkeztem. Hihetetlen mennyiséget kell megtanulnunk... Következő hét hétfőn már írjuk is a tesztet. Két nap alatt 800 oldalt vettünk át, és holnapra fel kell készülni ebből. Mert hogy quiz lesz. Az előző 67%-os lett, ami tökéletes, pont…..
Szigi Bostonban Training indul 2009.10.27 03:57:00
 Nyah.. hát elkezdődött... Át kellett menni az EMC központba ami Franklinben van egy 8 mérföldre a szállodától. Útközben láttunk az autópályán egy elütött őzet, szép nagy volt, kiváncsi vagyok mi lett az autóval. Miután megérkeztünk a remek kis épületbe (holnap…..
Szombat este a kajánál megismerkedtem első tanfolyamtársammal, Leslie-vel az amerikai lánnyal. Meg is beszéltük hogy másnap elmegyünk, körbenézünk, fényképezünk, vásárolunk. Cool. "Reggel" 11kor találkoztunk autóba vágtuk magunkat és elmentünk egy pizzériába.…..
Szigi Bostonban Utazás part II. 2009.10.25 01:13:00
 Aztán megérkeztünk Róma reptérre. Rendkívül mocskos és igen igénytelen hely ez. Az emberekről ne is beszéljünk. Amikor megkérdeztem angolul az információs pultnál hogy nekem most akkor merre is kell mennem barátunk elkezdett olaszul karattyolni… egyértelmű hogy azért…..
 Elérkezett az utolsó nap is, ami a búcsúzkodással telt nagyjából. Reggel egy kicsit chateltem Annával, aki egy sajátos „átkot” szórt a repülőgépeimre, hogy ne zuhanjanak le. Kiváncsi vagyok hogy működik-e, remélem igen, elég komolynak hangzott. ;) (Bár ha nem…..
Szigi Bostonban Tütűűűű 2009.10.15 23:13:00
 A keddi munkanap vége felé Anikó mondta hogy meg kéne néznünk, hogy akkor beférek e normálisan a kocsiba, mert ha nem akkor el kell kezdeni az új autó rendelést. Lementünk a garázsba, háttoltam az ülést, tökéletes. Anikó: Akkor most vigyél haza… O.o WTF?…..
Szigi Bostonban Future 2009.10.09 17:15:00
  A mai napom megkaptam Christoph (tudjátok aki nem volt ott amikor kimentünk) összefoglaló levelét. Azt hiszem jobb ha felkötöm a gatyámat, lehet hogy hétvégenként is tanulni fogok. L Elég kemény lesz ez a 8 hét. Hetente más rendszereket kell megismerni, megérteni, lesz olyan…..
Szigi Bostonban Első napok 2009.10.03 13:07:00
 Megkezdtem a munkát az új munkahelyen (azaz nem teljesen, de erről kicsit később). Anikó (adminisztrátor, a központ, nagyon jó arc csaj, jóban leszünk! J ) mondta hogy 9 körül menjek be. Hát sikeresen elszámítottam az utazást, úgyhogy fél 9re ott voltam. És mivel nem volt…..
 Helyszín: Stex-ház létszám érkezésemkor: Zsuzsa, Zsolt és én   Kicsit megijedtem, hogy na kész, ennyien leszünk, de azért bíztam a meglepetés emberünkben, Roliban, Magdiban és Szilben. Aztán szép lassan megérkeztek volt kollégák, a majdnem végső lista: Roli, ERIKA…..