Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ECartwright

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Borrajongó Somlai széljegyzet 2015.05.26 06:00:00
Táncoló Medve kollégánk/barátunk készített interjút Cartwright Évával, a Somlói Borok Boltjának tulajdonosával, a rengeteg visszhangot kiváltó „Somló Újratölt” c. kóstoló főszervezőjével. Az interjúban szerepelt pár mondat, ami mellett ép ésszel egyszerűen nem tudok…..
ECartwright 2015.05.28 13:23:48
@Syntax Error: Köszönöm, engem nem zavar, ha nem értenek velem egyet, sőt. A peres téma sztem túl van spilázva. Én ezt úgy tudom elképzelni, hogy egy hosszú, nyilván indulatoktól nem mentes beszéltegés során elhangozhatott, vagy utalás történhetett rá - és a cikkben a nyilvánvaló hírérték miatt sikerült jól túlreagálni. Azzal pedig egyáltalán nem tudok mit kezdeni, hogy Unger Tamás emiatt "felmond", értetlenül olvasom egyre több helyen. Egy jó szaftos magyar vitában ez általában előbb utóbb elhangzik, de engem csak akkor rázna meg, ha konkrét perről lenne szó, addig max. csak ugyanolyan odamondogatás, mint a többi, és nem kizárt, hogy a vita vége egy kézfogás, függetlenül a közben elpuffogtatott frázisoktól. Sajnos azonban nem tudom pontosan én sem. Ma találkozom a borásszal a Hárslevelű kóstolón, megpróbálom megtudni, hogy egyáltalán hogyan került bele a rendszerbe ez az info. Mindenesetre jó lenne lezárni ezt a témát lassan, nem lenne jó, hogy most elmenne ezirányba a dolog - mármint hogy most akkor elmennénk a "perelik a bloggert" bulvár szalagcímekig, mert sztem nem ér annyit az egész, és nem is igaz. Dolgoznánk inkább tovább, szerintem..
ECartwright 2015.05.28 13:53:20
@dagadtos: szerintem nem semmi különös,bár nyilván elképesztő, de egyelőre ebben a formában ez egy folyosói pletyka, aminek nem tudjuk sem a pontos forrását, sem azt, hogy pontosan hogy, és milyen kontextusban hangzott el, kinek a szájából és mikor, mert András ezt elmulasztotta közzétenni, és én magam is csak találgatok. Ilyen alapon én most írok egy cikket arról hogy Kis Pista nagyon csúnyán lehülyézte Nagy Janit, de nem mondom meg, hogy hol, mikor és ki más hallotta még. Akkor az Ön logikája szerint ez már elég alap Kis Pista nyilvános meglincseléséhez? Én azt javaslom, hogy várjuk meg András válaszát erre az egyszerű kérdésre: mikor és hogy/milyen összefüggésben fenyegette meg őt és/vagy Unger Tamást perrel bármelyik somlói borász a Gellért kapcsán írott véleménye miatt? Utána okosabbak leszünk.