Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jaegtroll

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bayer Zsolt feltehetően a Húsvét szellemiségét mellőzve, semmibe véve, az Evangéliumot  a legaljasabb gondolatokkal megtiporva, mélyen -a saját használatú mocskos szarába- lemerülve, a minap megüzente, hogy: „(...) azt is leszögezhetjük, hogy szintén záros határidőn belül utcára fogunk mi is…..
jaegtroll 2017.04.21 22:54:24
@guma:

Ne hagyd magad félrevezetni a liberáncs métely keltette rosszindulattól. Mindenki tudja, hogy Grúziában a videó felvételen észlelhető füttykoncert és hangzavar a viharos lelkesedés keltette öröm és együttérzés hangja. Egyes eltorzult arcok, haragosnak tűnő mimika pedig a grúzoknál pont az ellenkezőjét jelentik, mint a tőlük jóval nyugatabbra élő népeknél.
Az egész hírverés a liberáncs fertőben dagonyázó homelessek őrült víziója, mert ugyan ki ne csüggene óvó szeretettel és féltő imádattal az orgazmustól meg-megremegve drága miniszterelnökünkön, akit magyar magyaranya szült, vagy ha mégsem, akkor hírhedt jó hírétől elalélve ne törne ki örömkönnyekben élénken kiáltva Hozsannát de legalább Hallelluját, extrém esetben is minimum Allah Akbart! A grúz kormány egy emberként állítja, hogy az önfeledten ünneplő tömeg a levegőben terjengő porszemeket igyekezett elfújni a Vezér, a Szabadságharcos, A Nemzet Futballistája környékéről, de az álnok hírhugynökök mindent a legteljesebb rosszindulattal félremagyaráznak. Ez a zigasság, ezt Grúzia szerte mindenki tudja, mi több, az orosz sztyeppéken át még a Takla-Makán- sivatag homokszemei is ezt az információmorzsát görgetik a kínai nagy falig s vissza. Északabbra egyes rén pásztorok álláspontja ugyan eltér ettől, de ez inkább tudható az alacsony zuzmó kínálat keltette átmeneti válságnak, mint kákán is csomót kereső kicsinyes motivációnak.
Nemsokára Német Szilárd jelentkezik tudományosabb magyarázattal, amelyet majd Kósa Lajos pontosít, Schmitt Pál pedig doktorit ír belőle. Bár feltehetően Írország nagykövete majd diszkréten tiltakozik.
      " Az egyetemi tanári munkakörben történő alkalmazás feltétele, hogy az érintett rendelkezzék doktori fokozattal, amennyiben magyar állampolgár, habilitációval vagy azzal egyenértékű nemzetközi felsőoktatási oktatói gyakorlattal, továbbá az adott tudomány vagy művészeti terület olyan…..
Tisztelt Főpolgármester és Polgármester Urak! A római-parti mobilgát tervei kapcsán március 6-án tartott lakossági fórumon Önöknek sikerült ismét megalázniuk a III. kerület lakóit, a független szakembereket és civileket, ezzel gúnyt űztek a demokráciából, miközben a képviseleti demokráciára…..
jaegtroll 2017.03.07 19:46:39
@Parasztlengő az imperialistáknak:

Meg fogsz még lepődni, mi minden fel fog izgatni a borítékodon kívül. Különösen amikor magad is boríték leszel (jó esetben) valakik kezében, rosszabb esetben lába alatt.
hetes jég A medve elfárad 2017.02.26 19:08:10
Részlet: "Oroszország egyszerre érti, és nem érti Európát. Tudja, hogy az EU nem önálló állam, nincs erős kormánya, parlamentje, hadserege. Intézményei nem a gyors döntések, hanem a közmegegyezés, a tagállamok közötti legnagyobb egyetértés lassú építésének színterei. Éppen eme látszólagos – és…..
jaegtroll 2017.03.06 19:38:34
@dr. jenőke (jenőke):

Hogy mi lesz?
Megmondom mi lesz. Az lesz, hogy az EU tovább finanszírozza az illiberális demokráciának nevezett orbáni nepotizmust. Az lesz. Hacsak... de ez sokkal inkább ha és csak. Mert ha még csak Hacsa lenne szívlapáttal, még lehetne mondani valamit, esetleg sózni, no, de így, hogy éppen hogy csak bátorodnának a népek, erre megadják a következő kétoldali tőkeinjekciót.... Itt tényleg mindenből a visszája jut. tenyeresről is fonákról is. Az EU tőkeinjekcióival ugyan mikor tudja az ellenfék felvenni a versenyt?
Tehát az lesz, hogy eszünk-iszunk egy jót, az eu meg nyalja ki a seggem. viktor viktorovics meg sorba állhat egy mangalicacsordához...
medicslife Miért telt be a pohár! 2017.03.04 00:59:29
Orvostanhallgató voltam Szegeden. Azért írom meg, melyik városban, mert a postokból úgyis egyértelmű lesz előbb utóbb. És ebben az írásban, arról lesz szó, miért telt be a pohár.   Ehhez előbb az alapokat el kell mondanom az orvosképzésről. 1922 óta 6 éves osztatlan képzés. Ez azt jelenti, hogy nem…..
Ügyes gyerek ez az Erdogan. Hazudik, mint a vízfolyás, de azt olyan ügyesen, hogy a fejlett világ lelkesen bólogat hozzá.  - Merhogy őttet majdnem megpuccsolták. - Merhogy majdnem le is lőtték repülőstől a picsába. Már a célkeresztben volt kéccer is, elszámolt a végtelenig, mint Csekknorisz, de…..
jaegtroll 2016.07.22 14:07:19
@Rodeo36:

"_tényleg aszongyák, hogy te meg én terápiára járunk a blogra??? igazad van, "ők" a dr napóleon -ok és dr Bubó-k_"

Nem, terápiára csak te jársz. Gábriel a beépített ember. A tégla.
A tréningedet nem orvosok tartják, hanem spontán módon mindenki részt vesz benne habitusa szerint.

[el ne kezdd szótagolni szójáték gyanánt, hogy: hab-i-tus-a]

Te már megállapítottad, hogy mindenki hülye. Nem tudom, mire fel a felhorgadásod, amikor megadóan rád van hagyva, hadd legyen neked a hülyék hülyéjének jó napja. Ingyen van. Na de nap, mind nap? Fizess részvételi díjat b+!

No de ha mindenki hülye, akkor csak te lehetsz a próféta és a címlaplány.

Neked nem zsenánt, hogy csak a hülyék között érzed jól magad, és közöttük akarsz címlaplány lenni? Tahópapó, szolmizáljad a választ, az elviselhetőbb:)
Varánusz Orbán Viktor azt üzeni 2016.06.20 08:01:05
Orbán Viktorban megfagyott a vér mikor elmagyarázta neki valaki, a Brexit arról szól, a britek gondolhatják úgy: "van élet az Unión kívül is". A vak is láthatja, tenni kell valamit, kéne valahogy szólni nekik, hogy nahelló, azért gondolkodjanak már picit!!!!! Mivel a kopaszokat kiküldeni…..
jaegtroll 2016.06.23 00:50:28
@habakuk000:

"_ tahósítottam, nem gondolom, hogy kakasviadalon veszek részt a nagyérdemű örömére, úgyhogy nincs mit megértenem:)_"

Ez jellemző rád. Amikor szembesítenek 'optimalizált személyiségeddel', akkor affektálva 'Engem nem érdekel!' csatakiáltással hátat fordítasz a tükörnek.
Varánusz Orbán paranoiája 2015.11.07 09:09:35
Viktorunk üldözési mániája nem új keletű. Mégis meglepő, hogy a legváratlanabb pillanatokban kerül elő, mint tegnap egy látszólag ártatlan Navra interjúban: "Azért itthon korábban összerakta a hátországát. „Navracsicskák” hálózata, Nézőpont Intézet... Azt nem…..
jaegtroll 2015.11.08 12:15:41
@parti_giano:

A galambszar súlya is lehet nyomasztó:)
Varánusz Viktor, ezt beszoptad! 2015.10.17 06:18:00
Tudod az van, Viktorom, hogy horvát határzár cirkusz ide, plakátkampány oda, mi magyarok elmondjuk mit is akarunk: - Közös, minden tagállamban azonos szabályozást a legális bevándorlásra. (72%) - Támogatjuk a menekültkvótát. (64%) Jó, tudom, ezt lehet így nem érted, ezért…..
Kiülésezte magát az EU. Eredmények vannak legfeljebb Vezérünk szomorú: se a görög határvédelmi egységek létrehozását, se a gyodáját nem támogatja az Unió. Százezermillió veszély ide, átdübörgő menekültáradat oda, csak nem akarnak kontinens szerte elismert hőst faragni a…..
jaegtroll 2015.09.25 11:28:04
@Gábris szomszéd:

"_Valóban nincs okom a csüggedésre, hiszen továbbra sem te határozod meg, hogy ki melyik evolúciós csoportba tartozik bele itt a gyíkon vagy bárhol máshol. :)"

Valóban nincs okod a csüggedésre, mert valóban nem én határozom meg, mindezek mellett a távlatok változatlanul ott csüggednek előtted.
Vicces csávó ez a mi Viktorunk. Miután Kósa kiesett a potenciális örökösök közül ő tovább versenyezteti a két állva maradtat - Lázárt és Rogánt - hadd hirigeljék egymást az ő szórakoztatására. Miután Lázár cárevics közölte időben, hogy számára Rogán cárevics az…..
jaegtroll 2015.09.25 10:26:49
@Gábris szomszéd:

"_ Nem vártam mást, maradtál továbbra is az, ami mindig is voltál. Nagy kár, hogy ismét szőröcske mellett kell landolnod._"

Nem kell.:) A te döntésed:) ki kényszeríthetne erre?:)
Olvastam még a múlthéten, hogy a Fideszben terjengeni kezdett a félelem szaga. Meg arról is, hogy mit gondol róluk az egyszeri fideszes: „Nemrég odajött hozzám egy néni azzal, hogy Orbán Viktort félrevezetik és becsapják. Szerinte, amíg a miniszterelnök Brüsszelben küzd a…..
jaegtroll 2015.05.27 20:25:22
@parti_giano:

Megállj csak!