Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hankari Bözsi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Feltalálók által fizetett közpénzek landolnak Bendzsel Miklós SZTNH-s szabadalmi hivatali elnök kollégáinak zsebében - hangzott el a Parlamentben egy jobbikos képviselő interpellációja kapcsán. A magyar és szingapúri feltalálók befizetéseiből gazdálkodó Szellemi Tulajdon…..
Hankari Bözsi 2015.11.18 17:51:11
Nagy port kavart - nem véletlen - a múlt hét során a „lenyúlt nyúlkönyv” esete. Az index.hu kiderítette, hogy több, az Eötvös József Program keretében készített, iskolásoknak szóló mezőgazdasági kiadvány valójában már két évtizede megalkotott amerikai könyvek szinte…..
Orbitális hibák és dilettantizmus a szabadalmi kormányhivatalnál, napvilágra került fejlesztési titkok, és mindennek megkoronázásaként egy koncepciós per a problémát észlelő bejelentők ellen. Milyen kutyakomédiát tartogatott még Bendzsel Miklós, az SZTNH elnöke? A FIFA…..
A Magyar Szellemi Tulajdonvédelmi Egyesület elnöke pert nyert a Magyar Szabadalmi Ügyvivői Kamara ellen, így helyreállt Pintz György kamarai tagsága, amelytől koncepciós eljárásban akarták megfosztani, miután megvédte a magyar fejlesztők érdekeit. A Magyar Szabadalmi…..
Hankari Bözsi 2015.05.27 16:49:23