Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sándor Szalai

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai napon bemutatták a sajtónak a Juventus új fiatal védőjét, Daniele Ruganit, aki örömmel mesélt arról, hogy már gyermekkora óta az Öreg Hölgy szurkolója. Az Empolit is megjárt középhátvéd ma lépett először a sajtó elé Juventus-játékosként, és izgatottan osztotta…..
A zsinórban ötödik bajnoki címére hajtó Juventus bejelentette, hogy a 2015-16-os szezonra sikerrel értékesítette az összes bérletet. A fennmaradó és még elérhető bérletek hétfőn, az árusítás első napján, alig néhány óra alatt gazdára leltek, ennek nyomán pedig eldőlt…..
Sándor Szalai 2015.07.15 15:09:00
@pedronegroo: teljesen igazad van! 90%-Os kihasználtsággal megy a stadion,ami kiváló! ugy lett tervezve hogy 55000-er bővithető, de még nincs rá szükség!
Olasz források szerint a Juventus edzője Domenico Berardi felé fordul, amennyiben a nyár során nem sikerül megszerezni a Chelsea vagy a Real Madrid kulcsjátékosát, vagyis Oscart vagy Iscót. A huszéves futballista játékjoga teljes mértékben a Sassuolo csapatára szállt Simone Zaza…..
A Juventus hivatalosan is megvásárolta Simone Zazát a Sassuolótól 18 millió euró ellenében. A Bianconerinek vételi opciója volt a csatárra, a két klub ma minden részletben megegyezett. Mindkét tárgyaló fél megerősítette az átigazolás tényét, de csak a Juventus szolgált…..
A Juventus igazgatója, Giuseppe Marotta úgy nyilatkozott a minap, hogy a klub számára lezárult a nyári mercato, és hogy Arturo Vidal vagy Paul Pogba nem fog távozni. A klubvezető a Massimiliano Allegri 2017-es és Claudio Marchisio 2020-as szerződéshosszabbításának bejelentésére…..
A Juventus igazgatója, Beppe Marotta elárulta, hogy a klub elutasított egy 80 millió eurós ajánlatot, amely a zebramezesek francia tehetségéért, Paul Pogbáért futott be. A napi pletykák szerint a Juventus és az FC Barcelona igazgatói ma Milánóban ültek tárgyalóasztalhoz, s a…..
A Juventus a klub hivatalos honlapján jelentette be, hogy a Real Madrid német válogatott középpályása, Sami Khedira a torinóiak kötelékében folytatja pályafutását. "A Juventus Football Club ma véglegesen leigazolta Sami Khedirát. A 28 esztendős játékos, aki 2015 július 1-én…..
Sándor Szalai 2015.06.09 17:53:31
Az olasz sajtó értesülései szerint a Real Madrid középpályása, Sami Khedira rendkívül közel került ahhoz, hogy aláírjon a Juventushoz, s már csupán az átigazolást megelőző orvosi vizsgálatok választják el attól, hogy magára ölthesse a torinóiak zebracsíkos mezét. A…..
Sándor Szalai 2015.05.27 14:24:12
Nem