Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pipin bácsi

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tudjuk, Krizsó Szilva januártól az ATV-n vezet majd egy női talkshow-t, ha minden igaz, Libikóka címmel. Az MTVA Ridikül és a Super TV2 Micsoda nők! című műsora mellett ez lesz a harmadik ilyen tematikájú műsor, de 116 csatornán elfér. Az ATV-nek volt már női talkshow-ja, a Nő háromszor, ettől…..
 Kisgyerekkoromban minden karácsonyt Körmenden, egy Vas megyei kisvárosban töltöttem. Mindig nagy izgalom kísérte, hogy le tudunk-e menni, mert a hó miatt nem volt egyszerű átkelni a Bakonyon, de azért csak megérkeztünk, sokszor már napokkal Szenteste előtt. Gyurka nagybátyám…..
A választás előtti utolsó héten a Mandiner különböző irányultságú, meghatározó magyar véleményformálókhoz fordult; rövid, tömör válaszokat kérve tőlük egy kérdésre: hogyan értékelik a 2010-2014 közötti ciklust? Válaszaikat a napokban közöljük. * Seres László:…..
Szerdán közöltük a Marian Gaborikkal készített interjúnkat és a róla szóló posztot. Kis rálátás abból is nyílt a trencséni hokiséletre, de mindenképpen érdemes külön anyagot szentelni ennek az északnyugat-szlovákiai kisvárosnak, amely bő 3 órás autóútra van…..
Pipin bácsi 2009.08.07 17:55:04
@celebesz:
(Kedves, soha nem felejtjük el, hogy kitől és milyen körülmények között kaptuk a hokimezeinket Dani fiammal)
Van egy ötletünk, hogy belső Ferencvárosban építenénk egy ideiglenes hokipályát.
Ha tudtok, majd segítsetek benne. A részletekre kb. 2 hetet kell várni, de szerintem összehozható.
Főleg, ha a Hokiblog is mellénk áll.
A Minimaxszal közösen gyermeknapozik a magyar válogatott. Tartalmas és színes programot szerveznek május 31-ére a vasúttörténeti parkba (Budapest XIV., Tatai út 92.), amelyen előreláthatólag a Svájcot megjárt csapat számos tagja részt vesz, Budai Krisztiántól Benk…..
Magyarország az IIHF kongresszusán elnyerte a divízió 2-es u20-as világbajnokság rendezési jogát. Ez azért jó, mert a hazai publikum is láthatja a közvetlen utánpótlást, ne kiabáljuk el, de a keretbe minden bizonnyal meghívják majd a minszki U18-as vb hőseit is. Azt már tudjuk,…..
Magyarország pont nélkül esett ki az A csoportból. Nem játszottunk igazán tempós és színvonalas meccset a németekkel, az ellenfél jobb volt, sokkal többet lőtt kapura, két emberelőnyös góllal győzött. 0-1 után volt erőnk egyenlíteni, 1-2 után nem. Az utolsó harmadban csak…..
A vb első napjait Svájcban töltöttük. A mérkőzéseken kívüli idő nagy részét a kloteni jégcsarnok környékén ütöttük el, írtunk, beszélgettünk, fényképeztünk. Ezúttal azokból az érdekes fotókból állítottunk össze galériát, amelyeket nem a meccseken készítettünk.…..
Magyarország harmadjára is óriásit játszott, az utolsó percekig harcban voltunk a középdöntőért a világranglista-kilencedikkel. Az első harmadot elvesztettük, a másikat fantasztikus teljesítménnyel nyertük. Rengeteg helyzetünk volt, de csak egyből lett gól. Az ellenfél…..
Holnap már biztos azt fogom gondolni, hogy van értelme folytatni, mondta Ladányi Balázs még a kanadaiak elleni mérkőzés után közvetlenül, a kloteni jégcsarnoknál, a busz indulására várakozva. Mindenkit megnyugtatunk, tartotta szavát. "Most nagyon rossz érzéseim vannak.…..
Pipin bácsi 2009.04.28 12:19:20
Mátyásföldön ma is Szuper szurkolói klub.
mltc.sport.hu/elerhetoseg.php
Jó, hogy délutáni meccs is van.
Akik biztosan ott lesznek: Máté (9 éves), Bori (7), Boti (6,5), Dani (6,5), Marci (4). Várjuk még Gergőt (6,5), Samut (6) és a tesóikat is.
Dani fiammal ketten Ötödik soros mezben (Zettner 8, és Zettner 18)fogjuk végigdrukkolni, na és persze magyar zászlókkal.
Mindenkit szeretettel várunk!
Ez a fajta szurkolás, és ez a légkör, amit a magyar drukkerek teremtettek, a legjobb promóció a 2014-es világbajnokság megrendezésére beadott pályázathoz – jelentette ki Kovács Zoltán MJSZ-főtitkár a 0-9-es magyar–kanadai meccs után. Az MTI jóvoltából azon melegében…..
A magyar jégkorong feljövőben van, hokiőrület van náluk. A játékosok úgy játszanak a válogatottban, mintha az életükért küzdenének. Számolnunk kell azzal, hogy ez így lesz a vb-n is, nyilatkozta Jan Filc. A szlovák szövetségi kapitány bejelentette, péntek esti meccsünkön…..
Pat Cortina, a magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya megnevezte azt a 20 mezőnyjátékost, akik pályára lépnek a pénteken kezdődő svájci világbajnokság első csoportkörében. A 25 fős keretből a csatár Nagy Gergő és Kóger Dániel maradt ki A két támadó a keret…..
Szerda 19.15-kor a svájci Sierre-ben Magyarország–Oroszország vb-felkészülési meccset rendeznek. Az eseményről egy televízió sem közvetít, mivel a svájciak és az oroszok számára nem vagyunk érdekesek. A jégkorongblog viszont úgy gondolta, a magyar hokiszurkolókat nagyon is…..
Pipin bácsi 2009.04.21 11:01:17
@Úzó:

Részemről próbálok Szuper földijeként Mátyásföldön (Bp. XVI. ker)kivetítős kerthelységes nézést szervezni.
Ha mást is érdekelt, akkor belehúzok!
Vjacseszlav Bikov szövetségi kapitány ismertette, milyen összetételben játszik velünk az orosz válogatott. A kapuban Ilja Brizgalov kezd, a sorokat tovább után ismertetjük. Mindeközben a nemzetközi szövetség nyilvánosságra hozta előzetes világranglistáját, amelyet a világbajnok…..
Az Exit Tours jó sok magyar szurkolót visz ki a svájci világbajnokságra. Hírértékű bónusz: az iroda egyhetes magyar bulit szervezett a Zürich Hostelbe. A rendezvénysorozat címe: Hungary welcomes the world, the World welcomes Hungary! Ebbe az ifúsági szállodába közel 150 magyar…..
Pipin bácsi 2009.04.11 07:50:29
@szurker08: és a többiek:


Én (mi) is gondolkodunk a második 3 meccsre kiutazni. Részemről egy Berlingó-t tudok felajánlani, még 4 ember kényelmesen elfér, csomagok és a nagydob is! Ha már megvettem a szurkolói mezt, használni is kellene.
Pipin bácsi 2009.04.21 14:02:38
@kodiakna:
Ma úgy néz ki, hogy egyre kevesebb az esély az én utazásomra.
Hat mérkőzés alatt eldőlt a szlovák bajnoki cím sorsa, a HC Kosice 4-2 arányban jobbnak bizonyult a HK 36 Skalicánál. A győztesek Szakolcán ünnepelhettek, hiába jelentette ki Zigmund Pálffy az ötödik csata után, hogy még vissza szeretne térni Kassára. A párharc elején egy…..
A magyar válogatottnak már csak egy felkészülési mérkőzése lesz az A csoportos vb előtt, április 22-én a világbajnok oroszokkal játszunk a svájci Sierre-ben. Megmutatjuk a meccs plakátját, vannak jegyáraink, és egy videónk is a 10 legnagyobb orosz gólról. Oroszország tegnap…..
A magyar válogatott újra és újra tudja fokozni: a norvégok elleni második mérkőzést úgy nyertük 3 góllal, végső soron simán, hogy az ellenfél csak az első három percben tűnt jobbnak. Két nap alatt kétszer vertük meg a legutóbbi A csoportos világbajnokság nyolcadik…..
Ezzel a címmel promózza a válogatott új mezét a Nike, amibe azért segítünk bele, mert az a szurkolóknak bizonyára jó. A modern dizájn, amelynek kialakításához több olvasónknak is volt köze, dedikálással egybekötött eseményen mutatkozik be szerdán.2009. április 8-án, az A…..
Pipin bácsi 2009.04.07 14:04:52
@Zsoldos:
Ha mész a VB-re és én mégsem tudok menni, akkor szívesen kölcsönadom a huszáros mezemet arra az időre.
Újabb fantasztikus győzelmet aratott az A csoportos világbajnokságra készülő magyar válogatott. A vb-nyolcadik Norvégiát szinte pontosan úgy győztük le 4-3-ra, ahogy négy nappal korábban Finnországot. A rendes játékidőben 3-3-as döntetlennel zártak a csapatok, a büntetőket…..
Jégkorong 4532 plüssállat 2009.04.04 21:28:00
Pontosan ennyi játékot dobtak a jégre a szurkolók a csütörtöki finn meccs első magyar gólja után. Az átadásnál Kangyal Balázs kapitány mellett ott volt Fodor Szabolcs gólszerző. A játékokból a Heim Pál Gyermekkórház mellett jutott a Tűzoltó utcai klinika és a SOTE 1.…..
Pipin bácsi 2009.04.05 08:13:25
@869065:
Nem pont válasz, egy kicsit személyes inkább.
Dani fiamnak (6 éves)amikor mondtam, hogy macit kell vinni a meccsre, nem szólt semmit, csak eleredt a könnye.
Aztán megbeszéltük hogy nem a macijai közül kell egytől megválnia (mindegyiknek neve és külön élete van, pl. Pandi a jegesmaci /eredetileg mosópor ajándék/, kék maci, aki repülni tud, vagy tüdőbeteg maci, aki nagyon sovány.
Így a kolléganöm volt kedves, és hozott egy macit, aki hokiszurkoló. A meccs elötti két hétben a fiamnál lakott, de a beköltözés után 2 nappal közölte, hogy Sárga maci (ez lett a neve, jó kreatív a gyerek) nagyon megszerette nála. Aztán jött, hogy sárga macival tud csak elaludni, így beköltözött az ágyába, illetve minden nap ment vele az oviba, hogy délután is vele aludjon.
Még próbáltam egy kisérletet, mondván neki, hogy a meccsnapra szerzek újabb macikat, amelyet csak ott fog meglátni. De mivel azonnal elkezdett potyogni a könnye, nem eröltettem tovább.
Így jártunk, maci nélkül a meccsen.
De Sárga maci örökre emlékeztetni fog minket arra, hogy először legyőztük a Finneket.