Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csaba55

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dóra újépítésű lakást akar venni, a történet innen már ismerős: hónapokat késő átadás, kritikán aluli minőség, pofátlan kivitelező, végtelen hosszú hibalista és be nem tartott határidők. A Quantum Lakásépítő Ingatlanforgalmazó Kft. Mediterrán Lakóparkjának…..
Csaba55 2008.02.28 12:18:01
Kedves JustMee!

Miért ne lehetne több csatornán kommunikálni, ez kérdés Részedről?

1999 óta vagyok egy gazdasági társaság tagja, társtulajdonosként is jegyzem a céget, gyakorlatilag teljes jogkörrel.

Idéznék néhány pontot az általános megbízási szerződésünkből, mi így kezeljük az ügyfélkapcsolatokat hivatalosan is:

"... Megbízott kötelezi magát arra, hogy az előre egyeztetett időpontokban a munkát elkezdi, és vállalja, hogy a szerződés teljesítése során a Megbízó iránymutatásai és érdekei szerint jár el..."

"... Megbízott köteles a ... határidő lejártáig a megrendelt feladatokat, az 1. pont tárgyköreiben elvégezni. Ha a megbízással kapcsolatban bármi probléma keletkezik a Megbízott köteles azonnal rendelkezésre állni és a probléma megoldásán dolgozni..."

"... Jelen szerződés teljesítésével kapcsolatos munkák elvégzése során a felek kötelesek szorosan együttműködni, az esetleges akadályozó tényezőkről egymást haladéktalanul értesíteni, egymást kölcsönösen tájékoztatni a szerződés tárgyát képező ügyek állásáról, valamint vitás kérdéseiket lehetőleg peren kívül rendezni..."

A megbízók és ügyfelek fizetnek a megrendelt szolgáltatásokért, üzletileg és emerileg is úgy korrekt, ha a megbízott teljesíti azt, amit elvállalt. Kezeli a problémákat, és a további megbízások, és jó hírnév megőrzése érdekében pedig a továbbiakban is készséges és segítőkész. Azt gondolom ez elvárható és minden további nélkül teljesíthető is. Ez is kérdés volt?