Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GoDach

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Már a 2013-as E3-on bemutatkozó Murdered: Soul Suspect felkeltette az érdeklődésem. Hatalmas ötletnek tartottam, hogy egy meggyilkolt személy (bőrébe) bújhatunk. (gonoszgodach). Az Airtight Games ugyan is nem mást, mint egy szellem főszereplőről szóló játékot álmodott meg. Nekik…..
Pixelköz Exclusive Big-Bummm 2015.07.28 07:08:06
Szevasztok Gamerek! Elég sokszor lehet hallani, főleg a PC-sek körében, az exkluzivitás hátrányait, fölöslegességét. Ez a blogsorozat, ezt próbálja majd megcáfolni, teljesen szubjektívan, ahogyan én látom. Nem meggyőzni, nem rábeszélni, csupán egy kicsit barátságosabban…..
GoDach 2015.07.31 21:07:00
@ldave: Ők mindig is nagyon értettek hozzá, hogyan kell vásárlókat kényszeríteni. Persze, a szabadság miatt, nem haragudhat az ember az üzletpolitikájuk miatt, de itt látszik, mikor vannak a vásárlókért és mikor a pénztárcájáért.
Szevasztok Gamerek! Elkapott a retro hangulat és az első blogomnak is meg kell már születnie a Pixelközön, így arra gondoltam, indítok egy blogsorozatot. Ha lúd, akkor legyen kövér. Ebben a sorozatban, a végigjátszott játékokra emlékezek vissza, ami most jelenleg 329-en áll.…..