Regisztráció Blogot indítok
Adatok
igenigen

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ilmolian-tó, Finnország Tágas, néptelen síkságok, végtelen nyírfa- és fenyőerdők látványa: három kép a Baltikumból, ami végigkíséri az arrafelé járókat. A Borostyánutat követtük Litvániától Finnországig, bejárva e kevésbé ismert országokat a Balti-tenger és…..
2011-ben a kis Europeum mellett csak egy bevásárlóközpont nyílt meg Budapesten: a KÖKI. Utóbbi október 14-én nyitotta meg kapuit. A Civertan.hu légifotói az építkezésről A KÖKI Terminál megépítése előtt elbontották a Kővári György tervezte régi végállomás épületet…..
igenigen 2011.10.16 11:47:37
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=a6ah5CF80yA
a kommentár mindennél beszédesebb...
  „Nyerni szeles napon duplán kellemes. Légy bátor, de ne túl bátor!” (Gregersen Hugó)     Hát nem gyönyörű ez a fotó (via kékszalag2011.com)? A békés Balaton azonban pillanatok alatt meg tud vadulni: viharos szél csapott le a múlt héten rendezett,…..
A Sziget-rendezvények letompított hangereje miatt már többször kiakadt a Homár, de most felcsillant a remény. Ma kezdődik ugyanis a Balaton Sound, aminek a hangereje állítólag akkora, hogy a tó másik oldalán is felsírnak miatta a kisdedek. Némileg árnyalja a képet, hogy a…..
Néha-néha sikerül elkapni fotózás közben olyan pillanatokat, amelyekre ha szándékosan utaznék, akkor úgysem sikerülne lekattintani. Ilyen például a deformálódás. Legyen szó akár egy arcról ami valamerre mozdul, amikor mondjuk hozzádobnak valamit, vagy például a labdákról,…..
  „We all live every day in virtual environments, defined by our ideas” (Michael Crichton)  Soha nem látott aprólékossággal kidolgozott, az ideális szépségbe minden kockában belehaló animációs filmet készített Alex Roman. A madridi CGI-grafikusművész létező,…..
Kuklamu anyuka Maszatverseny 2010.10.06 14:36:00
Ha egy üzlet egyszer beindul...Muszáj megosztanom veletek a 4. gyerekem első igazi sikerét. (Mostanság amúgy is elég negatív voltam, ezért bocsánat utólag is!) Eddig is haladtunk szép lassan, de most úgy érzem egy hatalmas lépést tettünk előre!Október elsejével elindult a…..
 Hatalmas meglepetést okoztak Szlovákia futballistái a dél-afrikai világbajnokságon. Az uralkodó világbajnokot fantasztikus játékkal, 3:2-re verték és továbbjutottak csoportjukból. A siker értékét emeli, hogy egy igazi futballnemzetet búcsúztatták a vébé eddigi…..
Két hónap híján három éve vette át a Tv2 vezetését Várdy Zoltán, és az első sajtónyilatkozataiban azt ígérte, hogy a csatorna három éven belül legyőzi az RTL Klubot. A Tv2 az igyekezet ellenére sem tudta megszorongatni a konkurenciát, és nem csak azért mert Várdy első…..
"Mama, mama, milyen aranyos csiga!" "Aranyos, de mami már  eladta a kuklamun. Búcsúzz el tőle!" "Szia Csiga-biga!"Ez a párbeszéd játszódott le köztem és kicsi fiam között, mikor meglátta, hogy a zenélő (iszonyú idegesítő hangokat kiadó)…..
Kuklamu anyuka Otthoni munka 1. 2010.05.02 09:41:00
Egy dolgozó anyuka hétköznapjai kicsit sem egyszerűek. Aki ebben a cípőben jár az tudja jól,......hogy ez nagyon nehéz. Főleg, ha ez az anyuka otthon dolgozik. Én sajnos/szerencsére nem egy irodába megyek be mindennap és töltöm az értékes perceimet az autóba zárva, hanem itthon…..
Kuklamu anyuka JÖN A NYÁR?! 2010.05.28 22:29:00
Éljen, éljen jön a nyár!! Bár az ember nehezen hiszi el, mert gondolom mindenki kinéz néha az ablakon...A kisgyerekes szülők pedig kifejezetten imádkoznak az időjárást irányító erőkhöz: "Kérlek, kérlek ne essen az eső csak fél napig! A szél csak annyira fújjon, hogy még…..
Kuklamu anyuka PAKOLÁS 2010.06.01 12:19:00
Nem tudom mit csinál az az ember, aki kis lakásban lakik több gyerekkel. Nálunk állandó probléma, hogy hova tegyem a sok ruhát, játékot, cipőt, szirt-szart.... Innen jött az ötlet a kuklamu-hoz!Ma megint pakoltam, mert minden gyereknek egységnyi szekrénye van. Ha oda már nem fér be…..
bodoky Kint vagyok a placcon 2010.04.21 19:39:15
"A 2006-os tüntetések rendőri túlkapásainak feltárásával országos hírnevet szerzett magának. Oknyomozó munkája eredményeként robbant ki a botrány Sávoly körül. Minden létező szakmai díj tulajdonosa, többek között a Pulitzer-emlékdíjé is. Legutóbbi cikkéből az…..
Bodoky Tamás vs. Magyar Fejlesztési Bank A 35 milliárd forintos állami beruházás megvalósíthatóságáról szóló, a KPMG pénzügyi tanácsadó cég által készített vizsgálatot nyilvánosságra hozták, azonban sok, feltehetően kényes adatot kitakartak. A Fővárosi Bíróság…..
A pénzügyminisztérium szakértői túl kockázatosnak, gazdaságtalannak és jogszerűtlennek tartják a sávolyi motorversenypálya megépítésének állami támogatását, a kormány mégis odaítélte, az MFB pedig kifizeti a milliárdokat.Az Index birtokába került újabb belső feljegyzés…..
Egy Pannon méretű ügyfél megszerzése alaposan felforgatja egy ügynökség életét, de ennek megfelelően az elvesztése is átrendezi a viszonyokat. A Pannon távozásával az Ogilvynek újra ki kellett találnia magát, amihez először le akarták zárni a pannonos korszakot. Ennek a…..
Egymás mellett áll az újpesti és az óbudai boltja. Egy alkalommal az újpesti egy csomó marhahúst vásárol az óbudaitól. Másnap felháborodottan nyit be az üzletbe: - Te óbudai, az összes marhahús romlott volt, egyiket sem lehetett megenni! - Megenni? - csodálkozik az óbudai. - Azt…..
comment:com Szóviccsztárok 2008.10.02 13:30:00
Hogy vegyük fel a flitteres szmokingot, kocogtassuk meg a reflektor fénykörében felállított mikrofont aztán tényleg küldjük el őket a picsába? De úgy igazán, szimatszatyros bölcsészezzünk, meg brókerezzünk habzó szájjal, sőt még szexuális aktus közben ábrázolt…..
igenigen 2008.10.02 20:09:14
Zseniális naiv ügyfelet talált EK a méltatlanul keveset linkolt Étteremblogon, akik amiatt panaszkodtak, hogy rövidgatyában és papucsban nem engedték őket az ötcsillagos Villa Medici éttermébe. Átkopiztam az egészet, mert annyia vicces: "A hétvégén 2008. 08 16.-án…..
w Salo, avagy 2008.04.29 05:00:00
Gyurcsány Ferenc egyik legfontosabb ígérete a pártfinanszírozás kifehérítése volt. Reménytelenségbe fulladó, dögletes egyeztetések után a miniszterelnök forradalmi újítással állt elő. Puch László államtitkár lett. Ha megváltoztatni nem tudod, állj az élére. Minden…..