Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trollkorrekt

408 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A várva várt 2020-as évek rögtön egy hulladék világjárvánnyal indítottak. A koronavírus véget sem ért, s máris háború robbant ki Oroszország és Ukrajna között, aminek következtében ezernyi ukrán menekült lepte el hazánkat. Vajon mihez kezdenek a nők, ha esetleg Magyarország is harcba sodródik?..
"Itt a szuper színes előválasztás, bárhol bárki eldöntheti, hogy milyen világnézetű képviselőt szeretne, hip-hip hurrá!" Ja nem. Először is; mindenki aláírta, hogy turbólibsi és nagyon szereti a buzikat. Másodszor; 7 párt, az MMM és számos helyi szervezet átlagosan kettő és fél jelöltet állított…..
Trollkorrekt Ejnye-ejnye Rebeka! 2021.04.22 21:41:05
 ...énekelte benő bácsi, nagysikerű dalában, azonban most nincs ejnye-bejnye sem a Facebook-tól, sem a finanszírozó George bácsitól. Hibá megy világszerte a #StopAsianHate kampány, a mi ellenzékünknek lehet kínaizni.  Szabó Rebeka P megoszthat egy olyan bejegyzést aminben rossz szagú kínai…..
Trollkorrekt Puzsér az új Kozsó 2020.12.01 12:58:49
 Puzsér Róbert az új Kozsó próbál lenni. Kozsó szerelmes dalokat írt, videóklippeket gyártott magának, felfedezettjeinek és szerelmeinek. Puszér prózát ír magának, felfedezettjeinek és szerelmeinek.  Kocsor Zsolt termékeinek képi világa tagadhatatlanul erősebb volt, de Robi nem a…..
Trollkorrekt Ez a NER 2020.01.28 17:08:46
Zárug Péter Farkas, a nagyságrendek számosításával világossá teszi, hogy a fideszes önkormányzatokban kizárólag párt aktivisták dolgozhatnak, illetve, hogy a párt alkalmazottait nem a párt kasszájából, hanem az "emútnyócévben" szokásos fiktív állami/önkormányzati tanácsadói pozíciókkal fizetik ki. A…..
 A Momentum az országgyűlési választásokon még előadta a ,,mi egy új, független párt vagyunk" című meséjét, de idén tavasszal már beismerte, hogy ők is csak egy frissen castingolt, de ugyanolyan szélsőliberális párt, mint a DK, vagy a P és össze is fognak velük az önkormányzati választásokon.  Az…..
Fidesz: Leszarjuk a nemzeti konzultációt, legyen sok ukrán, kínai migri, nehogymár jól keressenek a magyarok. DK: Basszon minket segbe Brüsszel, nehogymá' függetlenek legyünk! MSZP-P: Nemtom mivan, de Karácsony Gergely az isten. Jobbik: Mindenkinek a kurva anyját, de lécci lécci lécci szavazz ránk.…..
Trollkorrekt A libsi egyetemekről 2018.11.28 02:10:41
 A kultúrkampf után, a sznobisztika :) szakokat kínáló állami egyetemek is a fideszes sajtó kereszttűzébe kerültek, bár igazi újságíróként a saját homokozójukat kizárólagosan vizsgálva, nagyvonalúan megfeledkeznek minden más valódi tudományágról. Az ténykérdés, hogy ezen karok nem tárgyi, hanem…..
 Orbán Viktor leszúrt egy árva, rákos, szír, menekült kislányt. Itt a fotó ami bizonyítja! Pedig nem rég vesztette el a szüleit a háborúban, a gyógyszere is milyen drága és a haja is milyen! Sehol máshol nem találkozhatsz ilyen szuper titkos elhallgatott hírekkel. Csak nálunk vannak igazi…..
 Kikerült egy e-mail, amiben Vona Gábor, a félresiklott néppártosodást kritizálja. Az őszinte soraiból kiderül, hogy ő is csak áldozat, valójában Giovanni Gatto és Fritz Teufel mozgatták a szálakat, és csak félremagyarázták a szavait.  Sneider Tamás még aznap kizárta a Jobbikból, ugyanis szerinte…..
Nem a tüntin kokettált először Gyurcsány Ferencékkel és a Demokratikus Koalícióval Toroczkai László, már az első polgármesteri kampányát is ők segítették.http://kanadaihirlap.com/2013/12/15/a-szelsojobbos-toroczkai-laszlo-helyi-dk-sok-segitsegevel-lett-polgarmester/ Emlékezzünk vissza, hogy…..
 Milo Yiannopoulos budapesti előadásából bárki megérthette, mi a baj az újjobboldallal. Az elején buzdított, dicsért, hájjal kenegetett, radikálisan, jópofán fogalmazta meg amit hallani akartunk, majd rátért arra, hogy a bőrszín mindegy, a nemzet fogalma elavult...  Sorosék legyártották maguknak a…..
 Az ma már közhely, hogy a liberális pártok szerepét, épkézláb liberális pártok hiányában, a liberális média vette át. Ők piszkálják a kormányt, nekik vannak kellemetlen kérdéseik, hiszen a sorosista képviselők erre intellektuálisan alkalmatlanok, legfeljebb az újságírók által felderített ügyekről…..
 Kb ezzel van tele a libbant sajtó, mindenki idegrángást kap, ha Pénztáros Lőrincet hall, de nálam ezzel is csak szimpatikusabb lett a csávó. Kedves Grafit! Egyrészt nem értem, hogy hogy jön ide, másrészt miért baj az, ha egy bezárásra szánt erőművet valaki megvesz, de nem zár be hanem…..
,,...pártvezetésünk elvetette az ötletet, a tűzparancs szintjén kezelve a kerítés javaslatát. ...ha Jobbik-kormány lett volna 2015-ben, az nem építette volna meg a határkerítést..."Novák Előember, genderharcos főállású anyuka..
 A vadhajtások nagyon szépen indult, még Tóth Toroczkai Lackót is elküldték a picsába, de a ,,Merre Tovább Radikálisok 3" című beszélgetésen Bede Zsolt egyértelművé tette, hogy ők az álnemzeti Toroczkai mellett állnak.  A kampányba bekapcsolódott a Zsúrpubi, és a Jobbik többi Facebook oldala is, és…..
Trollkorrekt MÉM 2018.04.10 23:50:13
Trollkorrekt Számoljunk! 2018.04.09 15:45:14
2016-ban 3,2M ember szavazott a kvóta ellen.  Tegnap 2,8M szavazott a Fideszre, a különbség 0,4M.  Tegnap összesen 1,1M-an szavasztak a Jobbikra, amiből ha kivonjuk a 0,7M-t kijön, hogy 700.000 migránssimogató libsi támogatta a Ballikot, vagyis a szavazóik több mint 60%-a kommunista. ..
Annak a Betyárseregnek, amelyik azokat fenyegeti és támadja meg, akik a radikalizmust kérik számon a Jobbikon.  Arról a szervezetről beszélünk, akinek egyik elöljárója a Jobbik alelnöke, azon alelnöke, aki könyörgött a nemzetieknek, hogy ne bántsák a buzikat, aki bizonyítékok rejtegetésével védte a…..
Trollkorrekt Visszalépések 2018.04.05 11:23:52
A jobbikos kireszavazzunk.hu eddig Budapesten kizárólag Dúró Dórát (BP IX ker) nevezte meg támogatandó, esélyes jelöltként, mindenhol máshol valamelyik másik baloldali párt jelöltének támogatására buzdították a cuki szimpatizánsaikat. Ennek megfelelően a többi baloldali párt csak ebben a körzetben…..
Nézzük meg, hogy egy cuki jobbikosnak, a Jobbik hivatalos szórólapján megjelölt, ,,Kire Szavazzunk?" című honlap alapján melyik körzetekben kell, nem Jobbik színekben induló libbantra szavaznia!(A kireszavazzunk.hu-t a Jobbik alá tartozó Iránytű Intézet üzemelteti.) BP 1 - V. kerület:        …..
  ,,Igazából mi nem azok voltunk, akiknek láttattuk magunkat. Azt is mondhatnám, hogy az a retorika, ami 2010 előtt ment, az volt a nem igaz." Mirkóczki Ádám - Jobbik szóvívő, Zugló TV..
Tehát csak parasztvakítás volt a Soros elleni harc...