Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lajszer

2 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Tessen klikkolni, galéria nyílik!) A hat éves kihagyás után visszatérő Celeb vagyok, ments ki innen! sajtótájékoztatójának egyik fele egy kicsit olyan volt, mintha egy Morning Show felvételére ültünk volna be, csak a betelefonáló hallgatók most ott ültek a műsorvezetők…..
Pár nap múlva rajtol a brazíliai labdarúgó világbajnokság, amire mi kétrészes felvezetővel készülünk. Az elsőben összegyűjtöttük az eddigi tornák legjobb és legérdekesebb zenéit, hogy megalapozzuk a hangulatot az egy hónapos meccsnézéshez. Folytatás hamarosan, az idei…..
Lajszer 2014.06.12 12:10:27
@Levente B.: Helyes! Jár a pont!
Nem is tudom, hogy mi a romantikusabb: egy vidéki diszkóban közvetlenül a mivanmivanbaszdmeg-típusú tömegverekedés után lassúzni egy picsarészeg lánnyal a Szomorú szamurájra, vagy egyszerre négy nőt tendereztetni főállású cselédnek és kurvának főműsoridőben, a Tv2-n.…..
Modorosblog Szárnyakat ad? 2010.07.16 07:00:00
-Ezek a senkiházi dilettánsok, ezt nem hiszem el... betiltották a Redbullt, nem lesz légiparádé, bassza meg. Ezek nem normálisak, komolyan. Azt hittem, az úkettős sztorinál nincs lejjebb, de tessék. Ott volt az ingyenreklám évekig, az Országimázs Központ elmehet utólag is a picsába…..
Lajszer 2010.07.16 09:24:44
Gibbonsék nagyon hasonló setlisttel álltak színpadra jelenlegi turnéjuk állomásain, így valószínűsíthető, hogy hozzánk is ezzel a legmagasabb hatásfokú kombinációval érkeznek. Az eddigiekből kiderül, hogy a show meredeken felfelé ívelő lendülettel húzza be a közönséget,…..
Lajszer 2009.10.12 16:17:13
Gazdaság balra, társadalom jobbra át! (1.rész) A Progresszív Intézet megbízásából a Publicus Intézet elkészítette Magyarország „politikai térképét”. A reprezentatív felmérés a klasszikus kétdimenziós mátrixba helyezi el a magyar választópolgárok nézeteit,…..
 Kádár étkezde Budapest, VII. ker., Klauzál tér 9. 2008.09.23. A név sokat sejtet. Bementünk. Nem csalódtunk.  A bejáratnál egy vastag, gumis függönyön kell átvergődnünk magukat. Ilyen függönyt használnak a vágóhidakon, hentes-üzemekben, hűtőházakban. Se…..