Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sergej Dudkin

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem lehetne mégis megoldani valahogy? Kérem... Szóltam elhalóan az autóbérlős kiosk teljhatalmú úrnőjéhez, de a szigorú indiai asszonyság elutasítása bárdként sújtott le rám. Este kilenckor, a sivatag közepén, hatvan kilométerre a dubaji szállásomtól más sem hiányzott,…..
Sergej Dudkin 2015.05.21 12:01:17
@Tökösmákos: jártál már az Emirátusokban, esetleg éltél és dolgoztál itt vagy csak otthonról okoskodsz?
Nem tudom, mi az öt legnépszerűbb Dubajjal kapcsolatos téma, de az itt pihenő magyar modellek után biztos nagyon hamar következnek az elhagyott luxusautók. Évek óta kering a neten egy sorozat mindenféle drága, és különleges gépről, ahogy leeresztett kerekeiken szívja őket a…..
Sergej Dudkin 2015.05.21 11:50:41
@Manfi: ha bármit tudsz a jogosítvány egyszerűsített honosításáról, kérlek osszd meg, szerintem ez mind a mai napig nem történt meg. Köszönhetően a kiváló magyar külképviseleti munkának.
Az összes szomszédos állam polgárai tudjak honosítani a jogosítványt UAE-ben (Szlovákia, Románia, stb). Mi magyarok szerintem a mai napig sem.
Sergej Dudkin 2015.05.21 11:52:26
@Kispangit: szeretem látni az ilyen véleményeket. Remélem soha nem láttad még Dubajt és ezután sem fogod. Nincs is szükségünk ilyen alakokra itt.
Sergej Dudkin 2015.05.21 11:55:02
@nem kéne...: érvényes jogosítvánnyal, tartózkodási engedéllyel és 10% kezdőrészlet befizetésével bárki vehet autót.