Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mersault

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Többen próbálják beállítani úgy a "kriptovaluta bizniszt”, mint befektetést! Ha sokat böngészünk különböző kriptovalutákról szóló weboldalakat millió olyan hirdetés is szembe jön velünk, ami azt mutatja, hogy egy szerencsés flótás bitcoinba fektette a pénzét (esetleg valamilyen más altcoinba) és…..
Ha a mai házasságokat vizsgáljuk, érdemes a legalább 10-15 éves, vagy annál is hosszabb ideje működő kapcsolatokat analizálnunk, mert ezekben alakul ki leginkább az együttélés sokszínű gazdagsága. A házasságoknak több fajtája is működni tud ugyanis: vannak az ideális kapcsolatok, melyek képesek…..
Mersault 2017.05.01 12:10:39
@ez_a_nev_jelenik_meg: tetszett a hozzaszólásod! Ha jól vettem ki, különmentetek, bár végül úgy érezted, hogy meg lehetett volna javítani a kapcsolatot.

Én 31 vagyok, egy éve elváltam, gyerek nem volt. Hogy ez volt-e helyes döntés, nem tudom, de ez már így alakult.

A probléma az, hogy nem látom, hogy a következő kapcsolatom, mitől lenne bármivel is jobb. Ez a vicc. Mi érteme volt ebből kiszállni, ha utána jó pár év lefolyása alatt megint eljátszom ugyanazt a színjátékot és semmivel sem lesz jobb. Lehet, hogy azon kellett volna inkább dolgozni, amibe már annyi energiát belefektettünk? Vagy néha segíthet, ha az ember tiszta lapot kezd és a köv. kapcsolatban már kicsit máshogy csinálja a dolgokat?

Talán igen... máshogy fogok belemenni egy új kapcsolatba. Alacsonyabbak lesznek az elvárásaim. Nem fogom elvárni, hogy a másik "oldja meg az életem." A társ az már csak hab a tortán, alapvetően társ nélkül is kiteljesültnek és elégedettnek kell lennem és az, ha van mellettem valaki, az már csak egy bónusz. Én most itt tartok :) Nem könnyű a téma. Sok kitartást és szerencsét kívánok mindenkinek!
Hujber Ferenc újabb ámokot futott a Mokkában, viszont a ma reggeliről már világosan kiderült, hogy csak egy szopatás az egész, összefüggéstelenül beszélt mindenről, ami eszébe jutott, vallás, Orbán a magyarok királya, a fehér király, a fekete király, mittudomén, aztán jött egy vízió is, Eurovízió,…..
Jót nevettem kedves barátom történetén a minap. Barátom részt vett egy tőzsdei rendezvényen, ahol egy  ”nagy nevű” magyar alapkezelő egyik üzletágvezetője a következőt mondta: „a technikai elemzés idejét múlt”. Ez a mondat nem csak mosolyt csalt arcomra, hanem kiváló…..
Mersault 2012.10.09 08:27:37
@wepro: azért már a presztízsuk sem a régi. talán van némi igazság a földön.
Sötét árnyékként terítette be a férfi életét. Sziasztok! Azt hiszem lenne egy nem mindennapi sztorim a számotokra. Az éjszakai életben kezdtem pályafutásom már nagyon-nagyon fiatalon. Fiatal révén és mert hát pasi vagyok, gyakorlatilag minden hétvégén más lánnyal tértem…..