Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andrea.Pataki

18 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ennyi erővel azt a címet is adhattam volna: Fából vaskarika. Egyáltalán, miért gondolom, hogy erre szükség van? Miért kellene arról beszélnünk most, hogy mi lesz a kapitalizmuson túl?Nos, ezek miatt az egyre gyakrabban elhangzó mondatok miatt: "Nem akarom ugyanott folytatni, ahol a vírushelyzet…..
Fura dolgot művelek. Bemutatom Nektek a Kontaktia új logóját... a logó képe nélkül.Hogy miért teszem ezt? Mert érzem, hogy mostanra szétfeszíti a változás a jelenlegi logót, színeket és kereteket. Ugyanakkor az új arculattal még csak most készül az új honlap. Ezt szeretném megvárni, hogy a kettőt…..
A kommunikációA kommunikáció valahol útközben elveszítette eredeti jelentését. Ma már szinte csak arra használjuk, amikor írásban, szóban, képben, hangban átadunk valami üzenetet. Pedig ennél sokkal mélyebb a kapcsolatunk a kommunikációval. Ehhez térek vissza most. A kommunikáció eredeti és teljes…..
Jellemzően akkor kapok felkérést marketing menedzselésre, amikor már készen van a honlap, amire alapozhatjuk a munkát. Ilyenkor gyakran belefutok abba a helyzetbe, hogy van egy szemet gyönyörködtető modern honlap, csak épp a hatékony online marketinghez szükséges elemek hiányoznak róla, belőle.…..
Szakmai morfondírozásaim egy-egy negatív jelenséget vagy épp döntési pontot, dilemmát mutatnak be. Vitaindító, provokatív stílusban. Ezért ezek a cikkek leginkább kollégák vagy a szakma iránt mélyebben érdeklődők számára készülnek. Első cikkemben a Facebook  jelenléttel kapcsolatos aktuális…..
Szakmai morfondírozásaim egy-egy negatív jelenséget vagy épp döntési pontot, dilemmát mutatnak be. Vitaindító, provokatív stílusban. Ezért ezek a cikkek leginkább kollégák vagy a szakma iránt mélyebben érdeklődők számára készülnek. Első cikkemben a Facebook  jelenléttel kapcsolatos aktuális…..
Két oka van, hogy ez lett a blogbejegyzés címe. Az egyik ok, hogy azt mondják tapasztalt szövegírók, hogy az ilyen és hasonló címek esélyesen arra csábítanak, hogy elolvassák a cikket. Tettem egy próbát... A másik ok, hogy Facebook képzéseim során néha meglepődtem, hogy vannak, akik már egy ideje…..
Jellemzően klassz dolgok születnek, ha két jó megoldás összekapcsolódik. Ezt vártam attól is, amikor a Mailchimp bejelentette: összebútoroznak a Facebook hirdetésekkel.   Az eredmény azonban -egyelőre- eléggé vegyesre sikeredett. Sorra vettem, mi tetszik és mi nem a jelenlegi…..
Kaptunk egy igen érdekes ajánlatkérést. A levél egyik része arról szólt, hogy szeretnének ajánlatot kérni keresőoptimalizálásra, Adwords kampányra, Facebook oldal működtetésére. A megkeresés második részében viszont azt ecsetelte az illető, hogy ezeket a csatornákat már használják, de nem hoznak…..
Ez a cikk talán kicsit off-topic-nak tűnik első látásra. De a látszat csal. Valójában nagyon is kommunikációs és szakmai kérdésekről fog szólni. Május 31. a hazai cégek számára fontos időpont. Az előző üzleti év beszámolójának leadási és a társasági adó befizetési határideje. Azon túl, hogy ezzel…..
Aki nem ismeri D. Tóth Kriszta nevét, az ne olvasson tovább. Nos, fel a kezekkel, ki az, aki itt most abbahagyta az olvasást? Na, jó, bárhogy is legyen, a cikk címének akár az első, akár a második része, vagy a teljes egésze miatt kattintottál ide, nem hagyom cserben a kíváncsiságodat. De még…..
Mi marketingesek sokfélék vagyunk, sokféle vállalkozással és menedzsmenttel a hátunk mögött. Van, akiknél alap, hogy stratégiai marketing terv is készül, amihez éves terveket állítanak össze. Azokat jellemzően az év végén már jóváhagyják, januártól aszerint dolgoznak. Esetleg némi kiigazítással év…..
Tavaly októberben volt húsz éve, hogy rám ragadt a marketinges jelző. Habár azóta is büszkén viselem, időnként kétségek gyötörnek, hogy tudok-e eleget a szakmámról, képes vagyok-e követni azt a hihetetlen tempójú fejlődést, ami jellemzi. Nos, az Evolution 2017 konferencia első napjának végén…..
El kell áruljak egy titkot. Készül az új honlapunk. De miért is érdekes ez? Mert ilyenkor ugyebár az ember sok mindent újra gondol. Ha már újra gombol... Például hogy milyen szöveg kerüljön a Rólunk menüpontba. Sablonok, közhelyek helyett.   Pedig néha annyira közhelyesnek tűnik, nem is könnyű…..
Először is lépj be az adminba, és navigálj a Beállítások -> Tartalom fülre. Ha lejjebb görgetsz, láthatsz 8 számozott sort, ahol megadhatod, hogy mi legyen a menüpont neve, milyen a típusa és hova mutasson pontosan. 1. Az első mezőbe kell beírnod, hogy mi legyen a menüpont neve, ez fog a…..
Andrea.Pataki 2016.08.18 15:20:50
@dro: Köszi, de félreértettük egymást. Nem bejegyzésben, hanem menüpontnál van a gondom. Tartalom/Menü, külső hivatkozást vettem fel. Ott nem találtam ilyen beállítási lehetőséget.
Tehát erre a menüpontra kattintva nem nyílik fel új ablakban a külső hivatkozás. Erről az oldalról van szó egyébként: ismeretlenvallalkozo.blog.hu/ Bal sáv első menüpont.
Szakmai partnerünk hívta fel a figyelmemet egy cikkre. A cikk a hashtag marketing erejéről szólt, azt ecsetelve, hogy milyen jó eszköz ez ahhoz, hogy bevonzzuk az érdeklődőket. Őszintén szólva a cikk bevezetője alapján többet vártam. Valami új szempontot, amit eddig még nem fedeztem fel. Mert hogy…..
  A marketing nem a termékről, hanem egy vágyott történetről szól. Akkor rögtön kezdjük is egy történettel. Nemrégiben a Kontaktia Facebook oldalán arra kértem az olvasókat, ajánljanak olyan témát, amiről szívesen olvasnának itt a blogban. Kedves ismerősöm, Máté, aki sikerfejlesztőként…..
Emlékszem még megboldogult távközlési szolgáltató munkahelyemről arra, milyen aprólékosan igyekeztünk kidolgozni egy katasztrófa helyzet elhárításának forgatókönyvét. Jómagam leginkább az ügyfél-kommunikációs témából vettem ki a részem. De persze, azonnal nyilvánvalóvá vált, hogy kell hozzá egy jól…..
Tizenöt évig voltam egy nagy bank átlagos ügyfele. A tizenöt év alatt öt alkalommal kerültem velük közvetlen kapcsolatba. Először számla nyitáskor, majd egyszer felhívtak, hogy hitelkártyát ajánljanak. A másik három beszélgetésem pedig akkor történt, amikor bankot váltottam.…..