Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kauf Inger

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Retorika, érveléstechnika, logika, írásgyakorlat. Ezek a fontos, alapvető készségtárgyak nem szerepelnek a pázmányos joghallgatók kötelező órarendjében. A holokauszttörténet viszont szerepelni fog. Ezután valaki jogász lehet anélkül, hogy szóban vagy írásban értelmesen…..
Kauf Inger 2015.05.30 20:39:59
Szánalmas!
Nagy képmutató barátaik közel 100 millió indiánt irtottak ki, hájfejű Churchill németországi eredetű angol monarchia tartói jelentős tovább gazdagodása érdekében kb. 10 millió civilt bombáztatott porig a "szövetségesekkel" mindent és mindenkit szétégető foszforbombáikkal, Sztálin–Dzsugaszvili (igen, tudjuk, mit jelent a neve) hasonló számokkal büszkélkedhetett. A világ többi részén kizárólag haszonszerzés indítékok alapján kirobbantott háborúkat most nem is említve...
Utódaik szintén foszforbombáktól kezdve a bármilyen esztközöktől, vissza nem riadva rombolják szét nem csak a palesztinokat, de az egészen széles értelemben vett környéket, iskolákat, gyerekeket, asszonyokat, békés polgárokat kicsit sem kímélve...

Miközben bármiféle asszimilációt kategórikusan visszautasítva merészelnek belemászni minden más nép és minden számukra idegen erkölcs, kultúra gyomrába, médiagépezetüket maximális fordulatszámon pörgetik, hogy az igazságot teljesen ellenkezőképp tálalják a hiszékeny tömegeknek.

A legborzasztóbb, hogy elképzeléseikhez mindig találnak bármilyen szinten gusztustalan, szogalelkű velejéig korrupt végrehajtókat!

Érdemes rákeresni, hogy a naci/nazi szükségszerűen NACIonalista rövid formája-e, esetleg tényleg a nem nagyon publikált, de sok oldalról igen jól alátámasztott NAcionalista-CIonista koalíció összetétele...

Kötelező az angolt jól értőknek pl. a Youtube-on a JFK to 911 Everything Is A Rich Man's Trick megtekintése, csak mint gondolatkeltő az aktuál-politika valós hátteréről.
Mert én nem. Igen, ez én vagyok, amint ennek a posztnak az előnézetében bénázom a Prince of Persiával (illetve annyira nem is bénázom, hiszen már a második pályán vagyok). A Wireden jött szembe velem, hogy lehet már Twitter-bejegyzésbe embedelni (azaz beágyazni)…..