Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hentes Fülöp

106 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Balaton Trash Üt a nóta vol. 5. 2019.10.17 14:08:45
Szerencsétlen őszödiekre ráégett Gyurcsány, mint levágott disznóra a korom, de nem adták fel sohasem, Somogyban nem olyan népek leledzenek. Ennek a bámulatos élniakarásnak a lakmuszpapírja, indikátora, fárosza az alábbi videó, amit lelkes olvasónk, Tamás küldött be telexen. A cucc ugyan nem friss, a…..
Kbsztt nagy módija van mostanság azoknak a zsánerszobroknak, amiktől a proletárok visongva csapkodják a térdüket, mekkora szobor gcc!, miközben a budai kultúrsznobok fintorogva prüszkölnek az aperolspriccbe, mi ez a szar, Helén, bzmg, melyik kurátor engedte ezt? Mi a Balaton Trash-nél csak a…..
Hentes Fülöp 2019.08.23 12:09:06
Ritka gusztustalanná vált a magyar közélet az utóbbi évtizedben, helyi kiskirályok dobálják ki a pöcsüket az étkezőasztalra, aztán akinek nem tetszik, azt egy naranccsal bsszk tarkón. Ebbe a sormintába illik az a cikknek nehezen nevezhető firkálmány, ami a hazai média legalját jelentő (oké, a…..
Rögtön lekattintottad, mi te perverz állat??! Ez egy gyermekjáték egy játékhajón, te beteg lelkű kapitalizmusszökevény!!! (Hely: egy megnevezni nem mert máriafürdői egység.)..
Érezni némi eufemizmust abban, amit az itt linkelt Facebook-posztban ír a Szerző, miszerint Hévízen akkora kátyú alakult ki, hogy előbukkant a római kori út. Az legalábbis látható, hogy a kopóréteg alatti réteg alatti réteg egy makadámút. Hogy mennyire római, azt ki-ki döntse el, mindenesetre…..
Balaton Trash Üt a nóta vol.4. 2019.07.04 14:49:48
Már szinte lemondtunk erről a rovatról, annyira krv minőségi lett a magyar könnyűzene, amikor megérkezett Szerkesztőségünkbe a Sonline adott napi lapszáma ezzel a gyöngyszemmel: Münchenig elhallatszik az új Balaton dal   Léteznek a világban durva dolgok, mint a rohingja népirtás, Trump fejszőre,…..
Hiába bodorodnak az esőfellegek, mi, akiknek saját lakóparkjuk és lexuszuk van a tónál, mindannyian tudjuk, ez a nyár, bzdmg. Nincs mese, el kell kezdeni szétinjekciózni a tricepszet, új napszemafort shopizni, finomhangolni a szilikondudát, aztán mehet a rozéfröccs a tihanyi naplementében. De ne…..
Blogunk első óriási sikere is megtörtént (legalábbis reméljük, van hozzá közünk): az uniós csatlakozás ünnepén, május 1-én megírtuk, hogy egy krv nagy kátyú dobja fel az életet Örvényes határában, a 71-es főúton. Emlékeztetőül nesztek: Nem is kátyú, hanem kátyúrendszer volt ez már, amit…..
Hentes Fülöp 2019.04.03 19:06:35
@Merlot: Látod, mi igazi aktivista néplap vagyunk, mindent megteszünk az olvasóinkért! <3
Ha egyszer Balatonfüred környékére esz titeket a fene, érdemes a BMW-terepjárók és luxuséttermek városát az Aszófő felőli úton megközelíteni (el fog még jönni az idő, hogy a prolikat csak itt engedik be Füredre, hogy szolgálják az urakat). Ahogy elhagyjuk a pecató környékét és felkapaszkodunk a…..
Hentes Fülöp 2019.04.03 18:59:05
@Willkommenskultur: Persze, papa, majd én szedem össze egy ekkora területen, hat teherautóm van hozzá... Nyugodjál le, ahol lakom, ott rendszeresen felszedem a földről a mocskot, sőt a közeli vasúti vágányok közül is össze szoktam szedni és szelektívbe (!) górom a türhők által eldobált sopronis dobozt és szőkekólás flakont.
Hentes Fülöp 2019.04.03 19:00:40
@blasiuss: Ne haragudj, megkövetlek. Javítom magam: ez a mesés, aranyfényben ragyogó, pompás Balatonfüred legszebb része, igazi turista attrakció. Ha már Siófok, akkor méltó a Petőfi sétányhoz (annak is egy júliusi péntek esti hangulatához).
A magyarság nagy szerencséjére a Balaton mellett is létezik futball, nem is akármilyen. A Siófok több szezont is lehúzott az NB1-ben, a Füred az NB2-t is megjárta, és az alsóbb osztályokról se szabad megfeledkezni. Itt bőségesen lehet köpni a szotyolahéjat, lehet ócsárolni a vak bíró sporit, lehet…..
In medias res, következzenek idézetek az Év Ingatlanhirdetéséből, a Zala megyei Várvölgyről: ...mélyzöld zalai erdő szemben a szemérmesen kíváncsiskodó... ...őskori delfinek küldenek csókot a parti hegy szikláinak... ...a természet pedig olyan kerek, hogy az utolsó mammut és kardfogú tigris is…..
Balaton Trash Üt a nóta! vol. 3. 2018.09.05 14:49:37
Rég jelentkezett a balatoni nótás rovat, de most egyből berobban egy krv nagy találattal: bemutatjuk a Magyar Királyság válaszát Paul Kalkbrennerre, íme Oláh Viktor, aki nem minimálban utazik, hanem mélységesen őszinte rapszerűségben: Summer �� Viktor Olah (@viktorola) által megosztott…..
Épp a minap merült fel egy ánuszrózsás seggnyalás kíséretében, hogy mi kereszténydemokrata lenne ismét bevezetni a vasárnapi zárvatartást. A kormány gyorsan ellökte a kinyújtott nyelvet a seggétől és nemet mondott. Fűzfőn azonban más szelek járnak, a helyi CBA a komplett nyitvatartást, en bloc…..
A keszthelyi bszts egyik fő helye a Bloom Sound, ami elég konkáv helyen, egy strandon székel. Na, nem úgy székel, ahogy egyes fiatalok tették valamelyik bulin, miután újra kellett festeni a mosdót. Bele se merünk gondolni, bekatizva mit csinált a fosával valamelyik -18-as fehérjecafat, hogy a…..
Eddig komoly gondjaink voltak azzal, vajon honnan lehet a legtöbb szart kigereblyézni a Balatonból, de bizonyos szempontból Tihany átvette a vezetést. Az egy dolog, hogy ez már a harmadik tihanyos poszt a blogon, de olyat találtunk a minap, ami miatt egyértelművé válik, hogy a Balaton Trash…..
Államtitkár úr valószínűleg közbeszerzést nyerhetett (nem ő persze, hanem a sógora fiának az egyéni vállalkozása fog megépíteni 45 kilométer 2x3 sávos sztrádát úgy, hogy tapasztalata annyi, hogy felhúzott egy disznóólat a jászkarafaszántói alpolgármesternek), és úgy érezte, övéje a világ. El is ment…..
El kell valahogy bszni az időt a strandon, ami alapvetően a világ legunalmasabb helyszíne, főleg ha a zsúfolásig telt, túlhájpolt balatoniakra gondolunk. Rejtély, hogy köti le egész nap az embert, hogy pusztul a parton a 42 fokban, bemegy a 33 fokos vízbe, áll bent tíz percig egy sörrel, majd kimegy…..
Balaton Trash Nem ül, nem fekszik! 2018.07.29 12:38:49
A varázslatos Lovas felső felvégén, fent, odafel, az úton, ott találtuk ezt a briliáns, ám a magyar rögvalót elbűvölően összefoglaló A4-es figyelmeztetést. Amint látható, a lakk régen lekopott a sok terpeszkedő valag alatt, hiába a buszváróban terpeszkedő széles pad. Maradt a keserű üzenet: Azt…..
Ez különösen szar szóvicc volt, de azt is írhattam volna: "Opel, sose Koper." Mindegy, nem vagyok olyan szloVÉN, hogy ilyen fos vicceket toljak, csak valahogy föl kellett vezetni, mibe botlottam Szárszón: két gyanús fazon (tuti vasútépítők, érted tolták a drugitirt egymás közt winkwink;) ) szálltak…..
Arról ír a liberális, Soros-bérenc, Brüsszel által jól megpénzelt 24.hu (arról hazudik), hogy pazar lakóparkot fingik Keszthely szélére a NGCS Residence Ingatlanfejlesztő Kft. Ugyan az kizárt, hogy a cégnév a Na G.cik Csendlegyen, de valami hasonló stílusra utalt Németh Fecó, a cég egyik…..
Balaton Trash Üt a nóta! vol. 2. 2018.06.20 21:27:49
Én ezt a nótát miért nem hallottam még, aztat nem is értem én. Micsoda szöveg már, hogy keskeny a híd (!) a Balatonon, beleeshet a romnyi! Jolly és Suzy lassan összekaphatná magát, hogy ilyen rendes dalokat kaparjon össze, mert Tiborék feltörekednek majd a nyakukra (oké, 2016-os a videó, de akkor…..
Hogy ez most a körülnyígott munkaerőhiány miatt van, fingom nincs, mindenesetre Tibi és Klára kitett magáért a pult mögött. Az alábbi sztorit a legfostosabb közösségi portálon találtam, a nevét nem vállaló posztoló engedélyével tolom ki, mert nem vagyok gc. Megkezdődött a szezon a magyar…..
Nagyon látszik, hogy még mindig nem merültünk elég mélyre a ganajban, hogy erről nem szereztünk tudomást. Oké, Andy papa birodalma hatalmas, és nagyrészt a mocsokban való dagonyázásról szól, de a Super TV2-re felkerült, Éjjel-nappal Budapestet koppintó telenovella így is minden ízében…..
Balaton Trash Üt a nóta! vol. 1. 2018.05.22 18:01:37
Blogunk a minőségi muzsikáról sem feledkezhet meg az étkezési és közlekedési ganaj túrása közben, így most egy örökérvényű klasszikus fog itt fölcsendülni, sőt fölsírni. Húzd rá, Pistikém, visszhangozzék Sajkod és Gödrös!..
Aki járt már a tónál, mindenki tudja, mennyire irritáló tud lenni a sok kurva fa, ami mindenhol terpeszkedik, gusztustalan zöld, tele van hernyóval meg hangyával, takarja a napot, nem leszek barna, ilyesmi. Külön zavaró, ha bringaúton megy az ember, amire ráesik a mocskos lombozat, belóg az ág,…..