Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Royal Szalonok

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1. A romantikus királylány Kislány kora óta álmodozik a nagy napról, és minden álma az, hogy igazi királynő válhassék belőle. Nincs is szüksége ehhez másra, mint egy fantasztikusan elbűvölő nagy szoknyás esküvői ruhára. TIPP: ha alacsony vagy, nem biztos, hogy előnyös…..
  Ki ne álmodna egy igazi romantikus karibi esküvőről, ahol simogatja a talpunkat a homok és a tenger szele ringatja a ruhánkat.A tengerparti esküvők nagy népszerűségnek örvendenek ugyanakkor nagyon fontos, hogy több tényezőt is figyelembe vegyél. Ezek a nap, szél, sós víz és…..
Mindjárt itt az esküvőd, de még nem találtál ruhát? Esetleg hirtelen született meg a döntés, hogy összeházasodjatok? Ne aggódj, nagyon sokan járnak ugyanebben a cipőben! A legtöbb menyasszony már hónapokkal az esküvő előtt lefoglalja a tökéletes ruhát, bebiztosítva magát a…..
         Elképzeled álmaid esküvőjét, amint a nagyon szűk családdal vagy akár édeskettesben egy meseszép helyen kimondod az igent.  Aztán egyszer csak egy hang megszólal a fejedben, vagy lehet hogy közvetlenül melletted? "Kislányom, tudod jól hogy nem szólok bele az…..
Az esküvőszervezés egyik legfontosabb kérdése, hogy mikor és hol legyen a Nagy Nap. Ezen már az első pillanattól kezdve elkezdünk gondolkodni. Persze ma már mindenki tudja, hogy bizonyos időszakok nagy népszerűségnek örvendeznek, elsősorban az időjárás miatt. Ilyen a tavasz,…..
Eljött a nagy nap, feltette életünk nagy szerelme a kérdést és mi kimondtuk az igent. Innentől kezdve mérhetetlen mennyiségű információ és kérdés lepi el fejecskénket, vajon hogyan, miként is kezdjünk bele a készülődésbe. Hirtelen tudatosul bennünk, meg kell tervezni életünk…..