Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thelastpointer

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vagy, mint a Black Sabbath esetleg az Iron Maiden. Ezt Chris Kael basszusgitáros nyilatkozta, aki persze tisztában van vele, hogy ez elérhetetlen, de olyan nagy az önbizalma, olyan magasra pozicionálja a zenekarát, hogy simán az említettek nyomába lépne. Azt mondja, milliós…..
Simán lehet, hogy Taylor Swift azért szólt be az Apple-nek, mert így volt megbeszélve. Már mikor elkezdték pletykálni az Apple Music indulását, szó volt arról, hogy Swift azért szedte le a Spotifyról, meg minden streaming szolgáltatóról a zenéit (főleg a legfrissebb, nagyon…..
Elnézést az altesti kontentért, de van az a wtf-faktor, amiért kitesszük a 18-as karikát. Arról már írtunk korábban, hogy a SimCity vagy éppen a Soulcalibur V infantilisabb játékosai hogyan próbálnak péniszt csinálni a játékban, ezúttal azonban egy olyan programról lesz szó,…..
Ugye, hogy milyen menő! Aki esetleg nem tudná megnézni a videót, annak elmondom, hogy a frontember bemászik a közönségbe, feláll rájuk, amolyan hardcore-osan, majd olyan történik, amire még ő sem számított: a felé repülő poharat úgy kapja el, hogy egyből ki is tudja inni, ami…..
London, 2015. eleje: - Te, Jeremy, van egy bitang jó ötletem. Csináljunk filmet a GTA-ról. Mármint nem a játék sztorijából, hanem arról, ahogy a játék készült. - Amindenit, Winston, ez tényleg remek ötlet. Szerepelhetne benne ez a Radcliffe gyerek, már úgysem forgat több Harry…..
Aki esetleg a kecskeszimulátor vagy a kavicsszimulátor után feltette a kérdést, hogy "Mi lehet a következő, teadélután-szimulátor???", most megkapta a választ. Igen, az. Tea Party Simulator 2015, a Steamen meg lehet venni potom tíz euróért. Van trailere is, mutatom. Igen, ez is egy…..
Nem is olyan sok idő telt el az első Lángoló Mikrofonok óta, és ismét eljött az idő, hogy öt friss rap arcot mutassunk be nektek. A legtöbb alább felsorolt MC neve valószínűleg csak itthon cseng ismeretlenül, de nem muszáj ám nekünk mindig „visszatekintenünk”. Itt az ideje,…..