Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Strawdog

0 bejegyzést írt és 309 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
     Szüksége van-e Magyarországnak a Fudan Egyetemre?      Mondjuk úgy, szüksége lehet Magyarországnak valamire, amit esetleg megkaphat a Fudan Egyetemmel történő együttműködéstől.      Szüksége van-e a Kínai Népköztársaságnak erre a bizonyos együttműködésre?    A kínai kommunista vezetés…..
      Az állampárti propagandaoldal interjút készített Orbán Viktorral.      Idézem  :     "Oxfordi évekről, az antikommunista előkészületekről és a magyar történelem lehetséges olvasatairól beszélgettünk a miniszterelnökkel." .     Orbán Viktor pár héttel később ment ki Angliába, mint én…..
Strawdog 2021.03.12 08:58:23
@sanya voltam: Ez tényleg a Kövér elvtárs lesz. Házmester attitűd, check. Poshadt cipész-fasizmus, check. IQ talajközelség, check. Boldogan égig fröccsenő indulatok, check. Az nem lehet, hogy ilyenből több van az országban.
Strawdog 2021.03.12 10:02:48
@Külsős: Jó, de kettőnél több már csak nincs.. akkor ez a másik lenne? :)
      Kirúgtak egy újságírót a New York Timestól mert egy szót használt. Az újságíró Peruban megkérdezte valakitől, hogy egy személy használta-e a szót. Az volt a verdikt, hogy a szót szándéktól függetlenül nem szabad használni. Amennyiben az újságíró visszakérdezett volna, hogy akkor most mondják…..
      " Ehhez elmesélte azt is, hogy 2017 után egy évig a Farkas-hegyen készenlétben tartott egy kisrepülőgépet, hogy ha arról van szó, bármikor Bécsbe tudjon menekülni. Elmondta, hogy például Schmidt Mária felől is kapott olyan üzeneteket, hogy „felmossa vele az Indexet”.  (A 444.hu Bodolai…..
Strawdog 2021.02.13 11:14:27
@netukki: De kár, hogy nem Petersen Jordán volt a neve. Az már egész hamvasos lenne.
    Le kellene kapcsolni, mert nemzetront és genderizál, minden lehetséges felkapcsolt dolog alkalmas a fellazításra, általában a dolgok sok mindenre alkalmasak, különösen alkalmasak a deviantúra és a baloldalizmus térnyerésére, mert a felkapcsoltak Hatodik Hadoszlopa maga a mélyállam, ha…..
          Orbán egyik vezető tanácsadója, Hegedűs Zsuzsanna, pár éve azt találta hazudni, hogy ő a világ egyik vezető konfliktuskutatója. Soha életében nem publikált semmit konfliktuskutatásról. Ő nem asszonyság. Karikó Katalin az asszonyság (akinek valószínűleg csak azért bocsátják meg női…..
    "A Magyar Tudományos Akadémia-BME Morfodinamika Kutatócsoport 3 és fél év alatt bizonyította be Platón ókori filozófus elgondolását, amely szerint a világmindenséget alkotó négy elem, a föld, a víz, a tűz és a levegő mindegyike szabályos testekből épül fel; ezek közül a Föld hexaéderekből,…..
Strawdog 2020.12.25 10:51:08
@Bolygó Hollandi: Ez azért tényleg vicces.
          Tamás Gáspár Miklós a 444.hu-ban közölt cikket Kurta szó a szólásszabadságról címmel. Tézise szerint a rendőrség helytelenül járt el, amikor előállította dr Gődény Györgyöt, akit általában és joggal koronaszkeptikusnak szoktak nevezni.        Nem vagyok jogász, ezért csak nagy vonalakban…..
Strawdog 2020.12.15 11:08:54
@libernyák: Hány ilyen nyikhaj pöcsfej van, atyaég. Ráadásul azt hiszi, hogy a saját véleményét írja le, miközben lózungokat böfög vissza, minden eredetiség vagy gondolkodás nélkül. És elvárja, hogy ugráljon mindenki a kis szalonnáci dzsentroid feje körül.
     2018. november hetedikén fogadták el az Európai Néppárt  nyilatkozatát, amit a FIDESZ is megszavazott.  Úgy tűnt, hogy elég pontosan értik a jogállamiság fogalmát, ugyanis a nyilatkozatban KILENCSZER írták le a rule of law kifejezést.  1.   After the Second World War, Christian Democrats were…..
Strawdog 2020.12.06 18:31:58
@velőtanya: Inkább arra tippelek, hogy nem igaz, mert ha igaz lenne, már bizonyítékot gyűjtöttek volna rá és most épp levadásznák. Totális ellenségnek számít nekik.

Az a nevetséges, hogy Kaleta miatt még az elfogott pedofil hír se hozott nekik eleget, mindenkinek az ugrott be, hogy bezzeg ő megúszta. Tompika is odaböfögte a hülyeségeit.

Valahogy káderhiány van, na.
Strawdog 2020.12.06 19:12:58
@incze: Nem tudjuk, mi igaz belőle, de én úgy emlékszem, hogy a történet szerint 2 évvel később mondta a kisfiús megjegyzést, más alkalommal. Merthogy annyi idő kellett, amíg lecsúszott sima buziból pedofillá. Az is szerepelt, hogy ez lényegében szükségszerű, nincs megállás egy ilyen erkölcsi lejtőn.

Na, erről kéne megkérdezni néhány prominens melegebb éghajlatú fideszest, hogy vajon ők lecsúsztak már pedofilba, vagy csak később tervezik. Meg esetleg Kövért, hátha van mondanivalója, bajszos - szakállas alapon.

Ezt a mocskos összemosást amúgy már rég tudatosan játssza a fidesz.
       David Manzheley, a brüsszeli meleg szexpartik szervezője elmondta, hogy kilenc fideszes politikus járt a bulijain. Grrr kolléga javaslatára megnéztem Manzheley-t az academia.edu-n.      Dawid Manzheley néven Tel-Avivban (hello Bencsik, hello Bayer) Ph.D hallgató (lehet, hogy csak volt?). …..
Strawdog 2020.12.03 22:02:40
@Barkalot: Én azért arra a csávóra nem építenék egyházat..
Strawdog 2020.12.04 00:57:51
@ijontichy: Nem számít. Ha idejön és értelmeset kérdez, akkor lehet rá értelmesen válaszolni. Ha nerszolga, akkor ezzel most épp bontja le a rezsimet. Ha elkezd böfönyészni vagy náculni, JT kibassza a taknyán. Egyszerű.

Most már tényleg ott tartunk, hogy nagyon hülyének, nagyon cinikusnak vagy elég nácinak kell lenni ahhoz, hogy valaki védje ezt a rendszert. Vannak még a vén, csökött hülyék, a volt értelmiségből is bőven, én is ismerek. Nekik az se lenne meggyőző, ha Orbán egyenesen a fejükre szarna. Meg vannak a gyűlöletből vallásosak, azoknak is bejön ez. Fajvédőknek is, minden fajta fajvédőnek. De normális ember már tudja, mi van és merre megy a rezsim. Aztán hogy ez elég lesz e valamire ebben a szétalázott országban, azt nem tudom.
       I DON'T FUCKING BELIEVE THIS SHIT !!!!!      A belga sajtó arról ír, hogy in concreto a "La Détour" nevű melegbárban egy gangbangot (hölgyolvasóink elnézését kérem, egy vagy több melegprostit kúrtak meg, nagyjából el tudják képzelni, hogyan és merre, igen nincs puncijuk, ne tessék…..
Strawdog 2020.12.02 09:01:01
@cenzorokgyöngye: Kaparj kicsit keményebben, nerszolga, dolgozz meg a pénzedért.

Macron mikor hozott homofób törvényt? Mikor asszisztált homofóbiához? Ergo, ki a francot érdekli, hogy meleg e?

A Szájer hír azért hír, mert kiderül belőle, mekkora hazug, aljas görény, és hogy az egész rendszer képmutató, úgy ahogy van. Ami gránitszilárd benne, az a lopás, semmi más.

Esetleg amit Szájerbe betettek, az lehetett még gránitszilárd, a melegprostik biztosan minőségiek voltak.
Strawdog 2020.12.02 09:28:32
@cenzorokgyöngye: Legyen, tegyük fel, hogy nem sima egypetákos troll vagy, válaszolok neked.

Nem, még az sem érdekes. Rengeteg ok lehet rá, hogy miért nem vállalja nyíltan, még sokkal elfogadóbb közegben is. Az igazi kérdés az, hogy ha valaki meleg, akkor miért és hogyan támogat egy homofób rezsimet, aki többek között állandóan és tudatosan a pedofíliával mossa össze a dolgot, aki bedaráltat mesekönyvet stb. Szájerről eddig is tudtuk hogy hazug, megalkuvó porszívóügynök, de ez megmutatta, mennyire megy mélyre az élethazugsága és a megalkuvása. Gyomorforgató és nagyon is jellemző a NER-re.

Nincs ebben egy szemernyi kettős mérce sem.
       "Furcsa dolog ez a német szellem, német szellemiség vagy német társadalom. Ha megnézzük a XX. századi történelmüket, akkor azt látjuk, hogy nagyon fegyelmezettek. Tehát amikor nácinak kell lenni, akkor nácik, amikor liberálisnak, überliberálisnak vagy árjaliberálisnak kell lenni, akkor azok.…..
Strawdog 2020.11.30 18:51:10
@naebneerG: Bizony, bizony. A németeknek a pofázás az megy a demokráciáról, de pénz beszél. Egy hét alatt be tudnák dönteni Orbánt, elég, ha egy gyárat elvisznek innen, talan ha bejelentik, már az is. De hát az pénzbe kerülne, meg keresni kéne másik gyarmatot, ahova ki lehet outsource-olni a soft fasizmust és olcsó a munka.

Ne várjatok tőlük semmit, pár keményebb nyaffantáson kívül.

Més igazuk is lenne, mert a mi dolgunk, ha nem pont az EUtól lopott pénzből betonozta volna be magát a csúti.
       Demeter Szilárd egy százötvenhárom centiméteres utcai harcos, aki kultúrpápai pályafutására táskahordozóként készült fel, hol Tőkés doktor táskáját hordozta, hol Habony doktorét, közben írt egy novellát, lecserélt egy lehasznált erdélyországi feleséget friss pesti húsra az egyetemi tanári…..
Strawdog 2020.11.30 09:18:35
@kemény keleti kommentelő: Simán meg is fizetnék, ha nem ennyire nyilvánosan csinálnák. Attól tartok hogy Orbán tényleg nemzetközi tényezőnek képzeli magát. Szóval Don kanyar megint, ugyanolyan elvakult, korlátolt, félhülye barmokkal, és ugyanaz lesz belőle.

Kásler pl egy igazi Don kanyaros Horthy-tiszt, a győzni fogunk-at dobja most már be ezerrel. Ez, meg a felmondás megtiltása arra utal, hogy sokkal komolyabb gáz lehet a kórházakban, mint amit tudunk.
Strawdog 2020.11.30 09:19:40
@rinaldo-rinaldini: Nem gondolod, hogy rémálmai vannak. Mindenki hibás, csak ő nem. Mind ilyen.
Strawdog 2020.11.30 09:50:03
@netukki: pontosan így, ezért tartom jó hasonlatnak. Minden stimmel, az elszállt háborús nyelv Orbántól (seggbe rúgjuk a vírust stb), az impotens, imbecil, tekintélyelvű tisztikar, meg hogy mindig más a hibás. A felesleges halálok meg az egésznek a buta értelmetlensége is stimmel.
     Demeter Szilárd szerint a szolidaritás olyan, mint a Zyklon-B, a multikulturális társadalom pedig maga Auschwitz, nyilván Priti Patelre és Rishi Sunakra gondol, esetleg a francia kormány muszlim gyökerű tagjaira, vagy arra a két török származású tudósra akik a Pfizer vakcinát fejlesztették…..
     Narendra Modi és Erdogan cégéres fasiszták, de senki sem tagadhatja, hogy többségi elvű fasiszták. Törökországban a katonai kaszt mindig tényező volt, kormányfőt akasztottak, puccsok sorát hajtották végre, és Erdogan nem a katonai kaszt támogatásával, hanem éppen a kaszt ellenében került…..
       Nekem most nincs semmiről mondanivalóm. Ezt kell elolvasni. TGM írását Szőcs Gézáról. Ebből valamit meg lehet érteni a világunkról. Valami keveset, mert mindig csak keveset lehet megérteni a világból, ami soknak látszik az mindig hazugság.     Választottam hozzá egy Szőcs Géza verset.…..
Strawdog 2020.11.16 22:25:28
@ATCG: Úgy, úgy. Emlékezzetek, a Gestapo első dolga az volt, miután bevezették a besúgási rendszert, hogy közölték, hogy rekord mennyiségű besúgást kaptak, még soha sehol sem ennyit. Ezt minden országban eljátszották. Legutóbb a kínaiak amúgy, egy hete.

Ez persze mocskos hazugság, arra való hogy megtörje az ellenállást és félelmet keltsen.

Orbánnak bármit elhinni, hiba.
       Szilvaytól, Seres Lászlóig, az ATV-től a magyar állami televízióig nyomatják a debil trumpista propagandát, miközben Biden nem kapja meg azokat a biztonsági információkat (remélhetőleg megkapja, mert vezető republikánusok átadják neki), amelyeket Trump napokkal a megválasztása után már…..
Strawdog 2020.11.15 12:36:20
@combo: Miért, most hogy reagálsz? Jelenleg úgy, hogy befekszel nekik és visszatükrözöd az aggressziójukat. Pontosan ezt szeretnék. Hogy oldalak legyenek, ez van-ok, rögzített, mély gyűlöletek, mert ez a hajtóanyaga a motorjuknak, ezzel tudnak az emberekből energiát sajtolni.

A magyar meg a román nacionalisták is valójában imádják egymást, ugyanezért.

Mégis mit kezdjünk veled, azon kívül hogy udvariasan szólunk, hogy rossz irányba mész? Verjünk meg verbálisan? Minek? Vagy magadtól kibogozod, vagy a más, külső, idegen megoldása úgyis belső erőszak lesz neked és csak még több erőszakhoz vezet.

Szóval, mert kérdezed: reagálj úgy, hogy átgondolod újra.
Strawdog 2020.11.15 12:50:44
@combo: Nem akarlak idegesíteni, de ha tényleg győztek volna, nem itt írogatnál szerintem. Mennél gyűlölködni valami odavaló fórumba, nem itt írnád, hogy eltörött benned valami. Nna.

Amúgy meg lófaszt győztek.
   "The kind of populist nationalism that Hitler incarnated has been and continues to be the most deadly of modern plagues."   Amikor John Lukacs meghalt számos lap idézte ezt a mondatot nekrológjában. John Lukacs a populizmus és a nacionalizmus esküdt ellensége volt, talán ezért sem beszélnek…..
Strawdog 2020.11.08 08:55:33
Szóval minimum előreszaladtál, JT. A fő republikánusok egyelőre kussolnak. El kell dönteniük, merre lépnek innen. Trump veszített, az világos, jogilag Biden az elnök.

Az egyik döntés, hogy elmennek bozótharcba, a Szenátus mindent megbénít, Amerika tovább polarizálódik és fasizálódik is (Proud Boys time). Az értelmesebbek, akiknek tényleg Amerika a fontos, látják, ez mihez vezet.

Vagy elismerik Bident, és ugyan lassítják és ütik, ahol tudják, de nem lesz csendes polgárháború. Trump akkor is leszakít és tovább radikalizál egy nagyobb réteget, ami egy jó ideig az ő problémájuk is lesz.

Mivel az átlag rep politikus egy iszonyat türhő, korrupt, vércinikus faszparaszt, de főleg iszonyat lusta, sajnos eléggé látszik, hogy merre fognak menni.

Még három dolog ide.

1) Trump igenis kilőhető, annyi disznóságot csinált az elnökségen kívül is, hogy egy ambíciózusabb államügyész simán elkaphatja a tökét és börtönbe dughatja. Aki ezt megteszi, az akkora skalpot szerez, hogy tutira lesz, aki rámegy erre. A skalpszerzés a rep. oldalon is igaz, politikus szinten.

2) Trump szerintem anyagilag éppen csődben van. Ezért a rep oldalon is megfoghatják a tökét pénzzel, pl a Koch testvérek, védelemért cserébe. A helyükben nem tenném, Trump nagyjából mindenkit börtönbe jutatott, akivel boltolt. Nem jó partner..

3) Trump nárcizmusa, gátlástalansága és ahogy a tömegeket manipulálja, igenis erősen Hitler+-os. Rengeteg politikusnak van receptje, hogy hogyan kell populistának lenni, átvenni a hatalmat és szétnyerni magát, de ő meg is csinálta, és jőval kevesebb hátszéllel, mint Orbán, aki mögött ott állt a jogászmaffia, Sólyom, a titkosszolgálatok stb. Ez egy ügyes ember és hiba lenne leírni.
Strawdog 2020.11.08 10:32:56
@Hálátlan Gazember: Most láttam csak, hogy JT külön kérte, hogy ne erről szóljon a poszt, törölte is a vonatkozó bekezdést. Úgyhogy legyen így, mi az nekem.

Lukácsot majd egyszer elolvasom, ha végeztem az összes jobb scifivel, most például egy Chiang nevű ürgét olvasok, egész jó és asszem messze van annyira releváns a valóságra nézve, mint Lukács. Ezt nem gúnyból írom, teljesen komolyan.
       Az Örülünk Vincent blog szerint az Amerikai Egyesült Államok következő elnöke Joe Biden lesz.      Indoklás: Georgia államban a legtöbb még el nem számolt szavazat az erősen kék Gwynnett megyéből származik, Trumpnak tehát semmi esélye arra, hogy fordítson.  1584 szavazattal vezet Biden.   …..
     Jelentem: aludtam.  Persze egyszer felébredtem és megnéztem mindent (538, NYT, fogadóirodák).  Lujzával szólva, azt írja az újság: " Trump and Biden are now separated by about 164,000 votes, with Trump leading. But the more than 460,000 outstanding mail ballots left to be counted are likely…..
Strawdog 2020.11.06 01:24:32
@Kurt S. Earp: Én azért megnézem azt a pillanatot, amikor a Blog.hu bloggerei vállt a vállhoz vetve, egyszerre lelépnek. Ez soha nem fog megtörténni. Kb. 150 olyan bloggger van, akit a szerkesztők rendszeresen futtatnak (politika, bulvár,...mindenféle), tehát ők képezik a kemény magot, ők hozzák a nagy lóvét. A Vincent az egyik persze ezek közül. Még ez a 150 sem lépne le egyszerre, de az 9658 meg végképp nem.

Pont ezt gondolták az index gárdáról is, aztán hoppá, puff bele, szopás. Nyilván itt más a helyzet, a blogosok nem egy összeszokott társaság. Csak mi lesz ha Biden nyer és mondjuk azt mondja az EU felelős emberkéjének, hogy na, akkor egyenlítsük már kicsit ki azt a média játszóteret a húzósabb helyeken, mit is mondtam a tévében, lengyel, magyar, belorusz, ja az nem EU. Szíjjártó berendeli? Letiltják? Törlik a netről? :) Főleg a lengyeleknek lenne kínos, nagyon kapaszkodnak az amcsikba. Nem tudom, mennyit keres egy blogger most az aranykártyájával, szerintem nem nagyon sokat.

A blog.hu csak egy héj, ahogy az index is, meg a telex is. Az emberek számítanak, akik csinálják, nem a cégnév. Békeidőkben egyetértek, hogy lassan mozdulnak a népek meg szoknak át és számítanak a nevek. Itt most épp kemény helyzet van a járvány miatt, mindenki beébredt kicsit és az a legény, aki ki tud állni a gátra.. szóval nem nyugdíjas idők. Bizony az indexnek hamar vége lehet, ha stich-je lesz, és már most is van. Az igazi NER hívők ugyanis nem szeretnek olvasni, színházba járni, stb. Kb egy kultúrháznyi kultúrát tudnának őszintén, lelkesedésből fenntartani, a többi érdekből meg pénzért megy. Iszonyú ciki, de ez van.
Strawdog 2020.11.06 10:29:31
@Alick: Ez megint micsoda tempó, egy sima link meg egy kételyhintés, félseggel. Dolgozz meg a pénzedért rendesen. Mármint mielőtt kicsesznek innen, úgyhogy igyekezz.

ITT felmerül egy fontos kérdés. Tegyük fel, hogy egy XY agit propos nerszolga beír egy blogra, ahogy kell, teszemazt rendes munkát is végez, de végül törlik a kis türhőt.

Akkor azért mégis jár a pénz? Vagy nem? Vagy rész-pénzt kap?

Tud erről valaki valamit mondani? Nyugtalanító, nem szeretném látni, ahogy kihasználják ezeket az embereket..
Strawdog 2020.11.06 13:50:48
@Alick: Ja hogy te egy értelmes ember vagy. Apologies, de nem biztos, hogy egy reaktor linkkel kell ide beköszönni.

Igen, az elektori rendszer őskövület, de nem lehet hozzányúlni. A Trump adminisztráció pedig nem csak hülyeséget csinált (ahogy a NER sem), bár azért igyekeztek, és iszonyatos kárt is csináltak.
        Az utolsó két napon a megbízható (B+ vagy jobb) kutatók mérései.        Pennsylvania:    Hét mérés. A legerősebbnek az 1862 likely voter (LV)-s tegnapi Siena College/New York Times Upshot (A+)   ahol Biden 6 százalékkal vezet. Ma a Monmouth University (A+) két modellt nézett meg 502 LV-n,…..
Strawdog 2020.11.04 21:02:38
@Dickon: Minden nép megérdemli a vezetőit. Orbánnak most is többsége van itthon. 2/3 csak a mocskos csalással, de a többség megvan.
Strawdog 2020.11.04 21:32:22
@Dickon: Ez összetett kérdés. A latino-k pl meglepően sokan szavaztak rá most, és már az is bonyolult, hogy miért.

A latinx szörnyszülött demokrata szótalálmány pl lehet hogy nem segített :) meg láttak már sokkal rosszabbat és ez nem üti meg az inderküszöböt, vö erdélyiek - Orbán.
        Tíz nappal ezelőtt a brit Parlamentben Boris Johnson miniszterelnök igen emelt hangon " az abszurditás csúcsának nevezte" a második lockdown bevezetését. Három órával ezelőtt Boris Johnson miniszterelnök bejelentette a második lockdown-t.        Már tegnap kiszivárogtatták, hogy lezárják…..
Strawdog 2020.11.02 11:36:34
@xunilo: Rengeteg mindenre jó lehet egy ilyen. Akiket kiszűrtek, nem terjesztik tovább a cuccot. Aki beteg, meggondolja, hogy elmenjen teszeltetni vagy otthon maradjon. És igen, az információ és tudás nagyon fontos ilyenkor, különben vakrepülés van.

Hogy ez komoly féket jelent e közvetlenül a járványterjedésben, az kiderül 1-2 héten belül. De legalább megpróbálnak harcolni vele.

Ehhez képest a csukott szemmel imádkozás, és közben párszázmilliárdok kidobása az ablakon, utána meg felháborodás az aktuális Don kanyaron, na az biztos, hogy rosszabb stratégia.

Ez az imbecil kormányunk közben arra nem képes, hogy külön szűrőállomásokat állítson fel. Rátolják a melót a mentősökre. Minden igazi feladatot rátolnak másra, csak a pofázás megy nagyon. Meg a lopás. Ha egy hónapon belül nem omlik össze az egészségügy, az csoda lesz.
Strawdog 2020.11.02 11:41:44
@savaz: Mivel Pintér elvtárs épp olajozottan és hatékonyan becsempészte a lompost az orvosoknak, Káslerben meg annyi ész nincs mint egy Semjén-trófea szikkadt fejében, szerintem ki fog kerülni elég gyorsan, amikor ez lesz.

A legviccesebb az, hogy ugye a MOK elnöke most visszautasította a lefizetést, és fogadok, hogy a NER-ben egyszerűen NEM ÉRTIK, miért. Valami nagy ármányt sejtenek mögötte, de igazából: nem értik. Ők azt látják, hogy megszolgált-harcolt érte, megkapná a koncot, mi a fasz ez, hogy nem kéri.
        Szilvay Gergely vezércikkben tudatta a pártállam támogatóival Pennsylvaniában 2.9 százalékkal vezet Donald Trump.      A valóság az, hogy az Insider Advantage nevű B- os cégnek volt tegnap egy mérése, 400 valószínűsíthető szavazóval. Következtetéseket vontak le ebből a fekete szavazók…..
      Amikor Szarka Gábor ezredes szigorúan megtiltja az SZFE munkatársainak, hogy együttműködjenek az egyetemfoglalókkal, törvényt sért. A kancellárnak nincsen együttműködés-tiltási joga, a 2011. évi CCIV. törvény 13/A paragrafusában ilyesmiről nincs szó. A pszichopata Vidnyányszky Attila totális…..
Strawdog 2020.10.20 09:47:27
@László Kar: Tényleg nem voltatok hősök. Attól hogy értelmetlenül szívatnak, még nem leszel hős. A színész gyerek-felnőttek harcolnak azért, amiben hisznek. Szelíden, és erőszakmentesen, de harcolnak és kockáztatnak, nagyon sokat. Ezért hősök.

Nem bántásnak írom, de gondolkodj el rajta.
    Donald Trump leginkább abban bízhat, hogy a közvéleménykutatók tévednek és abban, hogy valami még történik az elkövetkező három hétben.     Megkerestem néhány "csatatér" államot.    Pennsylvania:    2016 utolsó heti kutatások :  mindenki Clinton győzelmét mérte, kivétel nélkül.  Az 538.com…..