Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Viiv

26 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A férfiakról se feledkezzünk meg, ma megmutatom a kedvenc téli vőlegény kitűző ötleteimet.  A vőlegény kitűzője általában harmonizál a menyasszony csokrában lévő virágokkal. De ez nem előírás, vannak akik selyemvirágból kérik, vagy valamilyen vicces kiegészítőből,…..
Masni & Csillám Téli csokrok 2015.12.01 08:30:00
  December 1. van, hivatalosan is itt a TÉL! A mai bejegyzésben folytatva a hagyományt, téli csokor ötleteket hoztam Nektek! A legtöbb ember, ha esküvőről van szó, nem gondol erre az évszakra, bevallom a saját esküvőm szervezésénél én sem gondoltam téli időpontra, hideg van,…..
Az elmúlt hetekben volt már szó téli esküvőről, pontosan egy téli jégvilágos dekorációról, amit itt tudtok megnézni. A mai bejegyzésben olyan téli álomvilágról lesz szó, amit a Karácsony inspirál. Karácsony a szeretet ünnepe, ilyenkor mindenki a családjával tölti az…..
  Az áruházak polcait, hetek óta ellepték a különböző csoki mikulások, karácsonyi díszek, izzósorok, és az adventi naptárak. Még csak november van, de aki saját kezűleg szeretné elkészíteni az idei naptárat, annak itt az idő, hogy elkezdjen készülődni. Izgatottan…..
Ha az ember a téli időszakra gondol, előbb ugrik be neki a karácsony, és a szilveszter, mint egy esküvő.  A legtöbb pár inkább a melegebb évszakokat választja, a nagy nap időpontjának. Talán éppen ezért annyira különlegesek a téli esküvők. Bevallom, nagyon bátornak tartom…..
Az előző bejegyzésben adventi koszorús ötleteket hoztam, a mai bejegyzésben egy koszorú elkészítésének a lépéseit mutatom meg. Az áruházak, és a virágüzletek polcain már hetek óta sorban állnak a szebbnél szebb díszek, de aki otthon saját magának szeretné elkészíteni,…..
Repül az idő, lassan itt az adventi időszak, aminek egyik legfontosabb eleme az adventi koszorú. A koszorú legfontosabb része a 4 gyertya, a hagyomány szerint három lila és egy rózsaszín, Karácsony előtt minden héten egy-egy újabb gyertya meggyújtásával közeledünk az ünnep…..
Masni & Csillám Téli ajtódíszek 2015.11.04 13:30:00
Elmúlt a nyár, lassan vége az ősznek, és elkezdődik a tél. 50 nap és eljön a kedvenc ünnepem, a KARÁCSONY! A következő hetek bejegyzései erről fognak szólni, elhozom Nektek a kedvenc karácsonyi dekorációs ötleteimet. A mai bejegyzésben téli ajtódekorációkat…..
  Napjainkban nagy népszerűségnek örvend az úgynevezett candy bar, vagy édességbüfé az esküvőkön, vagy különböző partikon. Kezdetben édességeket, cukorkákat helyeztek el rajta a gyerekek, és felnőttek nagy örömére. Ma már sokféleképpen lehet variálni őket, hogy mit…..
Előző posztomban a Halloween-i dekorációról volt szó, amit a mai bejegyzéssel folytatok. Ma a tálalásról lesz szó, hiszen ha megszervezel egy bulit, az ételre, és italra is kell gondolnod.   Kezdjük az ételekkel! A szoba egyik sarkába tegyél egy asztalt, amire tálalsz. Ezt…..
  Bár még csak október közepe van, itt az idő, hogy elkezdjünk keresgélni Halloween-i ötleteket. Tudom, ezt a hagyományt nem mindenki szereti, de én most azoknak szeretnék kedveskedni, akik kedvelik, és esetleg egy Halloween-i party szervezésén gondolkodnak. Ez az ünnep ősi…..
Masni & Csillám Dekorálj lufival! 2015.10.14 08:00:00
Ez a bejegyzés azoknak kedvez, akik lufival szeretnének dekorálni, de elegük van a lufi szívekből, a csavart girlandokból, vagy a mennyasszony és vőlegény formákból. Számukra egyedi, és látványos ötleteket hoztam. De miért éppen léggömb?  Az a jó benne, hogy olcsón…..
Az előző bejegyzésben az ültetési rendről olvashattatok, a mai bejegyzésben ehhez a témához kapcsolódva, olyan ötleteket hoztam, amivel az asztalszámozást tudjátok kreatívabbá varázsolni. Az ebéd és/vagy vacsora helyszínén az asztalok jelölésének számtalan módja van, a…..
Masni & Csillám Foglalj helyet! 2015.09.28 09:00:00
  Amikor belekezdünk egy esküvő szervezésébe, és úgy gondoljuk túljutottunk a nehezén (helyszín-, időpont-, ruha választás, vendéglista..) még mindig nem tudunk hátra dőlni, és sodródni az eseményekkel, hiszen akkor jön az egyik legnehezebb feladat, az ültetési rend.  De…..
  A múltkori bejegyzésben arról volt szó, hogyan tudunk dekorálni dísztökkel, a mai bejegyzésemben azt mutatom meg, hogy az esküvői dekorációba hogyan tudjuk őket "becsempészni".              1. Díszíthetjük vele a padsorok közötti utat. :)  2.…..
  A zöldségesek polcain, a finomabbnál finomabb nyári gyümölcsök helyét lassan átveszik a narancssárga különböző színeiben pompázó kisebb-nagyobb tökök. De mire is tudjuk használni ezeket? Fessük különböző színűre, kössünk rá szalagot, ragasszunk rá…..
Masni & Csillám Őszi csokrok 2015.09.06 08:30:00
  Szép vasárnap reggelt mindenkinek!  A következő bejegyzésben őszi csokor ötleteket hoztam.  Legtöbb esetben ilyenkor olyan színeket használunk dekorálásra, amik a nyugvó természetre is jellemzőek. Előkerül a barna, a narancs, a bordó, a föld színek, amik a csokrok…..
Masni & Csillám Szeptember 1. 2015.09.01 10:09:37
„Itt van az ősz, itt van újra, S szép, mint mindig, énnekem. Tudja isten, hogy mi okból Szeretem? de szeretem. Kiülök a dombtetőre, Innen nézek szerteszét, S hallgatom a fák lehulló Levelének lágy neszét…..” Petőfi Sándor     Sziasztok! Előbb-utóbb ennek is el…..
Masni & Csillám Virág-fal 2015.06.23 07:30:00
Azt hiszem, ehhez a bejegyzéshez nem nagyon van mit hozzáfűznöm....:)  Ki ne szeretne ilyen gyönyörű háttér dekorációt?! Esküvőre, szülinapi-bulira, vagy csak úgy otthonra. Lehet egész falrészt betöltő, vagy csak egy kis részen, de akár betűket, feliratokat is kirakhatunk…..
Masni & Csillám Naked cake 2015.06.16 20:03:30
  Meztelen torta, de lássuk pontosan mit is jelent ez. Az idei nyár nagy slágere az úgynevezett naked cake, azaz meztelen torta. Azért meztelen, mert nincs rajta külső borításként marcipán, vajkrém, vagy bármilyen máz, így a több réteg piskóta között a krémek látszanak,…..
”Something old something new, Something borrowed, something blue, And a silver six pence in your shoe.”   „Valami régi, valami új Valami kölcsön, valami kék, És egy ezüst hat penny-s a cipődben.”   Ki ne ismerné, ezt az angol szokást, amit, (legalábbis első két…..
Esernyőket a kézbe, gumicsizmákat a lábra, beköszöntött a rossz idő, záporok, zivatarok mindenfele. De ez ne szegje kedveteket, esőben is lehettek csinosak, és divatosak. Sajnos az egyik dolog, amit nem tudunk befolyásolni egy esküvő időpontjánál, az az időjárás. Sohasem…..
A Buglyos Fátyolvirág vagy köznapi nevén rezgő, egy nagyon légies, könnyed kis csoda, amit a kertészetekben ágyások lazítására használnak. Szárítás után is megőrzi könnyed formáját, így sokáig eltartható.  Napjainkban egyre több esküvő virágdekorációjának lett a…..
Masni & Csillám Tortacsipke 2015.05.12 13:20:21
Napjainkban nagy népszerűségnek örvend a tortacsipke, sokféle dekoráció készíthető vele, többféle stílusba bele illeszthető, elegáns, vagy akár rusztikus hatást is elérhetünk vele, könnyű vele dolgozni és nem utolsó sorban olcsó. A ma nagyon divatos vintage stílus egyik…..
Masni & Csillám Tavaszi csokrok 2015.05.04 13:16:38
Hétfő van! Kezdjük a hetet csodaszép tavaszi esküvői csokrokkal.  Ahogy tavasszal ébredezik a természet, nyílnak a virágok, csodaszép környezetet biztosítanak, legyen szó fotózásról, vagy külső szertartás helyszínről, használjátok ki ezeket a csodákat, ha tavaszi…..