Regisztráció Blogot indítok
Adatok
age

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van annak valami bája, ahogy 12 éves kislányok magukból kivetkőzve ordítanak és káromkodnak. Ha jól értjük, itt valami olyasmiről volt szó, hogy néhány vicces srác Tokio Hotelnek öltözve kiment egy fanklub-találkozóra a Hősök terére, és alaposan…..
Subba Nem kösz, kösz nem!!!! 2007.02.06 14:35:00
Senki sem gondolta, hogy a No, Thanx! nem tesz majd tönkre embereket. Igazából még el sem indultak, és máris csapást mérnek a világ legszerencsétlenebb zenekarára. Mennyire borzasztó érzés lehet 7 év zenélés után megkapni az első rajongói levelet, amit még csak nem is…..
age 2007.02.06 17:18:10
Antal Imre egyszer személyesen is találkozott az úgynevezett hardcore rappel, illetve azzal, amit néhány kisvárdai legény annak gondolt 1996-ban. Ebben az évben a Ki Mit Tud?-on indult a H40 nevű együttes is, és mit mondjunk, simán Nyomasek Bobó tűnt a legkeményebb arcnak a…..
age 2007.02.01 10:02:20
Rég kapott itt teret a Szomszédok, és most is csak azért engedjük vissza Kulka Jánost, mert ez minden bizonnyal az így utólag méltatlanul sokra tartott sorozat legakciódúsabb hét perce. Bankrablás! Túszejtés! Fegyverek! Vér! Kommandósok!A heves szívdobogás után pedig…..
Subba Szex a múltból 1. - Tinik 2007.01.02 10:51:00
Ha volt ennek az ünnepi szezonnak slágere, az mindenképpen az isten tudja, honnan előásott "Tinik - I. Magyar Biszex Hangkazetta" volt. Több olvasótól is megkaptuk mailben, és bár egyszer sem voltunk fizikailag képesek végighallgatni az egy órás műsort, az azért a…..
Pedig erős esküvéssel határoztuk el, hogy minden héten írunk róla. Feladtuk. Tegnap este szimplán bealudtunk rajta, az előző kettőt külföldi út miatt nem láttuk - így semmi értelme az egésznek. Az egyik magas csaj kiesett tegnap, a buta lány sikoltozott madarak láttán, mi…..
Paudits Bélának ma reggel élő adásban leolvadt az agya. Hajdú Péter geciláda, a lánya három nyelven beszél, és további izgalmas részletek a kétinfarktusos Béla életéből. Viszont maximum respekt Liptai Claudiának, aki hihetetlenül profin kezelte a helyzetet. A videóért…..