Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsuzsi2525

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Beszélgettem egy menekülővel. Az, hogy jogilag ő migráns, nem volt ráírva, de azt rögtön láttam rajta, hogy ember. EMBER. Ezt mondta nekem: „Soha nem voltam még Magyarországon. Bevallom, erről az országról szinte semmit nem tudok. Csak annyit, hogy azon az úton van, amin végig…..
Ebben az országban mind a kormányzati, mind az ellenzéki propaganda rendre igyekszik úgy elferdíteni a lényeget, hogy egészen konkrétan kifordítja az embereket a valóságukból. Ergo hülyének nézi őket. Megalázza. „Hiteltelenséget a hitetleneknek”. Ez lehetne a…..
Zsuzsi2525 2015.06.23 09:18:24
@Comprende: "soha az életemben nem szégyelltem még ennyire, hogy magyar vagyok…"
Én most először vagyok büszke arra, hogy magyar vagyok! Végre tesznek valamit a bevándorlók ELLEN!!!! nem emberek, hanem bűnözők.
Zsuzsi2525 2015.06.23 09:22:50
@lac666: Elfelejtesz valamit! Mi magyarok, ez esetben dolgozni mennénk, nem követelőzni....Ezek csak azért jönnek, hogy lejmolják a szociális rendszerünket. Dolgozni??? aaazt nem?
Magyarországot vízi nagyhatalomként szokták emlegetni, azonban a hazai aquaparkok nem tartoznak a világ legjobbjai közé. Persze nálunk is lehet jókat csúszni, de most összegyűjtöttük azt a 31-et, amelytől leesett az állunk. Csúszásra fel! 1. Happy Magic Water Cube,…..
Zsuzsi2525 2015.06.23 07:53:45
@sage5: Megöregedtél :)))))))))))))))) :))))))))
szerintem a cápás a legjobb
Ha álláskereső vagy, legjobb lenne, ha semmit sem látna, azaz, ismeretleneknek szóló, alapadatokat sem láttató profilt találjon rólad. Álláskeresőként azért van pár trükk és hiba, amivel még az ilyen Facebook-profillal is segítheted vagy éppen leronthatod az álláskeresési…..
Zsuzsi2525 2015.06.22 13:47:58
@jobangel: Szerintem nincs olyan, hogy "béna" önéletrajz...
Nyilván én, mint HR-es, olyan önéletrajzot rittyentek amilyet egy reál beállítottságú mérnök nem biztos.
Igen, előszűrök, de az elvárás alapján (amit az adott területért felelős vezető határozott meg, TEHÁT NEM ÉN :))))

A "béna" önéletrajz nálam ott kezdődik, hogy elfelejti beírni, hogy tud németül is, nem csak angolul, illetve mondjuk elfelejti beírni mondjuk, hogy van diplomája. Na ez egy "béna" önéletrajz lesz! :)
Magára vessen...
Egy helyesírási hibából nem vonok le messze menő következtetéseket.
De mondjuk, láttam már olyat, hogy a csaj fotója egy egész alakos bikinis fotó volt :D:D:DDDD

Vannak kamugépek is nyilván, ezt tényleg hamar kiszúrom....
általában az első telefonbeszélgetés/személyes interjú alkalmával kibukik (Igen, szoktam telefonon "interjúztatni", ha messze lakik, mert azt telefonon keresztül is ki lehet deríteni, hogy tud e angolul, németül, és nem szivatom feleslegesen sem őt, sem magamat)
Persze ezek mind "egyéni" és magasabb pozíciók.
A HR-es tényleg előszűr, de azt az előszűrést a kiírt elvárás alapján történik.
Értem egyébként, hogy mit szeretnél írni, ennek mindig megvan a buktatója, hogy kidobok valakit a pikszisből akit nem kellene, mert én rosszul ítéltem meg, de mindig az vigasztal, hogy a kamugép lehet, hogy engem átb...sz, de az adott területért felelős vezetőt nem tudja majd :-) Aztán, legfeljebb a következő körben jöhet az akit én csak másodszorra választottam volna.
Zsuzsi2525 2015.06.22 15:32:06
@jobangel: Igen, ez mindent visz! :D :D - Én már csak azért is, a kihívás miatt megpróbáltam volna rátalálni, facebook, net, stb. alapján, hátha ráakadok valami alapján :D

Arra próbáltam célozni amúgy, hogy egy okos HR-es azt nézi mit tud, és nem azt, hogy milyen formai hibákat tartalmaz az önéletrajza.
Igen, tudnék mesélni :D mail cím: "kamozzunk@....... :D vicces :)

Érdekes amit írsz! :) Szerintem akinek van egy kis sütnivalója, az beüti a gool-ba, hogy "önéletrajz minta" és kedvére válogathat. Onnan már lehet tippeket szedni. Pályám elején nem ment még annyira az angol, (németes vagyok inkább) hát én fogtam a gépem, majd beütöttem, hogy "HR job united kingdom" és ott találtam szépen megfogalmazott angol, HR-es állásajánlatokat, és onnan copyztam ki a megfelelő sorokat a saját önéletrajzomba :)))
Zsuzsi2525 2015.06.22 15:39:11
@Peetee: "nem jutok át a HR-es szűrőn, mert pl. középkék inget vettem fel adott hónap 11én, vagy mert a fészbúk oldalamon cicás képet osztottam meg, ami neked nem tetszik, mert az ex-pasid is imádta a cicákat"
1; Ez így f...ság. már bocs...
2; Elég ha az inged tiszta, és lehetőleg vasalt valamennyire. (de ebbe is bele lehet magyarázni, hogy: ha vasalt, akkor azt fogom gondolni, hogy "a pasinak van csaja aki vasal rá, nem fog túlórázni, mert siet haza a barátnőjéhez délután. Vagy: nem vasalt, "és azt fogom gondolni, hogy "nincs barátnője, szakmailag jó, sokat fog túlórázni du/este otthon, mert nem siet haza senkihez....
de gondolhatja azt is, hogy "trehány disznó, nem vasal, biztos a munkában is igénytelen"
Nem! :)
Egy normális HR-es, bizonyos korlátok között von le következtetéseket, ha a fentiek eszembe is jutnak önkéntelenül, akkor sem a cica lesz a döntő vagy a középkék inged :) Ellenben ha tördeled a kezedet, vagy nincs levágva a körmöd rendesen, vagy rövidnadrágban jelentél meg, mégis mit vársz? :)
Dzsohar Carnajevet halálra ítélte a bostoni esküdtszék. A most 21 éves csecsen származású fiatalember bátyjával, Tamerlan Carnajevvel együtt bombát robbantott a bostoni maratonfutás célegyenesében a győztesre váró tömegben. A két bombát kuktafazékba rejtették és…..
Zsuzsi2525 2015.06.09 10:33:16
@Lady Ann: Igen, valami olyasmi kivégzés kellene, amit az áldozataik is átéltek, a cikk egyébként (ezzel a képpel legalábbis) mindenképpen 18-as karikás! - Megérdemli a halált!
Megjegyzem, reggel elmentem dolgozni ama bizonyos napon, és a partnernál, 200km-re otthontól a gyárudvaron sétálva összeestem, akkor szakadt ki a sérv, kb, úgy hoztak haza, de ez szerintük nem sürgős. Jól el vagy tévedve...  Visszafelé mondom: A második műtét előtt február…..
Zsuzsi2525 2015.05.29 10:13:18
@MartinBro: Szerintem ez jó! De akkor ebbe szeretném belevonni az államnak fizetett TB_met! és akkor nincs gond
Vannak tévécsatornák, ahol abból csinálnak műsort, hogy a pasas fejéből hogy operálnak ki egy villanykörtét, meg hasonlók. Volt olyan is, amikor válogatott kreténeket mutattak be, akik mindenféle szirszart vettek meg hitelkártyával meg kölcsönökből, kábé guccsi táskát…..
Zsuzsi2525 2015.05.28 13:35:13
Bocs, de először is. Tényleg nem a legszegényebbeket kell támogatni a legjobban. (nekik nem szabadott volna hitelt adni, (amennyire én tudom, annyira nem is adtak) se svájci frankost, se semmilyent!
"ha a suttyókból indulunk ki, akiknek annyi eszük nincs, hogy felfogják: azt a sok hulladékot, amit összevásárolnak, nem lehet adatrögzítői fizetésből finanszírozni. "
"Az ilyen barmok amúgy tök stabil tagjai lennének a társadalomnak," --> Elmész a p....ba, de tényleg! (ritkán mondok ilyet)
Mi az, hogy "stabil tag"? az a "stabil tag" hogy fizetem a rengeteg adót, azért, hogy a "legszegényebbek" (azaz: a nem dolgozó, élősködő, többnyire önhibájából munkanélküli "nem megyek el havi 120 ért gyárba, lopom az áramot okosba" nevű léhűtők, akik amúgy vállalnak 5-10 gyereket, aztán sírnak, hogy nem jó) el legyenek tartva továbbra is? Őket kellene támogatni?
"azokat kihúzni a szarból, akik amúgy termelik a GDP-t " --> Pontosan. Mert ez a réteg, nem dőlne be, ha nem kéne ennyi adót fizetnie, azért, hogy a politikusok éljenek vígan a sok munkanélküli léhűtővel (mert igen sok van)
(Tudom, mert HR_es vagyok!)
Ez, így, már nem tartható sokáig. 1 millió ember kénytelen eltartani 2 millió politikust/állami dolgozót + 1 millió "rejtett erőforrást" a többi gyerek vagy nyugdíjas.

A multikat kell támogatni, mert a multi hozza az országba a pénzt. (ok, hogy a profitot kiviszi, de tisztában vagy egyáltalán azzal, hogy ha csak egyetlen napra is leállna mondjuk az Audi, vagy az OPEL, szerinted az mekkora kiesés lenne az államnak, ??? Tisztában vagy azzal, hogyha nem ezeket az embereket támogatják, egyre több mérnök, autószerelő stb. fog kivándorolni, és akkor meg tényleg nem lesz olyan aki lapátolja a GDP.t a maradék 8-9 milliónak?

Ámde nem éppen ez volna elvárható egy keresztény párttól, hogy a kőkemény, bokroslajosi közgazdaságtant szemen köpve igenis kiállna a szegényekért? --> Mert ugye az nagyon keresztényi lenne, ha szembe köpnénk a keményen dolgozó "adatrögzítőket" és cserébe ez a sok keményen dolgozó "adatrögzítő" tartsa el a sok munkanélkülit.
A banki elszámoltatás valószínűleg a legrosszabbul kommunikált és egyben legtöbbe került program lesz a rendszerváltást követő időszakban. Összesen ezermilliárd forintot sajtoltak ki a bankokból - ez a GDP majdnem három százaléka, szóval azért nem két fillér -, ehhez képest…..
Zsuzsi2525 2015.05.21 17:07:23
Zsuzsi2525 2015.05.21 17:11:45
@honestagent: @Foxtrotty: Nem, de egy péknek is illet volna elolvasnia a feltételeket, mérlegelni a kockázatokat.
Mi az, hogy csúnyán átvertek? Senkinek nem tartottak pisztolyt a fejéhez, hogy aláírja a hitelszerződést...
Magyarországon a szakemberhiányra a cégek többsége úgy tekint, mint egy körülményre, amelyre nincsen hatásuk és inkább folyamataikat egyszerűsítik, vagy éppen alacsonyabb hozzáadott értékű feladatokat vállalnak. ManpowerGroup Éves Tehetség Felmérés 2015 Újabb csúcsot…..
Zsuzsi2525 2015.05.21 16:54:10
@sanyix: Pontosan. A fizetésekkel nincs baj, az abból levámolt összeggel van a probléma. A munkáltató befizet egy halom pénzt utánunk az államnak, plusz a bruttó bérednek még egy jó 70%-a huss! A semmire,........(illetve de, segély a sok léhűtőnek + politikusok fizetése)
Egy kis adalék a halálbüntetésről indult vitához. Nem gondoljuk, hogy ez eldöntené a vitát - pro vagy kontra. De ki tudja? A poszt végén ön is szavazhat...
Zsuzsi2525 2015.05.21 13:33:56
@bearman: Nemi-erőszak, pedofília stb...ért simán halál jár.
idősek elleni bűncselekmény (lopás, erőszak, stb) Ha ezeket nekem kéne kivégezni, simán jól aludnék! Ha egyértelműen bizonyítható, miért ne? (DNS-t nem lehet letagadni, kamerafelvételt sem) Ha meg nem, akkor is általában olyan emberre van "ráfogva" aki valami másért el volt már ítélve, pl. kisebb lopásért, rablásért, ilyesmikért....de legalábbis folyik ellen eljárás más miatt is.
Akkor is olyat végzünk ki aki a társadalom söpredéke...
Hol itt a gond?
Zsuzsi2525 2015.05.21 15:17:09
@inebhedj - szerintem: A homoszexualitást? Te hülye vagy? (én hetero vagyok) Te egy kalap alá veszed a homoszexualitást a pedofiliával? (vagy bárki?) Ott van pl. a kamera, vagy ütés nyomok, látlelet.
Zsuzsi2525 2015.05.21 16:48:59
@inebhedj - szerintem: Nem akartam személyeskedni, de a pedofilíát és a homoszexualitást egy kalap alá venni, szerintem teljesen hülyeség. MÁr csak azért is mert ha két férfi (vagy nő) szereti egymást, azzal nem árt senkinek, ám ha egy férfi (vagy egy nő) szexuálisan bántalmaz (mert ez bántalmazás) egy gyereket, azt a gyerek egy életre megkeserüli, kitörölhetetlen nyomot hagy benne. A gyerek, nem tudja, hogy mit csinál, ellenben a két egynemű FELNŐTT ember tudja!
Ma van a Norijada, amikor is a végzős középsulisok tombolnak vidáman mindenfelé Horvátországban. Zágrábban ötezer diák kezdte a partit a főtéren. A legtöbb sulinak saját pólója van erre az alkalomra.   Az olyan, kínosan tiniitalokat, mint a whisky-kólát már délelőtt…..
Zsuzsi2525 2015.05.21 12:11:15
Nagyon egyszerű tippet mutatunk, így hétfőn: a borravalón, pontosabban a borravalóval is lehet ám spórolni.A lényeg az, hogy ne adjunk ott borravalót, ahol nem kell, ahol nem várják el. És többet se adjunk a kelleténél: vannak országok, ahol csak 5 százalékot várnak el, és…..
Zsuzsi2525 2015.05.19 15:42:06
@erol:
Pontosan.
Én sem kapok borravalót, ha 2-vel több számlát lekönyvelek.
Ez nem fillérbaszás, miért adjak bárkinek is pénzt +ba????
Ha egy cézár saláta ára 1490 ft, én ennyit fogok fizetni érte, se többet se kevesebbet.
Erol, javaslom amúgy, hogy fizess kártyával, és akkor tuti nem adsz :)
Elkeseredett olvasónk fizetésének felét elviszi a végrehajtó, a férje pedig börtönben ül, mert a bíróság szerint túlságosan agresszíven kérte a munkáltatójától, hogy fizesse ki. Elmesélné történetét? Segítségre szorul? Van egy hasznos ötlete? Írjon a…..
Zsuzsi2525 2015.05.04 11:03:25
@pizo: Mondjuk ettől még az a mocsok aki nem fizetett, golyót érdemelt volna....Régen ezért kezét lábát eltörték annak aki nem fizetett....
Zsuzsi2525 2015.05.19 08:48:07
@pizo: Sajnos! - Mint mondtam, kezét lábát eltörném az ilyennek.

De ott van pl. az uborkatolvajok esete. A bácsi áramot vezetett a kerítésbe, hogy megvédje a termését amiért keményen megdolgozott, a cigány meg elakarta venni. Megérdemelte, hogy megdöglött, mégis a tulajdonát védő bácsit rángatták meg. Holott egy uborka is többet ér, mint annak a mocsoknak az élete, aki lopott!
“Egy amerikai üzletember az orvosa utasítására nyaralni ment egy kis tengerparti faluba, Mexikóba. Az első reggelen, miután az irodából érkező sürgős telefonhívás után már nem tudott elaludni, kisétált a mólóra, hogy kiszellőztesse a fejét. Egy kis hajó állt a dokkban…..
Zsuzsi2525 2015.05.18 10:12:31
@Wrex: Azt hittem, csak én gondolom így. ....
Nem érzem magam szívtelennek/pénzéhesnek, amiért multinál dolgozom, sokat és RENDES fizetésért, amiből aztán anyagi biztonságot teremthetek a családnak, és magamnak!
A munkahely féltéséből indíttatva, bizony az „egyszerű” dolgozók a szabadidejüket is feláldozva, rendszeresen válnak kényszerű partnerekké az otthoni munkavégzésben. A pszichoszociális kockázatok emelkedési ütemét meg kell állítani… halljuk ezt oly sok fórumon,…..
Zsuzsi2525 2015.05.12 11:44:07
@Krisz11: Ezért dolgozom multinál! :) Legalább nem olyan nagyon szar a fizetésem, kis céghez/magyar céghez nem mennék! :S csak ha nem lenne más.
Nekem inkább időeltolódás miatt csörög a telefonom...
Engem gyakran USA-ból hívnak éjszaka....Amikor én szunyálok(nék), ott nappal van. Az informatikusok ugyanez....Minden multinak az informatikai hóbelebanca Indiában van és az időeltolódás miatt zavarják az embert éjszaka!
Mitára a leszarom az ügyfelet hozzáállás szinte kizárólag az állami hivatalokban és az egészségügyben fordul elő. Ennek pedig az az oka, hogy ők azok akik akkor is megkapják a pénzüket, ha az ügyfél akiből végsősoron élnek finoman szólva is nem teljesen elégedett az általuk…..
Zsuzsi2525 2015.05.11 09:55:39
@mig54: VAN biztosításom! Mivel dolgozom, (baromi keményen, és sokat) és nem lébecolok egész nap, aki nem dolgozik, az miért legyen jogosult az általam befizetett összegből ellátásra?!
(ez alól értelemszerűen kivételek a nyugdíjasok, (már ugye, ha dolgoztak életükben!
A TASZ jelenti Elszakítva II. 2015.05.10 20:09:57
Azt hinnénk, nem lehet vitatni a tényt, hogy a gyermekek legalapvetőbb szükséglete szüleik, testvéreik körében felnőni. Amióta gyermeklélektan létezik, a kisgyermekek egészséges pszichéjének fejlődésében központi szerepet kap az édesanyával kialakított korai kötődés minősége. Vannak gyerekek, akik…..
Zsuzsi2525 2015.05.11 08:52:36
Zsuzsi2525 2015.05.11 08:54:03
@midnight coder: +1
Pontosan! Én elhiszem, hogy vidéken nehezebb, meg munkanélküliként ilyen olyan nehéz, de aki nem tudja biztosítani, MINEK SZÜL??? nem kell gyereket szülni nem megfelelő anyagi körülmények közé.
Norvégminta Miért üres a zsebem? 2015.05.06 13:34:00
Te kit hibáztatsz azért, hogy nincs elég pénzed? Van-e jobb megoldás a gyűlölködésnél?   ..
Zsuzsi2525 2015.05.07 07:49:21
@midnight coder: Gyönyörűűűű! :) Számból vetted ki a szót. Pontosan leírtad mi a szitu.
Bár ezzel nem értek egyet:
" Van egy millió cigányunk, akiknek elég jelentős része még erősen az elején tart a beilleszkedésnek."
1; Nem is akar beilleszkedni, jó neki a segély,
2; sajnos már több mint 1 millió ingyenélő.
Taxizni a mai világban igazi felső középosztálybéli közlekedési megoldás. Ha úgy tetszik, keveseket érint, a többségnek a buszbérlet is drága. Úgyhogy tökmindegy, milyen a taxiszolgáltatás Budapesten. Ettől természetesen a történet még példaértékű – vagyis benne van,…..
Zsuzsi2525 2015.05.05 08:24:55
@supefly: Igen! így van! - és? Nekem (és még sokan másoknak),
az az első szempont, hogy olcsó legyen...Akkor meg? Te ne utazz vele és pont.
Aki úgy érzi, neki nem jó az Uber, mert neki taxi kell az eü vizsgával, drága árral (tök mindegy mi az ok) akkor utazzon taxival, de ne írja birka módon, hogy az uber szar, mert te épp taxis vagy. (ha jól sejtem)
Zsuzsi2525 2015.05.05 08:27:00
@Sütemény1975: Váltanék.
"Aki ennyire nem ért sem a gyerekek, sem a szülők nyelvén, akinek ekkora nyűg a munkája, az jobb, ha más pályát választ. Nem hiszem, hogy a viselkedését bármi is menthetné, mert nem rángathat egyetlen beteg gyereket sem, nem káromkodhat előttük és egyszerűen nem teheti meg,…..
Zsuzsi2525 2015.04.29 09:28:39
@melaena: Nos, majdnem teljesen igazat adok Neked. bár, (férfi vagy) tudod, egy nő számára ennél csodálatosabb ajándék nincs a földön mint egy gyerek, de az anyagiak fontosabbak sajnos mint az, hogy mennyire szeretnék gyereket....

Türelmem az van bőven (nem csak a gyerekek felé), de ebben a szituációban, lehet, hogy bemostam volna az orvosnak...Az még ok, hogy velem egy bunkó, inkompetens, tahó paraszt...de hogy egy kisgyerekkel is az...(?)

Nekem tanárral volt hasonló élményem. Megtépett az osztály előtt, és kaptam egy pofont, mert nem tudtam rendesen egy verset. (ennyi volt az oka)
Még szemtelen sem voltam, nem beszéltem vissza, csak egyszerűen nem tudtam. Hiába tanultam meg előzőnap este, és mondtam fel jól, feleléskor valahogy mégsem ment.
Hatodik osztályos voltam ekkor. - Kék-zöld volt az arcom. Édesanyám bement, és lekevert egyet a tanárnak... Az "iskolai tárgyaláson", ugyanez volt: "kevesetkeresekésarohadtkölkök")
Pedig tényleg csak ennyi volt a bűnöm, a magatartásom is mindig jó volt,
(eléggé reál beállítottságú vagyok, és a matek mindig, tanulás nélkül is ment, még az egyetemen is) de valahogy a verstanulás nem ment jól. Hibába tanultam meg...másnapra elfelejtettem.
Rendőrségi ügy nem lett belőle, mert vetettünk látleletet, és az iskolának elég szarul jött volna ki a dolog ha ez hatóság felé megy.

- A lényeg: Most 25 éves vagyok, de akárhányszor az iskola felé megyek, összeszorul a gyomrom, kérdés: Az a szegény megrángatott kislány, vajon mit érez majd felnőttnék, mikor dokihoz kell menni?
Olvasónk hiába szedte a fogamzásgátlót, teherbe esett. A nőgyógyász, aki a tablettát is felírta aljas gyilkosnak nevezte, mert el akarta vetetni a gyermeket. Kedves Szerkesztő!   Most fedeztem fel a Praxis blogot, látom, elég régen működik már. Kicsit olvasgattam a korábbi…..
Zsuzsi2525 2015.04.27 17:11:04
@NoOne: Igen, úgy érzem, hogy az elítélő "Ki ha én nem" és "aljas gyilkos vagy bizony" kommentek mögött 0 empátia van. Vagy ennyire unempatikusak, vagy egyszerűen nem olvaták végig a posztot....
Egy kalap alá veszik Zitát azokkal a nőkkel, akiknek a hálószobája forgalmasabb mint egy reptéri pályaudvar, holott Zita védekezett, nem volt felelőtlen. És, mikor meghozta ezt a döntést (hozzáteszem jól tette) akkor volt csak igazán felelősségteljes. (még ha fájt is az abortusz mellett dönteni)
Zsuzsi2525 2015.04.27 17:54:58
@csakmotyogok: Nehogy azt hidd, hogy nekem büdös a munka. Nem tudtak támogatni a szüleim. - Az egyetemet úgy végeztem el, hogy éjjel T----o kassza vagy bárpultban pultozás, nappal pedig előadásra járás. + Minden hétvégén hosteskedtem, (termékbemutatás, kóstoltatás áruházban, ruhabemutatózás) - amíg mások buliztak. Tudom mi az a munka, nem mindig volt kényelmes állásom... - Talán pont emiatt nem akarok még gyereket, mert azt szeretném, ha neki nem így kéne elvégeznie az egyetemet, hogy hullafáradtan zuhan be előadásra... Nem gondolom, hogy mindent a gyerek alá kell tenni, de azért csak jobb, ha egy szülő tudja támogatni a gyerekét, mint nem! és lehet, hogy a te idődben (kb 20éve) nem volt olyan necces a dolog... de egy mostani szülőnek sokkal nehezebb feladata van, mint 20 évvel ezelőtt. (ezt gyakorló szülőtől hallottam, akinek felnőtt gyereke van)
Zsuzsi2525 2015.04.28 08:04:50
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Azt még mindig nem írtad meg, hogy egy 19 éves, diploma nélküli, nyelvismeret nélküli, DIÁK, pénz nélkül, lakás nélkül, HOGYAN neveljen fel egy gyereket. (?) Gúnyolódhatsz, de a legtöbb fiatal, aki ugyanebben a helyzetben az abortusz mellett dönt, nem lustaságból teszi, hanem mert nem tehet mást.
Nem írtad meg, hány éves vagy. (elég egy intervallum is, bár gyanítom 50 felett)

Mint már írtam korábban, lehet, hogy Neked még van nyugdíjad....Nekem már nem lesz, max amit a magánpénztárból kapok (ha csak le nem nyúlják azt is).
Az én korosztályom vagy tanul, (nagyon keményen) és dolgozik nagyon keményen egy multinál, vagy elmegy egy gyárba dolgozni a sorra, és 50 éves korára teljesen tönkremegy a szervezete.

Egy szó mint száz; kérlek írd meg, hogy mégis hogyan kiviteleznéd a gyereknevelést ebben az esetben. (se pénzed, se lakásod, se iskolai végzettséged, se munkád, a tudnak/akarnak szüleid nem támogatnak, és 2015.öt írunk. (nem 1980-at)
Miből tartanád el? Hogyan találnál később munkát iskolai végzettség nélkül?
Szegénység Ki a szegény? 2015.04.24 06:25:53
Olvasónk dolgozik, van hol laknia, nem éhezik, de a létfenntartáson kívül nem tud másra költeni. Ő most szegénynek számít, vagy sem?   Elmesélné történetét? Segítségre szorul? Van egy hasznos ötlete? Írjon a szegenyekvagyunk@gmail.com címre !!   Az alábbi témákban…..
Zsuzsi2525 2015.04.24 16:33:48
@Emmanuel Goldstein: Itt az alap probléma az, hogy a posztoló úgy éli így az életét, hogy DOLGOZIK.
Órák óta vívódom. Be kell mennem a cébéába. Muszáj. A környéken nincs máshol friss tőkehús, az uram meg bolognai spagettit szeretne.  Nincs idő máshová menni, ezer a dolgom, s mind fontos, tényleg minden perc számít. Másfél órát utaztam hazafelé a melóból, ha elkalandozom…..
Zsuzsi2525 2015.04.24 09:13:18