Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Epaciens

46 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ne kérjünk állandóan bocsánatot, a cikk ad alternatívákat Állandóan bocsánatot kérünk, bármit teszünk. Már magunk is elhisszük, hogy folyton csak zavarunk másokat. A saját önbecsülésünknek tesz jót, ha odafigyelünk, és a bocsánat helyett inkább köszönetet mondunk. Így egyrészt méltányoljuk a…..
Hatásosnak tűnő gyógyszert találtak brit tudósok. Remélem, beválik! http://hvg.hu/instant_tudomany/20160311_gyogyszer_mellrak..
A poszttraumás stresszről sokat hallottunk. Nem számolunk azzal, hogy minden rosszban lehet valami jó is, és ez a poszttraumás növekedés. Azt gondolom, nem csak a rák juttathat el valakit ahhoz, hogy fejlődhessen. Eddig nyávoghattam eleget, hogy életem csupa poszttraumás…..
  Dr. Meskó Bertalan adta az ötletet, hogy csatlakozzam a magyarországi E-Páciens Mozgalomhoz. Egyetlen probléma volt csupán, hogy nem volt ilyen mozgalom. Most sincs, én vagyok a mozgalom. Ez évi célom, hogy partnereket keresek és létrehozom a magyarországi mozgalmat. Bár Meskó…..
Az orvosi-élettani Nobel-díjat 2015-ben a fertőző betegségek kutatása területén elért eredményeiért három kutató megosztva kapta. William C. Campbell ír és Omura Szatosi japán tudós a fonálféreg-fertőzések kezelésének kidolgozásáért (szűkebben véve az ivermektin nevű…..
Képek itt tekinthetők meg.    2015. október 4-én az Uránia Filmszínház előtt a Mellrákinfo csapatának flashmobja. "A flashmob (magyarul villámcsődület) egy furcsa, hibrid műfaja az akciós performansznak. Állítólag akkor az igazi, ha az internet fű alatti csatornáin terjedve…..
Az E-páciens Mozgalom többször felhívta a figyelmet a betegbiztonságra, arra, hogy a betegek is érzékelik, milyen nagy a baj az egészségügyben. A betegbiztonságért úgymond felelős szakemberek amikor a betegbiztonságról beszélnek, összemossák a nem várt szövődményeket azokkal a…..
   ..
    ..
  Sándor Mária (fekete ruhában). A képen a Kossuth téren mond beszédet. Ő lett a fő mozgatórugója az eseményeknek. Gyülekező a Clark Ádám téren       ..
  Az E-páciens mozgalom képriportja hamarosan látható lesz itt a blogon. A képek internetes méretben is csak a szerző és a forrás megjelölésével használhatóak fel, előzetes írásbeli engedélykérés alapján hajdrak@gmail.com emailcímen.  Az E-páciens mozgalom támogatja az…..
  1. A legfontosabb szabály, hogy minél kevesebb szóval, minél egyszerűbben keressünk!   Keressünk a lábdagadás szóra ahelyett, hogy azt írjuk be, "milyen betegség jele lehet, ha dagad a lábam?" 2. Gyógyszerkeresés a Google-ban Írja be a gyógyszer nevét a keresőbe, és…..
     „Az ember annyit ér, amennyit változtat a világon.” Marlowe     "Nem elég tudni - akarni is kell. Nem elég akarni - csinálni is kell." Johann von Goethe      „A beteg érdeke legyen a legfőbb törvény!” Salus aegroti suprema lex…..
Luxemburgi deklaráció Patient Safety – Making it Happen! Betegbiztonság – Tegyünk róla / érte!   A magas színvonalú egészségügyi ellátáshoz való hozzáférés joga elismert és értékes a kulcsfontosságú emberi jog az Európai Unió és intézetei, illetve Európa polgárai…..
Az E-páciens már hírt adott arról, hogy a betegbiztonság a kórházakban egyre romlik. Ide tartoznak azok a nem várt események, amelyek betegségen kívül, kockázatként léphetnek fel: a különböző orvosi műhibák, a gyógyszerelési tévedések, a dokumentum kezelés, a diagnosztikus…..
Engedélyt kértem Angelo Merendinotól, hogy az ajánlóban használhassam az egyik általa készített képet, de sajnos nem adta meg, így egy szimbólumra cseréltem az ajánló képet. A szerzői jogok tiszteletben tartása kötelez erre. A képekkel kapcsolatban, melyek gyönyörűek,…..
Matthew McConaughey-ből mégiscsak jó színész lett. Kivakarózott a tökéletes fogsorú szépfiú skatulyából, és azóta ontja a jobbnál jobb filmeket.  Hiába a legjobb buta film, ahogy az egyik kritika írja, akkor is érdemes a megnézendők közé felvenni a Mielőtt meghaltam című…..
Ha azt hiszi valaki, hogy most arra szeretnék buzdítani mindenkit, hogy rohanjon méregteleníteni, akkor tévednek! Olvassák el! Nekem felszabadult a lelkem. A Ködpiszkáló szerint az ürítés a legjobb salaktalanítás, és a szervezetünk méregtelenítő eszközei segítségével (máj,…..
"100 ezer ember él közöttünk, akikben már ma ott van az a polip, ami a következő 10 évben vastagbélrákot fog okozni. Akiknél időben észreveszik, meg fognak gyógyulni vagy ki sem alakul náluk a rák. Akik nem jutnak el idejében vastagbéltükrözésre, meg fognak halni a betegségben.…..
A betegeknek meg kell tanulniuk elköteleződni saját maguk iránt, képviselni az érdekeiket egyedül és képviselni az érdekeiket együtt. Ebben a gazdasági helyzetben, ebben a sajátos magyar "demokráciában", ebben az egészségügyben sajnos létkérdéssé vált, hogy kreatívan…..
A gyógyítás zajlik, az egészségügy ellenáll   Ajánlom a cikket olvasásra!  "Miközben az egészségügyben azt találgatják, hogy Zombor Gábor megy-e vagy marad, kevés szó esik arról, hogy az Orbán-kormányzat az egészségügyben elszenvedett nagy vereségeit már jóval az ő…..
Örvendetes hírt olvastam a Magyar Orvosi Kamara oldalán: "Az IntelliMed, a Magyar Orvosi Kamara és a SpringMed együttműködésének eredménye az az elektronikus szolgáltatás, mely lehetővé teszi, hogy a Magyar Orvosi Kamara Web-rendszerében elérhetőek, megtekinthetőek legyenek -…..
  Érdemes mind a négy írást elolvasni az információszerzés érdekében.  Az Origó (2015. április 23.) közzétette, "Egy újabb átfogó ausztrál kutatás sokadjára állapította meg, hogy a homeopátiának nincsenek tudományos alapjai. Az Egyesült Államok Élelmiszer- és…..
Egészségtudományi fogalomtár ..