Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Akostheta

26 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Theta Healing a mindennapokban 2016.06.15 18:57:23
Olvastam sokat a Theta Healing-ről, mikor megláttam Ákos hirdetését. Tudtam, hogy beszélnem kell vele. És egy percig sem csalódtam. Nagy krízisek sorozatát éltem meg - nem véletlen a többes szám - az elmúlt fél évben, szóval kemény munka várt rá. Nem tűrt halasztás a lelkemmel való munka, mivel a…..
Dr. Hamer a 70-es években a müncheni onkológiai klinikavezető orvosa volt, ahol többi kollégájával együtt a daganatos betegeket a hagyományos módon kezelte, mely többé-kevésbé eredményesnek bizonyult. 1978-ban dr. Hamer élete radikálisan megváltozott, mikor tudomást szerzett 19 éves fia…..
A gyógyítás mellett köteleztem el magam. Nemcsak egy tudatos döntés, hanem egy mélyről jövő vágy volt. Amolyan hitbeli meggyőződés. Aztán lassan megismertem a test minden apró zugát és fejet hajtva a tudomány oltára előtt betekinthettem mindabba a tudásba, amit az akadémiai orvostudomány évszázados…..
"Az emberek nem azért sikertelenek, mert információhiányban szenvednek. A legtöbb önfejlesztő könyvben lefektetett elvek valóban működnek. De akkor miért nem sikeres minden ember aki olvassa? Ugyanazért amiért nem mindenki lesz izmos, csak azért mert vett egy fitness gépet. A tanultak gyakorlati…..
''Amikor emberek meg akarnak szabadulni egy betegségtől, egy rossz kapcsolattól, vagy bármi egyéb nem kívánatos dologtól mi mindig ugyanazt javasoljuk nekik: 'fogadják el szeretettel a jelenlegi helyzetüket, kössenek békét vele!' - ilyenkor azonban szinte kivétel nélkül mindig ellenállásba ütközünk…..
Hagyj fel Önmagad kritizálásávalAz ítélkezés és a kritizálás nem változtatja meg a helyzeted. Hagyj fel azzal, hogy túlzott önkritikát gyakorolsz. 1.Fogadd el magad olyannak, amilyen vagy. Mindenki változik, és azáltal, hogy önkritikát gyakorolsz magad felett a változást negatív irányba…..
   A mai világban egyre szélesebb körben elfogadott tény, hogy a betegségeknek a testi panaszoknak, leki eredetű a kiváltó oka. Míg az orvos tudomány többségében csak a tünetek kezelésével foglalkozik, érdemes lenne egy picit megfontolni annak a lehetőségét is, hogy, ha mi magunk…..
 Jill Bolte Taylor 19 évvel ezelőtt agyvérzést kapott, ami azért érdekes, mert Jill a baleset bekövetkeztéig agykutatóként dolgozott, és így alkalma volt önmagán megfigyelni, hogy a stroke közben hogyan áll le a bal agyfélteke és az ehhez kapcsolódó agyi funkciók: a mozgás, a beszéd, az öntudat, az…..
   Ismerős az érzés, amikor újra és újra ugyanazokkal a megoldandó feladatokkal, problémákkal találkozol? Mintha minden ismétlődne… Csak a szereplők változnak körülötted, de a főszerepben még mindig Te vagy… A vonzás törvénye értelmében mi vonzzuk magunkhoz az adott problémát, a…..
Mit szólnál hozzá, ha csak kigondolnál valamit és azt könnyű szerrel meg is kapnád nagyon rövid időn belül? Ez jól hangzik ugye? És mit szólnál, ha azt mondanám, hogy mindez lehetséges?      Az univerzum tárt karokkal várja a kívánságaid. Minden egyes kívánságodat meghall és azonnal…..
 Terméktámogatás: Igen, miben segíthetek?  Vásárló: Hát, hosszas megfontolás után úgy döntöttem, installálni fogom a Szeretetet. Végigvezetne kérem a folyamaton? Terméktámogatás: Rendben, szívesen segítek. Készen áll az indulásra?  Vásárló: Hát, nem vagyok egy műszaki zseni, de azt hiszem…..
  Hallottál már arról, hogy ha nem szereted magad, akkor sosem lehetsz igazán boldog? Úgy érzem, ezt nem is kell megmagyarázni. Fontos, hogy jól érezd magad a bőrödben. Hogy fogadd el magad, úgy, ahogy vagy. Lehet, hogy nem vagy elégedett egy-két dologgal a viselkedésedben, de nyugtasd…..
Lelkem nem szorul testem fizikai korlátai közé. Testem él a lelkem végtelenségében. Gyakran mondtam, hogy azt kívánom, az emberek megvalósíthassák a gazdagságról és hírnévről szőtt minden álmukat, hogy meglássák, nem ez a módja a kiteljesedésüknek. Tapasztalatból mondom, a másokra gyakorolt…..
  Ha azt mondom, hogy 5 ezer forintot vettem el egy pénztárgépből egy helyi üzletben, mit gondolsz? Úgy tekintesz rám, mint aki lopott? Talán dühös vagy, mert te minden nap dolgozni jársz, és itt vagyok én, aki a könnyebb utat választja, hogy elveszi más pénzét? Vagy talán megkönyörülsz rajtam,…..
 A csakrák, vagyis a szervezet energiaközpontjai függőlegesen, a gerinc vonala mentén helyezkednek el. Ha harmonikusan működnek, az energia is zavartalanul áramlik a testünkben – ám ha felborul az egyensúly, az különböző testi és lelki betegségekhez vezet. Most kiderül, hogyan erősítheted meg…..
Nézzünk pár példát a gondolatok teremtő erejére!  Nem újdonságot mondok most, de mindenképpen érdekes és megfontolandó dologról beszélek. Többen taglalták már, és temérdek cikk, könyv és videó is született már annak bizonyítására, hogy a gondolatoknak létezik egy varázslatos…..
Ebben a cikkben fényt derítünk arra, hogyan lehet a tested a tudatod holografikus kivetülése, és hogy miképp vagy hatással erre a hologramra, és hogyan rendelkezel teljes befolyással a tested fizikai egészségére. Külön megvizsgáljuk az elv mögötti pontos mechanizmust, és ne aggódj, tudományos…..
  Egy érdekes kérdést vetett fel az egyik nagyon jó barátom. Idézem a beszélgetésünkből: „Azt gondolom, hogy sok minden tényleg fejben dől el, de szeretném hinni azt is, hogy vannak dolgok, amiken változtathatunk, ugyanakkor tudom, hogy van, ami felett nincs hatalmunk”   Beszélgessünk…..
Álljon itt néhány abból a rengeteg visszajelzésből amit a munkám során kaptam. Hálával tölt el, hogy részese lehettem ennek a sok csodálatos változásnak, amit együtt, közösen megélhettünk. Hálás vagyok, hogy engem választottatok és köszönöm a tanításotok...
1. Ezt el kell mesélnem! Hálát adok a Teremtőnek!Alacartos szakácsot kerestem és azt mondták nincs nagyítóval sem találni. Most volt egy jelentkező, Konyhafőnök Szakács. Felvettem!!! Örömmel jön azt mondta. Ismertem őt. Becsületes, szorgalmas, csendes, kitartó, mert ahol volt ott is régóta van, csak…..
Hálás vagyok, hogy általad megismerhettem ezt a rendkivül hatékony módszert, ami nagyon gyorsan megszüntet bármiféle problémát legyen az pénzügyi, családi, munkahelyi és hatékonyan oldja fel a hitrendszereket. Fantasztikus és gyors segítség. Hihetetlen gyorsasággal változik meg minden körülöttem…..
Te vagy az egyik legfantasztikusabb ember ezen a bolygón, akivel találkoztam eddig. KÖSZÖNÖM!!!!..
Szia.. képzeld lett munkám. A falu kocsmájában dolgozom tegnap óta.. érdekes volt.. mentem a közértbe és utánam kiabáltak, hogy várjak már.. akarnék ott dolgozni? Ezek szerint müködik amit csináltunk!! A gondolataim is mások lettek... mert bár hallgatom a gazdagság kazettát, de hát azt már…..
A múltkori kis találkánkra visszatérve: aznap este végre megértettem, hogy hogyan is működik a teremtés, illetve hogy mit kell érezzek miközben csinálom. Gondoltam kipróbálom valamivel, amire korábban nem sok esélyt láttam, hogy megtörténjen. Kértem, útjára engedtem, megköszöntem és közben azt…..
Soha nem múló hálával tartozom. Segítséged elidegeníthetetlen része lett életemnek. Olyan utakat nyitottál meg előttem támogatásoddal és türelmeddel, melyekre egymagam aligha jutottam volna. Immáron hosszú hónapok óta dolgozunk azon, hogy megszabadulhassak tudatos és tudatalatti korlátaimtól. Minden…..