Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yoni

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az új ateizmus élharcosai szerint az istenhit logikátlan és összeegyeztethetetlen a tudományos gondolkozással. Szerintük a legjobb dolog, ami történhetne a világon, az, ha a vallások, és köztük mindenekelőtt a kereszténység elveszítené a társadalmi tekintélyét, és tanait visszaminősítenék a…..
Yoni 2018.03.15 10:34:44
@LA_times: Szóval nem hit az ateizmus? Be tudod bizonyítani? Isten létezése tudományos alapokon nincs bizonyítva, de a nem létezése sem. Éppen ezért mind a ketten hiszünk, csak én Isten létezésében, te meg Isten nem létezésében. Ha az ateizmus nem hit lenne, akkor be lehetne bizonyítani tudományosan Isten nemlétét. Be tudta bárki is bizonyítani?
Dr. Orosz László (fizikus, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Fizika Tanszékének egyetemi docense) azt találta egy Dr. Ruff Tiborral (teológus, filozófus, a Szent Pál Akadémia docense) folytatott vita során mondani, hogy a tudomány jelenlegi álláspontja szerint nem lehet bebizonyítani Isten létét és nemlétét. Szóval akárhogy is nézzük, az ateizmus hit.
Yoni 2018.03.15 10:35:31
@dr. félázsiai bóvli: Be tudod bizonyítani, hogy nem történt meg egyik sem?
Egy olvasónk hívta fel a figyelmünket arra, hogy a debreceni Civishír hírportálon 2017. március 12-én megjelent "Lopakodó sunyiság az ATV-n" című, Szalmási Nimród által "írt" cikk nemcsak témájában, hanem több bekezdésében szóról szóra megegyezik a Magyar Narancsban két évvel korábban megjelent…..
Aki először találkozik Kristóf munkásságával, mindig ugyanazt a kérdést teszi fel: ez mi? Ami két dolgot árul el: egyrészt hogy Kristóf veszettül cool, másrészt pedig hogy a kérdező mennyivel basicebb nála. Kristóf kúlltimédia-projektjeinek és -humorának megértésehez ugyanis minimum COOLlzépfokú…..
Yoni 2016.12.07 18:50:17
Egy józanul gondolkodó ember az igazságot sosem akarja kiszorítani a társadalomból, megbélyegezni vagy stigmatizálni, mégis azok, akik ma tagadják az alábbi tíz mítoszt, gyorsan a "homofób" címkét találhatják magukon. Az Amerikai Családvédelmi Tanács (frc.org) érveit (amelyek…..
Enni, kenni, ecsetelni, pepecselni... a kétségbeesett férfiember kétségtelenül bármit hajlandó kipróbálni, ha azzal kecsegtetik, hogy ritkás tarló helyett sűrű szőrerdő boríthatja arcának vidékét. A jelenség nem új, már Arany János is megénekelte a csupaszképűek bánatát…..
Pápua Új-Guinea: egy vidék, amely a kannibalizmusról, kísérteties rituálékról, fejvadászokról és kegyetlen törzsi összecsapásokról ismert. Itt található a legelképesztőbb és legérintetlenebb szigetvilág a Földön. Az ember több, mint ötvenezer éves ittléte ellenére keveset változott a táj a…..
  A Dave Mirra's Freestyle BMX nevű borzalom után nem sokkal jelent meg ez a remek játék, amihez hasonló tudomásom szerint nem jelent meg azóta, ez az egyetlen profin kivitelezett BMX-es játék. A játékban általam eddig felfedezett trükkök és speciális trükkök listáját INNEN letölthetitek. Ha nem…..
Yoni 2016.02.15 13:57:12
Rémisztő, másfél méteres, éles fogakkal rendelkező „bestiát” találtak egy brit tóban. A felfedezés a Manchestertől észak-keletre fekvő Hollingworth tónál történt. Ezt a szörnyűséges, titokzatos kreatúrát a tó vize mosta ki a partra, mely egy ismeretlen, ősi faj lehet a sötét…..
Az egész vi­lá­got be­járta az a döb­be­ne­tes fel­vé­tel, ami egy kis­mama po­cak­já­ban fej­lődő mag­zat­ról ké­szült. A kis emb­rió mel­lett ugyanis egy hát­bor­zon­gató te­remt­mény ijesztő vo­ná­sai is fel­tűn­nek, ami mintha épp go­nosz mo­solyra húzná a szá­ját...     Első pillantásra…..
Sziasztok! Elérkezett hát a nagy nap, eredményt hirdetünk a szavazást illetöen. Akit érdekel a Back2Basics sorsa, vagyis, hogy milyen irányt veszünk a jövöben, annak ajánlom megnézésre! Kellemes hétvégét és sok gamelést kívánok mindenkinek! Pacsi..
Egy olyan élőlény tartotta rettegésben egy indonéz falu lakóit, amilyen nem szerepel egyetlen tankönyvben sem.  Aris Kunát a múlt hónapban kétszer is megtámadta egy furcsa szörny. Az indonéz Kampung Paon Gahatban élő 75 éves farmer elmondása szerint az állat úgy nézett ki, mint egy medve és egy…..
Yoni 2015.07.04 15:08:48
/A cikk idegen nyelvből lett átvéve, így előfordulhat véletlen félreértés a fordításban, esetleg egy-két mondat kimarad vagy betoldódik. Megengedtem magamnak annyi szabadságot, hogy a magyarítás, illetve az olvasmányosság érdekében, kicsit kikerekítettem a mondatokat. Ha ennek ellenére valaki úgy…..
Az elmúlt években egyre gyakrabban hallani arról, hogy mitikusnak tűnő lények bukkannak fel a hétköznapi emberek életében. Szokatlan beszámolók, meghökkentő tapasztalatok, sokszor ijesztő élmények látnak napvilágot. Akik rendszeresen foglalkoznak a témával, többnyire vérfarkasokról, jetikről, tavi…..
Yoni 2015.04.23 22:08:07
Egy nosztalgia bemutató Yonitól, aki egy friss arc a játékbemutatók terén. Én anno kiskölökként playstationön vittem végig a Tarzant és meg kell mondjam, hogy imádtam! Ezért számomra különösen kedves ez a játék. Aki még nem hallott volna, vagy fel szeretné eleveníteni az…..
Nyissuk a hetet egy üde, mosolygós játékkal, amit Jack prezentálásában ismerhetünk most meg közelebbről. A Pokoli szomszédok az oroszok megállíthatatlan játékfolyama, amit szerintem mára mar mindenki elég jól ismer (legalábbis névről minimum). Ez egy későbbi inkarnációja a…..
/Az őszinteség kedvéért el kell mondanom, vannak cikkek, melyek idegen nyelvből lettek átvéve, így előfordulhat véletlen félreértés a fordításban, esetleg egy-két mondat kimarad vagy betoldódik. Megengedtem magamnak annyi szabadságot, hogy a magyarosítás, illetve az olvasmányosság érdekében, kicsit…..
Sziasztok! A fenti videóban feltett kérdésekre várjuk a választ. Ha láttad kérlek oszd meg velünk mit gondolsz! Fontos és sokat számit! Pacsker..