Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AsconaBsedan

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Egy felnőtt emberrel kezdtem a kapcsolatot és egy hisztis, harsány, ostobaságokkal érvelő nőt kaptam a végére” - a kezelhetetlenné vált barátnő az utolsó percig állítja, hogy ő bizony nem változott meg, inkább a pasi lett túlérzékeny. Még akkor is ragaszkodik ehhez,…..
Slow Motion Minden punci szép! 2019.06.02 10:21:36
Provokatív és figyelemfelhívó címet választottam, hogy elérjem és átüssem a figyelmi küszöböt. Ez az írás nőknek és férfiaknak, fiataloknak és öregeknek, hétköznapi (laikus) személyeknek és szakembereknek (orvosok és pszichológusok) egyaránt szól, akik bármilyen formában kapcsolatba kerülnek a női…..
AsconaBsedan 2019.06.03 19:48:42
@egyinges: Ami olyan mint egy predator száj ha széthúzod :)
Egyre többen vásárolnak Romániában a határhoz közeli településekről, sőt, már távolabbról is: a magyar bevásárlóturisták akár 50 százalékkal alacsonyabb árakkal is találkoznak. Júniustól lépett életbe Romániában az élelmiszerek áfacsökkentésére vonatkozó törvény.…..
Egy 21 éves szexmunkás lányt, Edent kísérte fényképezőgépével Alicia Vera mexikói fotós. A dokumentarista jellegű képek sokszor megdöbbentőek, sötétek vagy éppen szomorúak - Alicia és Eden között baráti viszony alakult.  Az egyik képen Eden a gyerekkori…..
AsconaBsedan 2015.04.16 21:01:32
Szégyenérzettel kevert izgatottsággal jártuk be japán újdonsült szellemvárosait a monitor elől. A helyszín a Fukusima prefektúra, egy nagyjából két Békés-megye nagyságú közigazgatási terület, amelynek nevét Japán történelmének legnagyobb földrengése óta ismeri a világ.…..