Regisztráció Blogot indítok
Adatok
explorer68

0 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elképesztő, de nem értik. Egyiket sem. Pont azok, akiknek értenie kéne. Határozott hiszti van a robogórendszám felvetéséből egyeseknél, talán pont azért, mert még nem lopták el a robogójukat. Nehéz a szövegértelmezés, tudom, de néha bele kellene gondolni, kinek jó a…..
László nem érti, a volt monortelesek körzetében miért kerül az 1mb/s ADSL annyiba, mint máshol a 15 megás kábelnet? Mert nem fejlesztik arrafelé a hálózatot?A UPC általában kirívó reklámjaival hívja fel magára a figyelmet. Most egyszerre két szolgáltatást is hirdetnek. Az…..
Marco Simoncelli végzetes balesete sajnos nem az első, és nem is az utolsó halálos manőver volt a versenypályákon. Bajnokok, akik már az égi aszfaltcsíkon köröznek. 18+ Vagány stílusáért imádta az egész motoros társadalom, de a Moto GP maláj nagydíján hibázott egy kanyarban,…..
explorer68 2011.10.26 18:56:06
@KKZZ: Ha szerinted is a legnagyobbak egyike volt akkor legalább a nevét leírhatnád helyesen: Colin McRae
Ami engem illet, kifejezettem támogatom, hogy drámát írjanak Gyurcsány Ferencről. Már ez az agyament ötlet is bizonyítja, kitől fél ma is a jobboldal, annak minden színe, a narancstól a barnáig.A Fidesz által támogatott Tarlós István - bárki nyomására is cselekedett, amikor…..
Javasolnék egy kitűnő autót az államigazgatás, a közigazgatás és a többi, felsorolhatatlan mennyiségű állami szerv, hivatal, intézmény, hatóság, megszámlálhatatlanul nagy számú közpénzből fizetett vezetőjének. Tudom, valójában hülyeség "javasolni", hiszen…..
explorer68 2011.08.12 21:52:00
@alibaszna de bamba: Te is nagyon okos vagy! Azért rohadtul nem mindegy, hogy mekkora autóban van az akksi és milyen teljesítményre van kitalálva. Ne hasonlíts össze egy több 220-327 kW-os teljesítmény egy kis autó teljesítményével. Ugyan is a Lexus RX450h-nak 220 kW a hibrides teljesítménye a az LS600h-nak meg 327 kW. Nem találtam adatot de a Honda Insight közel sem képes ezekre a teljesítményekre ergo nincs is szüksége akkora akksira.
Gulyásdemokrácia Lehúzhatnák 2010.08.06 14:58:08
„Lehúzhatnánk a gatyátokat, és megbasznánk titeket" - mondá Zagyva György Gyula képviselő úr a Hetek vele épp interjút készítő újságíróinak, legalábbis a lap állítása szerint. Az információ persze meg nem erősített, de fenntartva az ártatlanság vélelmét,…..
explorer68 2010.08.06 22:41:25
@parttalan: Csak a te szellemi színvonaladat mutatja, hogy ilyeneket írogatsz! Jobbik szavazóként ki kérem magamnak ezt a mocskolódó beszédet!
explorer68 2010.08.06 22:43:25
@Lazarka: Hát persze! 2 rendôr egybehangzó hazugsága is bizonyíték, de attól még nem biztos, hogy igaz!
Küzdelmes dolog gázszolgáltatót váltani, hiszen nyilván azért cserél valaki szolgáltatót, mert eddig lopta a gázt: Gazdasági válság van, spórolunk ahol tudunk, ezért úgy döntöttünk feleségemmel, hogy gázszolgáltatót váltunk. Papirokat kitöltöttük, bejelentettük a régi…..
explorer68 2010.07.02 01:06:51
@vauvauvau: nem tudom milyen vállalat, de 1 éve náluk vagyok és kb. évente kb. egy havi számlámat spórolom meg. Innentôl leszarom kinek a tulajdona, mert a többi is onnan veszi a gázt. Volt némi gond a TIGÁZ-al, de azt sem nézték meg, hogy tényleg hol áll a gázóra és az új sem nézte meg. Nálunk is bepróbálkoztak a még szerintük elhasználandó gáz kiszámlázásával, de okosan kijátszottuk ôket. Úgyhogy mindenkinek ajánlom a GAZ.HU-t! A posztra reagálva egyébként a legszemetebb a TIGÁZ a szolgáltatók közül, de még ôk sem cseréltek gázórát, ott valami más is lehetett a háttérben.
 pont így: JAJ! had kérjem már alásan a segítségeteket! Van egy ilyen beckses ügy. Ha benne leszek a top 3-ban ( azt hiszem ) akkor kapok 600.000 forintot hangszerekre. Ha szeretsz szavazz azért, ha nem akkor meg azért, hogy otthon zenéljek az új hangszerekkel, ahelyett, hogy…..
Legalábbis azt a cipőjét, amiben a minap az alkotmányügyi bizottság ülésén volt, mindössze 4990 Ft-ért vette.via..
Az alábbi dokumentumfilm talán még a szittya lelkű, jurtában lakó, Jobbikra szavazó honfitársainknak is tartogat meglepetéseket. Egy objektív összefoglalást kaphatunk az ősi magyar szimbólumokról. Az Árpád-sávos zászló hosszú évszázadokon keresztül volt a magyarság…..
Még ilyet! Lézeres szúnyogirtó 2010.03.13 13:05:00
 Az Intellectual Ventures hordozható készülékének kamerája észleli, szoftvere azonosítja, lézersugara lelövi a gonosz kis vérszívókat. (A fejlesztők szerint még a hím és nőstény szúnyog közti különbséget is észleli, és az előbbieket, mivel azok nem szívnak vért…..
explorer68 2010.03.14 01:32:15
@brlv24: Fôleg, hogy esti lézer show-t is produkál ennyi pénzért és még aszugyogok sem csípnek! :)))
A Lobbik Oroszországért Mozgalom ismét ékes tanúbizonyságát tette, hogy ők lesznek a magyar demokrácia őrkutyái. Ezntúl nem kell semmit se tennünk, dőljünk hátra, és bízzunk a részlehajlás mentes demokráciafelfogásában. A Jobbik fogja a demokratikus kontrollt (sic!) jelenteni…..
explorer68 2010.03.13 12:48:06
@kolbászoszsömle: Bróbálod magyarázni a bizonyítványod, de már késô! Egyébként te még az én értelmes mondatomat sem tudod értelmezni vagy elolvasás után a te tudatodban lévô utálatod felülírta és a te szájízedre fogalmazta amit leírtam! Arra gondolok, hogy nem írtam sehol sem, hogy a gárda "megy rendet rakni" azt írtam, hogy mennek segíteni az árvizeknél és kiköltöztetni a cigányoktól rettegô családokat. Olvasd el mégegyszer amit írtam: explorer68 2010.03.13. 11:20:43 és ne legyél enyire fröcsögô utálkozó és érvelj értelmesen, ha képes vagy rá!!!
explorer68 2010.03.13 12:52:11
@kolbászoszsömle: Nem kell más internet tudását minôsíteni, ha más érvet már nem tudsz! Nem lehet mindenki huszonéves, hogy a vérében legyen az internethasználat. Ez a legnagyobb bajod, mert már nem tudsz mit válaszolni, kifogytak az érvek, ha már más is észreveszi mennyire gyenge vagy!
explorer68 2010.03.13 13:03:46
@kolbászoszsömle: Te miért nem beszélsz egyenesen magyarul, miért írogatsz sejtelmesen utalásokat, kettôs értelmû dolgokat. Miért nem vállalod azt ami leírsz, miért kell megmagyaráznod állandóan, hogy te nem arra gondoltál amit az írás sugall. Elbaszott egy szar iskolát, nevelést kaptál! Egyenesen magyarul beszélj, ha tudsz!!!
  Nem könnyű neki, Mesterházy Attila mégis küzd, mint disznó a jégen: bulizik tűzön és vízen át, kihív és felszólít. Kedves olvasónk, Zsolt fedezte fel a sorok között, hogy a Népszabadságnál nincsenek meggyőződve az MSZP listavezetőjének államférfiúi…..
explorer68 2010.03.07 18:38:31
@klacus: Nem kell sem jobb vagy bal! Nemzeti legyen az a garnitúra!
UPDATE, mert látom megint idetaláltak azok az egységsugarúak, akik Jobbik-fikázást látnak minden, esetlegesen kritikus véleményben.- Senki nem mondja, hogy a Jobbik ettől az egy esettől most bűnözők pártja lett. Igen, a többi pártban is vannak ilyenek - és? Akkor most a…..
explorer68 2010.03.03 10:54:41
@teknős: Barom vagy, mi az hogy ártatlanság vélelme? Nézz már körül a pilitikailag jobban szocializálódott tôlünk nyugatabra lévô országokban. A miniszteri bársonyszékbôl is lemond vagy kibasszák a legkisebb kihágás miatt is!! Eszednél vagy öreg ez a NORMÁLIS reakció csak az ilyen barmok mint te ezt még nem tanulták meg, de ne félj megfogod tanulni!!
explorer68 2010.03.03 10:57:12
@Gabbesz: Te elvakult idióta. Te melyik führert véded most éppen OV, BG, GYF válassz. Mindeni véd valamit, mert kapaszkodni kell valamibe, hogy a reménnyel túléld ezt a szart ami van! Miért vagy ennyire vak?
Ha jól vettem ki Zoli szavaiból, ő most nem elsősorban a KRESZ vonatkozó szabályaira gondol, hanem arra, hogy valójában mikor van értelme akár az első, akár a hátsó ködlámpát használni és mik azok a körülmények, amikor ez másokat sokkal jobban zavar, mint amennyivel többet…..
explorer68 2010.02.28 23:04:14
@egyittlakó: Mi a fasz köze van a NAGYMAGYARORSZÁG matricának a felkapcsolt ködlámpához? Nekem is van matricám mégis tudom rendesen használni a ködlámpát. Gondolkozzál már mielôtt leírsz valamit!!!
retro gastro Paprikás kifli 2010.02.15 07:18:00
A paprikás kifli hűségesen kísérte végig a ’70-es évek iskoláséveimet. Egyszerűen finom volt a maga egyszerűségével. Édesanyám naponta szorgalmasan csomagolta nekem iskolába a szalámis szendvicseket, amiket én tudta nélkül szorgalmasan cseréltem el osztálytársaimmal a…..
explorer68 2010.02.15 12:50:40
Pocok története már-már szürreális a számomra is, bár sok beküldött levelet olvastam már, olyanra nem emlékszem, hogy valakit egy zebrán elgázoljanak és még az autós üsse meg mindezek után. Volna egy-két ötletem, hogy mit tudnék csinálni az ilyen emberrel, de valószínűleg…..
explorer68 2010.02.08 00:24:45
@intruderjani: Látom te az a tipikus autós barom vagy aki nem érti és nem is lehet a fejébe verni, hogy a gyalogosnak ha nincs lámpa vagy ha zöld jelzésen megy MINDEN ESETBEN ELSÔBSÉGE VAN A JÁRMÛVEKKEL SZEMBEN! Ez igaz a mind az autó mind a gyalogos együttes zöld jelzésére is, mert ugye ilyenkor a jármû kanyarodik kis vagy nagy ívben és ezért van hátránya a gyalogossal szemben. Az új KRESZ szerint fényjelzô berendezés nélküli és azzal ellátott gyalogos átkelôt minden körülmények között úgy kell megközelíteni, hogy az ott várakozó gyalogost át lehessen engedni. Aki ezt nem tarja, be mert: majd átengedi más, nem vettem észre, utánam már nem jön senki majd átmegy utánam nem megengedett. Jóelôre figyelni kell a táblát és már akkor leszállni a gázról és kémlelni van e gyalogos az átkelô közelében. Rohadt alergiás vagyok arra, hogy a legtöbb PARASZT autós le sem szarja a gyalogosokat és megy mint a BAROM. Az ilyeneket kurvára megbaszatnám a rendôrséggel 50-100 ezer forintra amíg meg nem tanulja, hogy a gyalogost át KELL engedni, mert a gyalogátkelôhely egy úttesten átvezetô járda. Egy autós!
Van ám még havazós sztori a postaládában, de már attól elkezdek fázni és beázik a zoknim, ha a blogra jövök, úgyhogy amíg meg nem jön a mára ígért újabb adag hó, történetből is másfélét kaptok. Mondhatjunk, hogy Csaba peches, a címből sejthető is, hogy miért. Tud valaki…..
explorer68 2010.02.07 01:23:18
@eugeniagonzales: Remélem nincs családodban rajtad kívül olyan akinek van jogosítványa vagy olyan korú gyerek aki elköthetné az autót!
Biztos mindenki tudja, hogy van ez. Van egy párt, kiforrott értékrenddel, világszemlélettel, az egyenlőtlenségek kezeléséről szóló határozott szemléletettel. Tudja, kihez akar szólni, milyen társadalmi, gazdasági célok szolgálatába kívánja állítani az erejét. Mi következik…..
Amikor már végképp azt hittük, hogy a színes comic sansszal írt, és térhatásúnak gondolt, hullámzó effekttel megbolondított címsorral bíró szörnyszülöttek végképp a társasházak faliújságjaira és külvárosi turkálók kirakataiba lettek száműzve, íme egy gyomros…..
explorer68 2010.01.26 16:34:24
@Kitalátor feljegyzetei: Király beszólás, gratula! Kb. annyi a mondanivalójuk mint az említett betûtípus! :)))