Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magyaranya (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhányan szememre vetették, hogy a blog úgymond "elbulvárosodott". Nos, azt hiszem mindez legkevésbé sem rajtam múlik, olyan leveleket és kommenteket közlök, amelyeket ti írtok. Ha új csapásirányt szeretnétek látni, akkor küldjetek kevésbé bulváros történeteket!…..
2009-ben beindul a nyolcvanas évek láz! Madonna egykori klipjei adhatnak idén nyáron útmutatást, hogyan öltöztek anyukáink és apukáink a '80-as években. Nehéz olyan trendről írnom Nektek, ami nagyon távol áll tőlem, hiszen nem tudom magam elképzelni ilyen cuccokban, de mindenestre…..
Igazán agyfelbaszós pofátlanság tanúja volt Darren. Azt a bunkó paraszt típust ismerjük, aki csak öt percre beáll a rokkanthelyre mert lusta öt méternél többet gyalogolni. De amikor megérkezik az, aki tényleg jogosult a hely használatára, mi több, miatta jelölték ki a helyet és…..
Tamás új lakásának új mosogatógépe egy hónap után bedöglött. Először a forgalmazóhoz, aztán az építtetőhöz fordult, de minden hiába, alkatrész, megoldás hónapok óta sehol. A fogyasztóvédelem hivatalos állásfoglalása ellenére az illetékes sem cserére, sem a pénz…..
Nincs is annál édesebb, mint a keményen, véres verítékkel dolgozó emberek nyomorán kacagni. Alábbiakban két brókernetes sztorit olvashatnak, különösebb összefüggés vagy tanulság nélkül. Az elsőben Alex papáját keresték meg telefonon, majd osztották ki smsben, amiért nem…..