Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dodzsemező Parasztok

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kértük, hogy írjon beutalót kardiológiára, amire annyi volt a válasza, idézem: "Minek?! Úgysem jutnak be!" Emberek, sajnos a magyar egészségügy tényleg rémes állapotban van, és bár ha nem is a teljes sztorit, de a nagyrészét el tudom képzelni a magyar orvosokról, akik itthon maradtak.  Lássuk az én…..
Valami fura dolog zajlik a Nyugati téri (hivatalos nevén 62. sz.) postán. Egy ideje ugyanis tömegesen tűnnek el ott külföldről érkező csomagok, és a tömegesen nem költői túlzás, hanem tényleg: az alább linkelt fórumon van akinek 9, de olyan is, kinek 18 (ti-zen-nyolc!) csomagja…..
Dodzsemező Parasztok 2015.06.20 08:25:58
Elittársas posztunk volt már, nem is egy, de nem lehet elégszer elmondani, hogy óvatosan velük az ÁSZF-jük miatt és persze olvasni, olvasni stb. Egyébként meg vegyetek egy kutyát, azzal remekül lehet ismerkedni. Ja, kicsit trágár a poszt, de egy magányos szív csalódása után…..
Dodzsemező Parasztok 2015.06.14 09:48:23
@Krisz101: Nem jöttél még rá, hogy amit nagy hangon reklámoznak attól el kell határolódni?
Dodzsemező Parasztok 2015.06.14 11:40:58
@Krisz101: Apád vert volna inkább ki a falra főtahó!
Kia a f@sz jogosított fel, hogy ilyen hangnemben böfögj velem? Csíp a pisi, vagy nem tömték tele a segged azt azért vinnyogsz putris módon? Loptál egy mobilt amiből ide öntöd a trágyádat ami ömlik belőled? Tisztességesen szóljon hozzád legközelebb a halál!
Semmivel nem sértettelek meg. Pá és takarodj!
Tegnapi fecniposztunkkal kapcsolatban az alábbi kérdésekkel kerestem meg az illetékes éttermet:- Miért használják ezt nyugta-szerűséget, miért nem a szabályos nyugtát viszik ki egyből?- Mióta használják ezt a rendszert? - A vendégek mennyire szokták észrevenni, hogy ez nem egy…..
Dodzsemező Parasztok 2015.03.13 13:53:54
Hervasztó, mint Áder bajusza, amikor az online ügyintézést sikerül macerásabbá tenni, mint az ügyfélszolgálatos- sorbaállóst. Vajon mért nem lehet az ügyintézésről értesítést küldeni? És mért kell ilyen buhera-indirekt módszerekkel csekkolni, hogy megtörtént-e valami?…..
Dodzsemező Parasztok 2015.02.28 08:34:44