Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Töppedt gomba

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az argentinok megveréséről szóló részt tessék a költészet kategóriájába sorolni, és úgy értelmezni. És te se bírtad volna röhögés nélkül, hidd el. ..
Úgy látszik nem csak a Margitszigetre rendelt rendőrök akciója volt a füvesek basztatása, hanem központilag szervezett jelenségről van szó. A jó érzéssel a Kenderpiknikkel egy napra szervezett fóti ska+reggae partit ha lehet, még jobban szétkúrták a zsaruk. JahNkie…..
Töppedt gomba 2010.05.11 11:02:32
@test subject #28: Csak az a különbség köztünk, hogy én kulturáltan viszonyultam hozzád attól függetlenül, hogy eltérő a véleményünk. Mire te fröcsögni kezdtél, hogy "jobber" meg "fideszes" meg "húzzá innen". Szóval ez a fajta útszéli stílus amit hozol a legostobábbak sajátja.
Töppedt gomba 2010.05.11 11:17:26
@test subject #28: Tipikus álszent libsi szarkenegetés amit csinálsz. Leszarom a füveseket, az erre épült fű melletti propaganda és a trendisége zavar. Meg az, hogy fel vagytok háborodva minden apró szaron ami úgy érzitek veletek szemben hatalmas megkülönböztetés.
Töppedt gomba 2010.05.11 11:22:44
@test subject #28: Ti vagytok kevesebben jelenleg. :) Jó utat!
Orbán Viktor szereti a focit, sőt mi több még maga is szokott időnkét pályára lépni. Orbán Viktor ért a focihoz. Is! Sőt tudását nem is rejtette véka alá amikor elkísérte Pécsre a felcsúti klub U19-es csapatát. – A nemzet egyesítő leendő miniszterelnök a…..
Töppedt gomba 2010.05.10 20:55:13
@szocdemman: Szánalmas szarok vagytok, igénytelen, mondanivaló nélkül bejegyzésekkel. Nem nyomna ennyire az mszp titeket eltűnnétek a süllyesztőben.
Töppedt gomba 2010.05.10 21:15:35
@szocdemman: Tudod a probléma ott van, hogy ez az alapvetően semmiféle értéket át nem adó szoci reklámhely szinte minden nap kint van az index.hu főoldalán - ez pedig velük kapcsolatban is elgondolkodtató. Az mennyire szomorú már, amikor még egy népszabadság is "magasabb" színvonalt képvisel, mint ez a blog?
Sokan azt mondták, hogy Orbán Viktor nagyságához nem képes senki sem felnőni. Lárifári. Az index szerkesztőségében nem is tudatosult, hogy a nemzeti bullshit generális ifjú padavánját, Vida Viktor személyében felfedezte. Az internetes orgánum piciny nemzetük nagy történelem…..
Töppedt gomba 2010.04.28 00:39:48
@Bergeroth: Az állam mindenképp, és mindenhol "belepofázik" az életedbe, adók, szociális és egyéb ellátások formájában, de akkor is amikor egy felújított utat használsz, vagy a személyi okmányaidat intéznéd.

Továbbá rossz lehet kiábrándult szoci szavazónak lenni, ami viszont ennél is szomorúbb az az, hogy ilyen utolsó primitív stílusban adod elő magad. Szégyen vagy a szüleidre, meg tőlük kapott nevelésedre nézve. :)
Töppedt gomba 2010.04.28 00:52:12
@Bergeroth: Lehet, hogy teszem azt Svédország jóval élhetőbb, de ott sincsen kolbászból a kerítés. Ezen keseregni meg, hogy miért nem oda születtél, meg mennyire szar itt minden teljesen felesleges. Az, hogy ezt kik és hogyan okozták egy más kérdés. Mindig a maximumot kell kihozni az adott helyzetből.
Peter Steele után egy újabb legenda távozott el közülünk. Április 19-én hétfőn, hosszas küzdelem után elhunyt Guru a legendás Gang Starr duo egyik fele. Íme nyílt levele barátaihoz és rajongóihoz: I, Guru, am writing this letter to my fans, friends and loved ones around the world.…..
Praxis Tönkretették a fogaimat 2010.04.19 07:44:00
Sziasztok!Az én történetem már jó pár éves, fogszabályzós sztori.Történt egyszer, hogy fogszabályzásra lett szükségem. A felsőfogsoromon valóban indokolt volt, az alsón kevésbé (ott elég lettvolna kihúzni egy darab fogat, ami befelé nőtt, mert nem volt helye,máskülönben…..
Töppedt gomba 2010.04.19 12:20:15
@tizenot: Teljesen egyetértek veled. Magyarországon volt egy közeli barátommal, hogy elment a belvárosban egy fogorvoshoz, vettek mintát a fogairól, megkérdezte, hogy mennyibe kerülne a fogszabályozás összesen, mindenféle járulékos témákkal együt. 1.6 milliós választ kapott...

Persze ez egy eléggé extrém eset, meg ennél jóval olcsóbban dolgozó fogorvosok is vannak. Csak példaként említettem.

Még annyi, hogy szerintem is teljesen megéri a spórolást és akár a drága kezelés is, mert hosszútávon üzletben és magánéletben is visszajön bőven. Persze egy lakatosnak vagy vízszerelőnek nem számít annyira a dolog, de felelős pozícióban nagyobb cégeknél, vagy olyan helyeken ahol napi szinten kapcsolatba lépsz üzletfelekkel, igenis lényeges, hogy milyen valakinek a mosolya, a fogai. Lehet, hogy nem mondják ki, de ilyen felületes világban élünk ahol az efféle "apróságokat" is megjegyzik az emberek magukban.
(A cikknek nincs köze Dzsudzsák Balázshoz, viszont van Orbán Viktorhoz, akinek mindenhez van köze). Tegnapelőtt este a TV2 jóvoltából ismét megbizonyosodhattunk, hogy Orbán Viktor ért a focihoz. Ám most itt a lehetőség eldönteni, hogy született hivatása, az országvezetés mellett…..
Először természetesen megdöbbentem a thai srác nyakában ülő véres pengét markoló iskoláslány láttán. A srác még mutogatja is, látod, egy ujjam hiányzik, miközben a nyakában a tipikus iskolai egyenruhát viselő lány inge tiszta vér, csurog lefele a vér a lábán is, miközben…..
Nem semmi történet...Az Iszkra család nem kispályázott. A Mama, Iszkra Ferencné a Megváltozott Munkaképességűek Szakszervezetének elnöke, a Papa, Iszkra Ferenc a tiszteletbeli elnök, 2 fia és a 2 mennye pedig különböző cégek tulajdosaiként alkottak egy polipszerű…..
Töppedt gomba 2009.01.15 20:57:32
@Kangörény_: Én is erre gondoltam, hogy az ellopott pénz inkább olyan 10-14 milliárd körül lehet összesen (persze még ez is elképesztő összeg). Ettől függetlenül nevetséges, hogy nemzetközi elfogatóparancs helyett leveleket küldözgetnek nekik... mást azért bevisznek, ha egy tüntetésen hangosabban köhög. A kérdés az, hogy jelenleg hány hasonló családhoz, csoporthoz folynak el így az állami pénzek, amik ugye ebbe a helyzetbe hozzák az országot...és amiknek hála fel lehet venni az IMF hitelt például. Ami kibaszottul nem ajándék, hanem egy HITEL amit vissza kell fizetnünk, KÖZÖSEN. Csak ez elég nehéz, ha egy tolvaj banda elosztogatja a haveri körben.
Töppedt gomba 2009.01.15 21:13:18
@blas: A legtöbb ember leszarja a dolgokat, amíg van pénz a napi sörre, meg a blikkre. Meg sajnos egyre több emberrel elhitették, hogy "minek foglalkozni a politikával, úgysincs beleszólásom, akkor meg...le van szarva". Innentől kezdve meg hiába mondod neki, hogy ki és mennyit lopott, leszarja.
Az Ügyfél című filmben valami hasonló történt Az ember már azt hiszi, semmin se tud csodálkozni."Bankrablás? Aha - bólogat.- Túsz? Húhh! - szisszen fel.- Elmenekült, de elengedte a túszt? Na, anyukám, mi is lesz ma vacsorára?"Ellenben, amit a kedd esti…..
Olyan időket élünk, amikor ha valaki egy kicsit többet fingik ,rögtön stratégia erőforrássá válik és a harmadik erőként szólhat bele Ukrajna és Oroszország melett a nemzetközi gáz válságba. Ezért nem is tűnik fel senkinek, hogy magányos komédiás, aki a nyolcvanas évek…..
Nicole Scene Megdöbbentő levél 2008.12.12 01:44:00
Az egész úgy indult h a miss myvipes versenen bekerültem az első 100 ba innentől kezve a myvip autómata üzeneteket küldött embereknek a bemutatkozásommal és azzal a kéréssel h szavazzanak rám. Következménye jó néhány válaszlevél lett és egy kettő megdöbbentő. de talán a leg…..
   A Zugügyvéd az nagy vihart kavart újabb megfigyelési, lehallgatási vagy ki tudja milyen ügy egyik érintettjétől, -vagyis inkább  szenvedő alanyától  - kapta az alábbi kis szösszenetet. Ebből megtudhatjuk milyen megélni egy házkutatást, amikor visznek…..
Pincelőtéren kezdünk, ahol most a nyúl viszi a puskát, azaz egytől-egyik lemészárolják a lövészeket, még a terheseket is. Gilroy ezredes a kommandóhoz rendeli Carlos Zamora nyomozót, a környékbeli bandák szakértőjét, a Toros csoport ex-tagját. Szerinte háború készül, hiszen…..
Pilu Azt hittem 2008.06.16 10:39:00
 Azt hittem, hogy a felnőtt és a gyerek között az egyik - és talán – legfontosabb különbség a felelősségtudat. Csak hittem. Persze ennek lehet oka az is, hogy nem minden harminc feletti humanoid rendelkezik korának megfelelő aggyal, vagyis az infantilizmus lényegesen nagyobb…..
"Nagyon sokat kattogtam azon, vajon megírjam-e neked a Levente történetet. Talán nem tartja majd senki viccesnek,de azért tedd ki, mert ebből tanulhat rengeteg srác. Bár tudom, most én leszek az elit rüfke, amiért nekem semmi sem jó, meg ilyenek...Itt általánosságban ez megy…..
A drogos bűnözők, így finoman árnyalva mind a félmillió magyar börtöntöltelék drogfogyasztót, újabb csapást szenvedtek el. Ezúttal nem padon üldögélő csendes szmókerek kerültek rács mögé, hanem - úgy tűnik - valódi bűnözők. A másfél héttel ezelőtti akció…..
DH-BLOG Cigányok, bűnbakok? 2008.05.27 12:48:00
Az utóbbi években kezd egy szörnyű dolog körvonalazódni: a magyarországi cigányságot készül megtenni a társadalmi többség az egyik központi bűnbaknak nemzeti sikertelenségünk, töketlenségünk miatt.Nem, már nem csak a kuruc-info üvölti bele a magyar közéletbe ezt az…..