Regisztráció Blogot indítok
Adatok
uleG

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tizenöt pont levonást és az elmúlt három bajnoki mérkőzés eredménytelenségét követően a tabella tizenharmadik helyére süllyedő Juventus a tőle mindössze két pont távolságra elhelyezkedő Salernitana otthonába látogat a győzelem és a három pont reményében. Massimiliano Allegri 21 fős keretéből…..
uleG 2023.02.07 21:44:25
Az AS Monaco ifjú védője, Benoît Badiashile biztos ponttá vált csapata védelmében, olyannyira, hogy a 21 éves játékos az európai élklubok figyelmét is magára vonta nagyszerű teljesítményével. A Juventus nyáron komoly átalakításokra készül, s ennek fontos része lehet a védelem frissítése,…..
uleG 2022.04.25 16:47:29
@Pavel1988: $interes troll a drága lelkem. :-)
Ami vasárnap csak egy lehetséges opció volt, mára valósággá vált, Sami Khedira a Hertha Berlin játékosa lett. „Sami Khedira révén csúcskategóriás játékost igazoltunk, aki Európa top klubjainál futballozott a karrierje során. A Bajnokok Ligájában, az olasz és spanyol bajnokságban, illetve a…..
A Juventus igazgatója, Fabio Paratici nemrégiben csapata várható mercatójáról és a megüresedett edzői poszt betöltéséről beszélt. A bianconero együttest komolyan hírbe hozták három nagynevű mesterrel, akik mindannyian a Premier League-ben töltötték az elmúlt évet: Maurizio Sarri (Chelsea), Pep…..
uleG 2019.06.04 22:03:03
@del pipi: Halló-halló! Mi a baj a lakhelyemmel? :D
Leonardo Spinazzola nagyon meghatottan nyilatkozott az első elnyert címét követően, és elmondta, hogy szívesen maradna hosszú távon a Juventusnál. „Ez az első scudettóm, a vasárnap csodálatos nap volt számomra, amit a feleségemmel és a fiammal ünnepeltem. Hihetetlen volt!” -…..
uleG 2019.05.22 12:41:44
@Dartagnanxy: Keresztszalag szakadást szenvedett edzésen. Talán decemberben visszatérhet. Még egy fél szezon ugrik neki.
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Axel Witsel bejelentette, hogy az FK Zenyit Szankt-Petyerburg csapatánál marad egy további évig annak ellenére, hogy a Juventus, az Inter, az AS Roma és az AC Milan is szívesen látta volna kötelékében. Nem zárható ki, hogy a döntés hosszabb távú célja a Juventus csapatához kerülés, miután a klub a…..
uleG 2016.08.11 12:58:00
@juve28adam: Schweini nem rossz opció, mert miatta legalább nem vesztünk a középpályáról kulcsembert jövőre. Mi isszuk meg a levét annak, hogy vándorútra kelt. :) Tavaly a Bayernből távozott, akik vitték Vidalt a helyére. Most a MU-ból rakták ki és vették meg tőlünk Pogbát.
Juventus FC blog Dühöngő 2012.01.01 19:09:00
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ettől azért…..
uleG 2015.06.24 21:29:10
@sleepy8: az igaz. Szerelési kísérleteknél viszont tíz esetből nyolcszor embert talál. Zappacosta elég jól tolja szélen, Rugani is atomstabil.
uleG 2015.06.24 22:29:31
@sleepy8: Kár, hogy lecserélték a félidő közepén, de lehet, hogy megakadtak a tárgyalások és videókonferenciára várják. Látszik rajta, hogy nem szélre való játékos, zavarja, hogy elfogy mellőle a pálya. Középre húzódva hatalmas indításokra képes, valamint a lövőereje se kicsi. Rugani védősorral jól mozog, hatalmasokat blokkol, viszont 1 vs. 1 helyzetben nem tűnik túl határozottnak. Ma többször is megette a cselt ilyen esetben. Zappacosta 2. félidei teljesítménye hagy kívánnivalót maga után. Benassi tényleg jól játszik. Közben a portugálok is megszerezték a vezetést, így a fiatalok további figyelésére megmaradt az esély.
uleG 2015.06.24 22:33:39
@MVPP: Remélem, hogy nem. Kevés lenne ő ide.
Paulo Dybala képviselői körének tagja nemrégiben arról számolt be, hogy a Paris Saint-Germain bejelentkezett a csatárért, és nem kevesebb, mint 45 millió eurót ajánlott a futballistáért, így megnehezítette a Juventus feladatát. Az argentin játékos számos olasz klub…..
uleG 2015.04.20 21:23:52
Hasonló paraméterek mellett nekem a Villarealos Viettonak tetszik a játéka. Miatta bele szoktam nézni a meccseikbe. Nem tudom, hogy ő mennyiért lehetne mozdítható? www.transfermarkt.de/luciano-vietto/profil/spieler/214316 Egyébként meg lehet, hogy én látok bele sokat, de az európai bemutatkozó szezonjába nem tolja rosszul. A mezőnymunkája nem "Tevezi", de az ő nyomába nemigen érhet senki a mai mezőnyből.
A Fiorentina elleni hazai vereséggel a Juventus nehéz helyzetbe hozta magát az Olasz Kupa elődöntőjében, azonban a bajnoki küzdelem végérvényesen eldőlni látszik, hiszen mivel a Roma erejéből ismét csupán döntetlenre futotta, ezúttal a Chievo ellen, esetleges győzelmükkel, a…..
uleG 2015.03.09 22:42:42
@babo0410: észre se lehet őket venni