Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A21

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki kell vezetni a különadókat, de a helyük egy kibaszott nagy lyuk lesz a költségvetésben (idén 150 milliárd, 2013 400 milliárd), így ahelyett, hogy csökkentenék a kiadásokat, új adókon ötletelnek Matolcsyék. Csodálkozom,hogy a jövedékiadó-emelés még nem került szóba, ezt a…..
A21 2012.04.20 15:13:28
"@spontan: "Úgy látszik, így farolnak ki az egykulcsos adóból, hogy megdrágítják a netet, amit nem a legszegényebbek használnak napi rendszerességgel. "
Szerintem meg pont nem a gazdagabbakat sújtják. Máshol inkább támogatják az intertnet kiterjesztését a szegényebbek közt is. Merthogy pont ők nem fogják majd megfizetni, és az ő gyerekeik kerülnek emiatt hátrányba. Mert a net használatát, ismertét pl majd minden munkahelyen és lassan már az iskolában is megkövetelik. Ez nem fejlődés.
Miként a 21. kerületi Hírhatár is beszámol róla, az MTI közölte, hogy a magyar-lengyel barátság napja alkalmából magyarországi munkalátogatásra érkezik ma Bronislaw Komorowski lengyel államfő és felesége.Kétnapos látogatásának első napján Bronislaw Komorowski…..
Olvasónk ma délután jelezte, hogy 15 óra körül két baleset történt a Szent István út két kereszteződésében. A Táncsics Mihály utca torkolatánál, a Csepel SC Béke téri stadionjának közelében a 148-as autóbusz személyautóval ütközött.A másik baleset a Csepel SC…..
A21 2012.03.22 16:30:56
Miért lesz ma Csepelen ennyi közlekedési akadály ? ( 1.,2. és 3.) A rejtvényfejtők talán boldogulnak a válaszadással, de akiknek a kötelessége a tisztességes tájékoztatás volna, azok nem könnyítik meg a közlekedők és a választ keresők dolgát. Bízunk benne, hogy a…..
gg.blog.hu Búcsúm az Indextől 2012.01.08 12:38:00
 "Felek a fenti Megállapodást elolvasták és mint akaratukkal mindenben egyezőt jóváhagyólag írják alá." - ez a mondat zár le egy 13+4 éves szakaszt az életemben, vagyis: utolsó alapítóként a továbbiakban engem sem fűz semmilyen kapcsolat az Indexhez. Lehetne ehhez egy…..
A21 2012.01.09 16:39:03
@Cica75: igen, te vagy vak.
Ott van, jobboldalt, felül
Írta és rendezte:
Gerényi Gábor

(ez az ő blogja)
Szóljon már rám valaki, hogy ne rendezzek fogyóversenyeket, mert annál nincs is nagyobb ciki, mint hogy valaki kétszer belelép ugyanabba a pofonba. Jelen sorokat még egy nappal mérlegelés előtt írom, de jelen állás szerint két kilóval vagyok több, mint a kiinduló állapot. Nem…..
A21 2012.01.02 12:36:30
@BGy: Szerintem meg a kettő együtt kellene. Én örülök Gergő írásainak, és rendszeresen olvasom, de szívesen olvasnék mellette olyan írásokat is, amit Te hiányolsz.
Olvasónk munkába menet autójából jelezte ma reggel, nem sokkal fél kilenc előtt, hogy csőrtörés miatt ömlik a víz Csepelen, a Kölcsey és a Völgy utca sarkán. Javasolta, aki tudja, kerülje el a környéket! A gépkocsik csak lépésben, illetve a ”menekülő…..
A madáretető ember szükségét érzi, hogy etessen, s erre a közterületen, kertekben, ablakpárkányokon könnyű alkalmat találni. Jó lenne, ha nem az első országos hóesés nyitná meg az igazi madárbarátok szezonját. Saját példámon látom, hogy már érdemes kitenni a kertbe,…..
8ker Kövön üldögélt 2011.10.04 13:39:00
 Terjednek a szabálysértési viccek a neten - és várhatóan egyre több lesz belőlük. Olvasd végig, érdemes!Remélem, tettét megbánta, és soha többé nem tesz ilyet.:)..
A21 2011.10.04 19:15:28
@vernarancs: a példád sántít, hiszen az utcaseprőknél pont az volt a nagy hír, hogy diplomások közül válogattak, akkora volt a túljelentkezés.
Sokan tanulták a régi módszerrel minél hosszabban húzom le a kart annál több vizet tudok magam alá tolni, ezzel persze megnő az előrehúzandó kar által kifejtett tolóerő is, ami a testet először lelassítja majd megállítja rosszabb esetben hátrafelé úszhatunk.Másik fontos…..