Regisztráció Blogot indítok
Adatok
someTHING

40 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1 Min. Draws 1 Perces Rajzok 2015.04.21 16:14:32
Kedves BDetti (még nem tudom a neved)! Ezt a bejegyzést azért hoztam létre, hogy lásd, komolyan gondolom amit mondok.Remélem tetszik az e-mailben leírt ajánlatom! Admin ..
someTECH 2015.04.18 14:52:35
..
Nem rég került nyilvánosságra, hogy a Boeing a Star Wars-hoz hasonló pajzsot szabadalmaztatott. Ez a "pajzs" úgy működik, hogy a becsapódás előtt plazmát gerjesztenek lézersugárral, ennek köszönhetően a lökéshullám töredéke jut el a célponthoz. Ezt a technologiát legfőképp…..
someTECH A győztes logó 2015.03.21 12:26:40
Kedves olvasók! Szavazataitok alapján ez lett a győztes someTECH logó.A szavazás eredménye: 1-es logó: 70,6%   3-as logó: 23,5%   2-es logó: 5,9% A szavazásos bejegyzést most elrejtjük, hogy senki ne próbáljon utólag szavazni. Tehát most a someTECH minden tekintetben megújúlt,…..
Ha megnézzük a vidót látjuk, hogy ez már egy tényleg működő önjáró autó. A plusz az egészben az autó kinézete. Szerintem kifejezetten cuki lett. Egy érdekesség még ehhez, hogy az autót először azért nem tudták tesztelni a rendes forgalomban, mert az állam törvényei szerint…..
someTECH Mac mini vs. iMac 2015.03.18 12:00:00
Íme egy téma amit már rég várok! Mac mini / iMac 1. kérdés:    Mire akarod használni?  Olyan használatra, ahol nem a kép a legfontosabb vagy grafikusi munkára?  Ez a kérdés még nem dönt el semmit, mert a Mac mini is használható grafikusi munkára, ha veszünk hozzá egy jó…..
A someTECH mostmár rendelkezik Skype fiókkal is. A nevünk a követekező: someTECH-hun  a képünk pedig mindíg az aktuális logónk ;D ..
someTECH A megújúl someTECH 2015.03.13 15:20:57
Tehát, most összegezzük a tegnapi nap történéseit. A someTECH nem búcsúzik    Nektek köszönhetően, mivel sikerűlt elérni a 100 olvasót, a blog továbbra is üzemel. Azonban most előszőr a legnézettebb bejegyzések bővített változatát láthatjátok majd. A blog megújul  …..
someTECH Logó tervezési verseny 2015.03.12 21:12:50
Kedves Olvasók! Ahogy látjátok, a kép nélküli bejegyzéseknél a logó már nem igazán illik a megújúlt someTECH-hez!Ezért most logó tervező versenyt hirdetünk, ahol a legjobb logó lesz a megújúlt blog logója (és természetesen jutalmat is kap). Az elkészűlt logókat várjuk…..
someTECH 100 olvasó 2015.03.12 20:59:20
Mostmár a someTECH-nek esze ágában sincs búcsúzni! Köszönjük,a belénkvetett bizalmatokat, ezért most az  egész someTECH megújúl (persze én maradok a régi)! Amikor ezta cikket olvassátok, valószínűleg már a someTECH új arcát látjátok majd...
Ahogy ígértük, ha valaki küld nekünk egy e-mailt (todaysometech@gmail.com), akkor arra megpróbálunk válaszolni, hogy segíthessünk bárkinek. Íme a legújabb kérdés: Szia! Szerinted hol tudok szerezni kicsit olcsóbban Apple mac-mini-t vagy imac-et? Mert nem tudom hogy simán Apple…..
someTECH Szavazás: Kép vs. Videó 2015.03.09 21:10:00
Te mint olvasó mit gondolsz a blogbejegyzésekről, melyik tetszik jobban: amelyikben kép vagy amelyikben videó van? erről lehet szavazni, csak most, csak neked (és mindenki másnak) és csak itt. Tehát a bejegyzésekben képeket vagy videókat látsz szívesebben?   Amennyiben neked is…..
someTECH Siri... Én Alexa vagyok! 2015.03.07 12:00:00
Íme az Amazon Echo. Ez az eszköz hasonlít az Apple Siri-jéhez és a Microsoft Cortina-jához, de ez nem telefonon vagy gépen fut, hanem egy teljesen különálló eszköz. Az a hátránya, hogy kell neki internet kapcsolat ugyanúgy meg van minta a másik kettőnek, de ez ugyanúgy WiFi-t…..
someTECH A gyűrőóra története 2015.03.06 12:04:00
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy magyar cég ami kiatlálta a gyűrűórát, azaz a Ring Clock-ot... Ennek a hírnek a hallatán feltehetjük magunknak a kérdés: Mi lesz a következő? Miből csinálnak még elektromos kütyüt? Ez már lehet, hogy kezd kissé ijesztő lenni, de…..
someTECH Sony Xperia Z4 2015.03.06 12:03:00
Az idei Mobil Világkongresszuson debütált a SONY Xperia Z4, Z4 compact, Z4 Ultra. A leírása alapján nem sokat fejlődött maga a telefon. Talán, ami fejlődött az a kijelző minősége, ami 2560 x 1440 pixel vagyis meghaladja a HD-t, szerintem tök fölösleges, de a sznoboknak kötelező…..
Ez a Microsoft Office ProPlus. Ez azt jelenti, hogy akinek van diákigazolványa és általános vagy középiskolába illetve a Tisztaszoftver programban résztvevő egyetemre jár, az ha megadja az OM azonosítószámát, a születési idejét és a telefon számát, akkor ingyen letöltheti a…..
Íme a a SpaceMouse Pro szintén a 3Dconnexion-től/-tól. Ez abban tud többet a társától, hogy ezen már gyorsbillentyűk (pl.: ctrl, shift) és gyors nézetbeállítok is vannak, de ha ez még nem lenne elég, ez nem egy "sima" 3D-s egér, hanem ahogy láthatjuk ez egy teljes kis…..
Ez itt a SpaceNavigator a 3Dconnexion terméke, egy 3D-s egér. Ez az egér direkt a 3D-s tervező programokhoz (pl.:Sketch up) van kitalálva ugyanis ezzel úgy tudjuk forgatni az adott testet, mintha az maga az egér lenne, mellesleg egyszerű egérként is használható mind a vezetékes és a…..
Ez a játék a Daytona Rush. Maga a játék IOS-re és Androidra érhető el, és vezeti is az iTunes toplistáját. Elvileg inygyenes is, mert a fejlesztők a reklámokból szereznek bevételt, azért, hogy ne kelljen fizetni az appért. A játékot egy kézzel is lehet játszani, mikor lekésed a…..
someTECH 50 olvasó 2015.03.04 15:33:20
Kedves Olvasók!   Ezúton szeretném bejelenteni, hogy megdölt az 50-es nézetségi létszám (56 olvasó), ezért, ahogy igértük, valamelyik napon 5 cikket olvashattok majd, köszönetünk jeléül. Köszönjük, hogy olvastok minket!   someTECH..
someTECH Anyu, vegyünk telefont! 2015.03.04 12:00:00
Ez itt a Mozilla Seabird. Sajnos ez a fejlesztés nem valósult meg, pedig a videót elnézve, elég jó cucc lett volna. Ráadásul az eredeti honlapja (www.mozillalabs.com/seabird) sem elérhető. A többi infó pedig a videóban benne van. További infó: nincs ..
someTECH 50 olvasó 2015.03.03 20:14:45
Kedves Olvasók!   Ez úton szeretnélek titeket arra kérni, hogy népszerűsítsétek az oldalt, mivel, ha bármely 2 bejegyzést legalább 50-en elolvasnak, akkor a someTECH 3 napon belül egy nap alatt 5 bejegyzést fog közölni.   someTECH..
Igen, megcsinálták (Greg és Jill Henderson) a működő légdeszka portotípust, a HENDO-t.A Kickstarter-en gyűjtötték rá össze a pénzt, összesen 287 ezer dollárt, vagyis kb.:77-78 millió forintot, míg az eredeti cél a 250 ezer dollár volt.Egyetlen apró szépséghibája az, hogy kb.…..
someTHING 2015.03.03 20:01:14
@Bálint Szávay: Sajnos a HENDO légdeszka még nem lett piacra bocsájtva :(
someTECH Ikea Home Smart 2015.03.02 16:40:02
Itthon áprilistól lehet kapni az Ikea Home Smart bútorcsaládját. Ez a bútorcsalád azért különleges, mert fel vannak vértezve vezeték nélküli töltővel, szóval ha valaki átjön hozzád, akkor a telefonját (ami kompatibilis a vezeték nélküli töltéssel) csak lerakja az asztalra…..
Ebben a szemüvegben az az újdonság, hogy nem kell hozzá semmilyen más eszköz (pl.: okostelefon) hogy működjön, és ami pedig a legnagyobb fejlesztés, amit eddig egyik gyártó sem tudott megcsinálni: a dolgok a valóságra vannak rávetítve hologrammal és nem pedig egy teljes virtuális…..