Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Judit Péter

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most hogy a vírus mindenkit az otthonába kényszerít, mindenkinek át kell alakítania megszokott munkarendjét, működését. Sokaknak teljesen újra kell gondolniuk vállalkozásukat vagy valakinek most ez a helyzet épp a megújulásra ad lehetőséget. Korábbi bejegyzésemben írtam pár tippet: Hogyan állj át…..
A jelenlegi helyzetből adódóan nagyon sokan nem tudják folytatni munkájukat, tevékenységüket. Például egy személyi edző, aki eddig 1o1 tartott edzéseket, most nem tud bemenni a konditerembe edzéseket tartani. Rengeteg érintett terület van és mindenki a megoldást keresi. Én most a saját szakmám…..
  Sokaktól hallottam már, hogy a weboldal egyfajta névjegykártya, és milyen igaz! Rengeteget elárul egy személyről vagy egy cégről, hogy hogyan prezentálja magát online.   Tony Robbins is azt mondta a londoni UPW-n, hogy minden cégnek szüksége van egy kitűnő weboldalra. De mégis miért? Miért…..
  A webdesigner fő feladata a weboldalak tervezése.  Az esztétika, az ízléses megjelenés nagyon fontos, és a megfelelő színek, betűtípusok, elrendezések és képek kiválasztása alkotja a weboldal személyiségét. Az esztétikai szempontok mellett a weboldal felhasználhatóságának is elsőbbséget kell…..
Hogyan tudod ezt átadni a weboldaladon keresztül?   Ez egy nagyon fontos kérdés a vállalkozásod szempontjából. De miért is? Nagyon sokan nincsenek azzal tisztában, hogy mi az erősségük az adott területen (legyen szó marketing menedzserről vagy akár egy fotósról). Így ezt nem is kommunikálják a…..
Februárban elkezdtem több WordPress blogon is dolgozni és úgy láttam, hogy az ügyfeleimnek mindenképpen kelleni fog egy kis iránymutatás, oktatás.   Egy blog nem csak annyiból áll, hogy létrehozunk új bejegyzéseket, hanem rengeteg olyan beállítás van a háttérben, ami a látogatók számára nem…..
Nagyon jól hangzik, hogy valaki fiatalon vállalkozni kezd. Véleményem szerint ez egy igencsak érzékeny téma. Sok a negatív vélemény ezzel kapcsolatban, nem is buzdítják erre az embert, főleg fiatalon. Ha ott is van valakiben a vágy, hogy vállalkozó legyen, jönnek a külső hatások, vélemények, amik…..
(képet készítette: Szénási Ákos) Ez a blogposzt azért született meg, mert erről a témáról elkezdtem írni egy Instagram posztot, gondoltam 4 pont elég is lesz. Aztán ahogy kezdtem írni rájöttem, hogy ez a lista jóval hosszabb, részletesebb lesz és lehet órákig tudnék erről mesélni, mire figyeljünk a…..
Szerencsére rengeteg olyan app van, ami megkönnyíti, hogy egyedi és stílusos tartalmakat gyárthass az Instagramra! Ráadásul ezek közül nagyon sok ingyenes is. Én ezeket az appokat használom a mindennapokban, és szívből ajánlom őket :) Unfold Az Unfold abban segít, hogy az Insta Storyd egységes…..
Mamár elengedhetetlen, ha van egy vállalkozásod, hogy jelen legyél online. Egyre többen invesztálnak az online megjelenésükbe, de mégis hogyan tudsz kitűnni weboldaladdal a tömegből? 1. VÁLASSZ EGY JÓ SABLONTHa saját magad akarod átalakítani a weboldaladat, akkor a WordPress-t ajánlom. Rengeteg…..
Hogyan lettem webdesigner? Már gyerekként is nagyon szerettem rajzolni, tervezni. Édesapám mérnők, nagymamám festő volt. Innen jött, hogy miért ne lehetnék építészmérnök? A legviccesebb az volt, hogy 16 éves koromban azzal az ötlettel jött haza apukám, hogy elhozta nekem Wolf Gábor oktató…..