Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ch@@tboy

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár óra alatt bejárta a sajtót az a hír, miszerint a román bíróságok a Heineken keresete folytán betiltották a Csíki sör gyártását. Mint minden hírről, erről is bebizonyosodott, hogy nem fedi 100%-ig a valóságot, de több olyan dologra fel kell hívnom a figyelmet jogászként, ami jogilag érdekes,…..
Az Index hűtős fórumában megoszlanak a vélemények, hogy a Liebherr a hűtők Rolls-Royce-a vagy Audija, de az alapvetésnek számít, hogy minőségi háztartási gép. Ami persze azért meghibásodhat, de azt gondolná az ember, hogy prémium termékhez prémum vevőszolgálat dukál. Aha. Ki szeretne otthon…..
Gratulálunk Vékony vásárló barátunknak! Valószínűleg hosszú békés élet vár rá, ha így folytatja, egészen elképesztően egészséges lélekre vall ugyanis, ahogy a további gyomorproblémák elkerülése érdekében levonva a tanulságokat, de fortyogó düh helyett szarkasztikus humorral bírt beszámolni a leírása…..
Ch@@tboy 2016.09.03 08:22:09
@Francois77: januárban?
Kevesebb mint egy hónappal ezelőtt írtunk a kormány új otthonteremtési programjáról, azóta viszont annyi minden megváltozott, hogy ismét érdemes foglalkozni a témával. Bár a Nemzetgazdasági Minisztérium szerint készült háttéranyag, amely a CSOK 10+10 várható hatásait és…..
Ch@@tboy 2016.02.04 16:53:04
@BircaHang Média: Az atom az hol tiszta energia Te agymosott. Bevállaod otthon az ólom bélelt hordók tárolását?
Marci egy hagyományos átirányítós-termékkapcsolós trükköt detektált a T-csoport berkein belül. Naiv ügyfélnél kiment az ADSL-modem, a szupport telefonon "sajnos nem tudta megoldani" a problémát, ezért előbb átirányította egy percenként 350 forint/perces kollégához,…..