Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kuki Attila

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb évad, újabb felháborodott szülő kap rohamot azért, mert Pistike csak nem olyan jó, mint hitték, és nem jutott be az élő adásokba. A Blikk írta meg, hogy egy apuka a Facebokon tette közzé kínjait, és írta le részletesen, hogy a most forgó műsor (a válogatók, a tábor és a mentorház felvételei…..
Soha nem dolgoznék gyerek-tehetségkutatóban. Nem mintha felmerült volna a nevem, egyik kertévé sem evett meszet, nem vagyok kameraképes sem fejben, sem véleményben. Élőben nehéz kiszedni a basszameget, ugye. De ha kérnének, akkor sem. Azért nem, mert nem tudom, hogy mondanám meg a nyolcéves,…..
Kuki Attila 2016.06.05 22:43:04
@Bébiszitternek álcázott buddhista pornós: Most akkor mi van??? Mintha ugyanarról szólna mindkét bejegyzés?
A hagymavágás sokak rémálma, nem könnyű megúszni könnyek nélkül. Vannak, akik arra esküdnek, hogy a fagyasztóba kell tenni kicsit a hagymát a vágás előtt, sokan pedig a vízben áztatják a zöldséget, mielőtt apró darabokra vágják. Persze a séfek szerint az egyetlen megoldás…..
Valahogy sosem értettem az üveges szószok létjogosultságát, "csak adj hozzá egy kis húst, meg ananászt" és már kész is a csodás fogás, mint a mesebeli kőleves, csak a lényegi hozzávalókat kell beletenni. :) És lehet, hogy sokan azt hiszik időt takarítanak meg a bolti késztermékek vásárlásával, de…..