Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nick El Odeon

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétvégén nagyot ment az MTVA egyik riportere, aki a Bajai Halászléfőző fesztiválról kissé furcsán, galuskásan beszélve jelentkezett be, és le is keverték menten, mert hát égő volt kissé nézni a vergődést (a riportalanyok meg trollkodtak is egy sort a legendás népszopás-baki felemlegetésével…..
Nick El Odeon 2017.07.10 14:27:21
@véleményM: Hadd pontosítsak:

Azt kellett volna mondani, hogy Soros György ÁLTAL FELBÉRELT BÉKAEMBER csempészte aZ ÜRGEBŐRBE VARRT tablettát a vizes pohárban álcázott pálinkába! :-))))))
125 évvel ezelőtt, 1891. május 31-én kezdték el Vlagyivosztokban a Föld leghosszabb vasútvonalának, a Transzszibériai vasútnak a megépítését. A későbbi II. Miklós cár, Nyikoláj Alekszandrovics trónörökös adta meg az engedélyt minderre. A teljes vaspálya 1901 novemberére készült el, ekkor találkoztak…..
Nick El Odeon 2016.06.01 15:33:13
@totii: "Ha ez a kép a Transzszibériai Vasútról készült, akkor az nem végig kétvágányú, villamosított. "

Igaz, igaz, Ványadt Ványadtovics Vinyov! Mintha csak magam mondtam volna! :-)
Amikor a Disney megvette a Lucasfilmet és vele a birtokába jutott minden idők legértékesebb sorozata, az internetet elárasztották a mémek, melyekben az egeres cég rajzfilmhősei eluralták a Star Wars univerzumot. A poénok mögötti aggodalmon sokan osztoztak, pedig nem attól kellett volna félni, hogy a…..
Nick El Odeon 2015.12.22 16:55:20
@menjünk a moziba be: Leia... Nem Leila...
PopKult Minyonok - Minions [2015] 2015.12.09 00:38:00
Nagyon vártam, de kicsit féltem is tőle, hogy csalódás lesz, úgyhogy csak nemrégiben ültem le megnézni. Kár volt ennyit várnom, mert nagyon tetszett. Amikor először olvastam, hogy a kis sárga figurák önálló filmet kapnak nem értettem, hogyan lesz az jó film, hiszen olyan nehéz…..