Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szalai Attila

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak a Jó Bor. Mi van a borban? 2016.07.19 15:55:33
  Gondoltam itt a szezon közepe, azaz ideje egy részletes fröccsológiás bejegyzésnek, de ebben az esős időben írni sincs kedve az embernek a fröccsről, a rengeteg változat kipróbálására pedig végképp nem ez a legjobb alkalom. Egy pohár finom bor most is mosolygósabbá tudja tenni a napunkat, de…..
LÉGLI GÉZA… A Kislaki Bormanufaktúra irányítója közel egy évtizede. Azóta a magyar borélet meghatározó alakja lett kiváló boraival, jellegzetes, elmaradhatatlan sapkájával, egyéni, mosolygós stílusával. Személyes kapcsolatunk 2014-ben kezdődött a csakajobor.hu borwebáruház indításakor. Géza…..
Itt a grillezés ideje!   A borongós hűvös napok után mindenki várta a tavaszt, a napsütést. Visszafordíthatatlanul megérkezett a jó idő, ami sok embert csalogat a szabadba. Ha van alkalma próbálja ki a grillezést. A mi dolgunk segítséget nyújtani ezen ételek ízvilágához illő borok…..
  A tavasz beköszöntével és a húsvét közeledtével lekerülnek a nehéz téli „vörösek” a palettáról.  A bor nagyon régen része a húsvéti ünnepeknek. Az asztalra ilyenkor füstölt sonka, bárány és tojás kerül. A hozzá illő torma, mustár és a kalács sem maradhat el a terítékről. Az sem kérdés, hogy a nem…..
Csak a Jó Bor. Téli vörösök. 2015.12.16 21:47:22
Kedves Borbarátok,   A hűvös, borongós téli estéket szeretnénk barátságosabbá tenni szezonális vörösbor válogatásunkkal. A Villányi Merlot különleges aromáival a békés ünnep ideális kísérője. A Kislaki Birtok Vörös könnyed stílusa jól illik a meghitt beszélgetésekhez. A Soproni Kékfrankos a…..
Csak a Jó Bor. A kezdetek. 2015.01.17 23:51:12
    Elértük azt, hogy a borokat nem isszuk. A borokat kortyonként élvezzük, kóstoljuk.  A Csak a Jó Bor felkutatja a tradicionális kézműves pincészeteket és a gondossággal szüretelt szőlőből készült minőségi borokat elhozza a bor barátai számára. Kínálatunkban…..