Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aluvázas

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Nemzeti kaszinó 2008.03.10 06:30:00
Az a mi szerencsénk, hogy nem a szocializmusról népszavaztunk. Úgy megnyernénk, hogy megint negyven évig örülhetnénk neki. Pedig ha emlékeznénk, ha tanítanák az iskolában, miért és hogyan lett a szocializmusnak vége, akkor tudnánk, hogy nem negyven, de négy év szocializmusra…..
Hahaha, de komolyra fordítva a szót: a parkban legalább 300-an gyülekeznek. Nagy Feró nemrégen fejezte be felszólalását, és megérkezett Novák Péter is, aki egy narancssárga táskát hurcol magával. Én nem mertem megkérdezni, hogy mi van benne, mindenestre Novák szeme furcsán…..
A Bridge To Solace énekeseként is ismert Kultiplex-es koncertszervező Jakab Zoli kurva jól megírta az egész Kultiplex sztorit: "Jakab Zoltán vagyok, zenész és programszervező. Páran ismernek, páran nem. Ezt a levelet részben magánemberként írom. Munkahelyem a Kultiplex,…..
Az óriás kígyófejű hal (giant snakehead, Channa micropeltes) Dél-Kelet Ázsiában honos, ezért is esett le az álla a fövenyre Andy Aldernek, mikor a Witham-folyó habjaiból kiemelkedett a hatvanas évek horrorfilmjeinek hangulatát idéző fej, szájában a csukának szánt,…..
Nos, én speciel alig vártam, hogy hazaérjek, és bekapcsolhassam a tévét. Már órák óta tart a belgrádi "Koszovó = Szerbia" tüntetés. A szerb állami televízió élőben tudósít az eseményről, így aztán én is. 18:48 -ig beszélt már mindenféle ember. Egyet…..