Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tapisvolant

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos a gonosz magyar kereskedelmi tévék a héten teljesen begurultak a videómegosztó szájtokra, így most ideiglenesen mindannyian kénytelenek leszünk nélkülözni a Balázs- és a Mónika-show szaftos részleteit. Túl fogjuk élni, hiszen szerencsére az amerikai tévétársaságok…..
Két kedvenc szórakozásunk van. Egyrészt szépségversenyek indulóinak adatlapjait nézegetni, másrészt pedig azon a megállapításon röhögni, hogy "a magyar lányok a legszebbek a világon".Aktuálisan kedvenc szépségversenyünk a Miss Mobilshow, ami annyira kevéssé rangos…..
Várhalmi A. Miklós szerencsére nem izolált jelenség Kelet-Európában. Krzysztof Kononowicz Białystokból ugyan kevésbé sokoldalú, ám politikai ambciói neki is vannak, és a világ legszebb pulóvere is az ő tulajdonát képezi. Sajnos kicsit kásásan beszél, de a lengyel nyelv…..
Ritkán van a közönségnek olyan szerencséje, hogy ne csak olvasni tudjon egy bűnöző bénázásairól, hanem végig és nézhesse az egészet. Itt és most egy ilyen különleges esettel állunk szemben, hiszen végigkísérhetjük, ahogy a csontrészeg idióta megpróbál kifosztani egy…..
Sajnos már nem veheti át a tökéletes időzítés idei rekordjáért járó vándorkupát az a 65 éves holland nő, aki halottak napján látogatott ki a temetőbe egykori férje sírjához. A családi sírra már előre felvésték az ő nevét és születési dátumát, hogy majd amikor…..