Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Élet Érzés Titusz

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A MasterCard nagyszabású kampányt indít az éhezés ellen, amelynek keretében a kártyabirtokosok minden tranzakcióval egy ruandai gyerek iskolai ebédjéhez járulnak hozzá. Az akció ideje alatt ugyanis a kártyatársaság minden kártyás vásárlás után egy adag ételnek megfelelő…..
Mostanában egyre többször kerül szóba baráti beszélgetések során a bor, egyre több híve van a borkultúrának. Akik szeretnének a társaságban hozzászólni a beszélgetéshez, szeretnének fogódzót kapni a borválasztáshoz mind a boltban, mind az étteremben, azok számára kiváló…..
A hullámlovasok sporteszköze, a szörfdeszka néhány éve új szerepben tündököl, és meghódította a tükörsima vizeket is! A SUP (ejtsd: szup), amely tulajdonképpen egy evezővel hajtott szörfdeszka, egyre népszerűbb már hazánkban is. Praktikus, hiszen nem kell hozzá se hullám, se…..
Egyre többen teszik le voksukat vásárláskor az elektromos kerékpárok mellett a hagyományos bringákkal szemben. Vajon mi a népszerűségük titka? Ha Nyugat-Európa kerékpárútjain tekerünk, akkor megdöbbenve tapasztalhatjuk, hogy rengeteg elektromos rásegítésű kerékpárral…..
Egy babakocsi kiválasztásánál ezer és egy olyan kritérium szóba jöhet, amire elsőként nem is gondolna az ember. Állítható-e a tolókar? Össze lehet-e csukni egy kézzel? Használható-e újszülöttkortól? Kicsi vagy nagy kerekei legyenek? De gondoltad volna, hogy a babakocsi…..