Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sweey01

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A másik rajunk egy 2 napos őrjárat alatt jobban teljesített, felszámolták az aranyásók erdei raktárát, és a kvadot is elfogták, amivel menekültek volna. Néhány napra rá visszatértünk a Suriname melletti laktanyába, itt adtunk szolgálatot, meg néha besegítettünk a határőrségnek. Ezalatt három srác a…..
sweey01 2016.04.14 14:29:02
@Dobri: köszönöm Dobri :D
Igen, az elején olvastam hogy hogy s mint megy a felvételi, csak szeretném a maximumot nyújtani majd. Ezek szerint túlteljesítem a te általad felsorolt elvárásokat.
2 naponta szoktam 6 km-t futni, és rendszeresen street workoutozom. Akkor nem lesz gond.
Köszönöm a választ!
Augusztusban megkaptuk a nyári szabadságunkat, onnan visszatérve meg már a guyanei kiküldetésre készültünk: összecsomagoltunk, megkaptuk az oltásokat meg a papírokat intéztük...
A szabinkat töltöttük, amikor a hírcsatornák megszakították adásaikat, és az egész világ Párizzsal kezdett el foglalkozni. Két Szíriát is megjárt iszlamista berontott egy hecclap szerkesztőségébe és Kalasnyikovval gyakorolt sajtókritikát. 10 újságíró és két rendőr maradt…..
A karácsonyi sportversenyekre az állandó elfoglaltság miatt nem tudtunk készülni, meg a parancsnokság nem is vette komolyan a dolgot. Ennek köszönhetően a focira kétszer annyian érkeztünk, ahány hely a keretben lett volna. Még kijelölt csapat sem volt, nem hogy bármilyen…..