Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Megmagyarazo

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gerillakuka Komposztálási kisbuta 2021.02.28 23:19:51
Mi sem bizonyítja jobban, hogy új közösségi komposztálási forradalom indult Budapesten, mint a „komposztbarátok” szóra adott találati lista a fácsén. Ami, ugye, a közösségi neten megvan, az tényleg megvan, ami pedig nincs, az nincs. De félre a tréfával, a találati lista egy tudatos építkezés…..
Mindig mindenhonnan csak az elkeseredett történeteket hallom, ki, mikor, kit vert át vagy rontott el munkát, ilyen-olyan lehúzás történt és mindig mindenki el van keseredve. Pont ezért gondoltam, hogy elmesélem, nekünk milyen pozitív tapasztalatunk volt egy számunkra teljesen ismeretlen kőműves…..
Mindent megtett a helyi és az országos vezetés,  hogy eltüntessék az iskolát a süllyesztőben, de egyenlőre még nem sikerült. Hogyan lehetséges ez? A Budai Nagy Antal Gimnáziumban a tanárokon múlik minden. Ők viszik a hátukon az egészet, kínlódnak, küzdenek, de megéri. 2,5 éve egy, az iskola…..
Megmagyarazo 2018.02.11 16:46:22
@Szpotti: Köszi a választ!
Az a baj, ezt nekem a némettanár mondta, ő közelebből kéne lássa azért..
De örülnék, ha igazad lenne. Érdekelne a statisztika, persze a weboldalon nincs fent ilyesmi, sőt semmi nincs fent a weboldalon.
Egy szégyen az iskola weboldala, olyan szinten igénytelen.
Tényleg nagyon sajnálom, nekünk 5 perc séta lenne.
Amikor megláttam, hogy német 5 évfolyamos, plusz spanyol nyelv másodiknak, azt hittem, minden problémám megoldódott.
De kiderültek a fentiek, plusz spanyol nyelv se biztos, hogy indul.
Férfiak, legyünk őszinték kosárt kapni egy nőtől fájdalmas. Ha olyan lelkiismeretes férfi vagy mint én, aki nem játszik a nőkkel, akkor számunkra kosarat kapni megterhelő. A legtöbb férfinél ha kosarat kap, lelki megingás következik be. Előjönnek az olyan gondolatok, hogy nem…..
Jó a belvárosban  Fidesz-kádernek lenni: a drogosozásáról elhíresült Böröcz Lászlót alpolgármesteri címmel jutalmazták, aki havi 1,3 milliót keres. De a foglalkozását szüneteltető színművész is elég szép summát kap a majdnem semmiért. Tovább böngésztük Rogán…..