Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FlowingBubbles

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először is elnézést a késői hogyvoltért, de volt itt egy izgalmas eredményvárás ma este, és nem a Love Island döntőjére gondolok. Akkor nézzük az utolsó előtti Love Island összefoglalót. Mondanám, hogy megnéztem ezt az epizódot, hogy nektek ne kelljen, de TUDOM, hogy a másfél órás agóniát ti is…..
FlowingBubbles 2019.10.14 14:37:06
@megvagyhadnagy: Boldog Karácsonyt! :D

Andiéknál nem lesz havi 1 nyaralás és luxus... ejj ejj... a következő műsor címe: Rajmi szexet keres. Őszintén, ki az aki mást várt győztesnek? Stricián képernyőképes és fogadok műsora lesz valami retek klub csatornán hamarosan. Egyébként azt nagyon bírtam volna ha Zsófika azt mondja h a pénzt választom :D az arca sok mindent elmesélt amikor Laller mondta hogy felezni kell a szerelem nevében :) kb ez a "erről nem volt szó". Helgán is látszott hogy ajajj, baj lesz most... naaagy baj Tibivel :D "most mi lesz?????" nyeka lóvé, nyeka lávcsi.
De volt itt mindenféle ember, felvidéki, erdélyi, kisebbségi... most a felzárkóztatás nyert :D

Ekkora szar, színvonaltalan finálét régen láttam már.
Ez is eljött, az utolsó lovi bejegyzést hogyvoltozom ma, el is morzsoltam egy könnyet.  Karola falja a lépcsőfokokat dühödten, úgy ront be, mint egy különösen izgatott kamion. Ékszer egyből rá is startol és felölti a fogadatlan tyúkprókátor gúnyát. Mert Ő úgy ismeri Eriket mint a tenyerét és…..
FlowingBubbles 2019.10.12 11:36:19
@d00m: audi a5-tel jár a Dávid srác, és valóban, ő az első olyan csákó a műsorban aki nem az a tipikus izomtibi.

Rajmi biztos sokat fejlődött, de a beszéde miatt lapáttal verném szájba Karcsival együtt, na az is biztos. Henike volt még a másik akit szájba vertem volna az affektálás miatt, de az szerencsére kiesett. Zsófikától a jó isten mentsen meg, mert nálam egyszer pofázna bele a mondandómba vagy nem engedné végig mondani én ott verném el.

@AkkorlegyenPtr: egy másik lávájlend írásnál írtam hogy képzelt világból jön az összes ahol az instán éli a világát és mind azt nézi kinek milyen cipőcskéje van, hol zabál, mivel jár, hol szelfizik stb. Fingjuk sincs mi a való világ.
FlowingBubbles 2019.10.12 16:15:47
@Raven!: én már rájöttem mi az a havi 1 nyaralás... :-) az a SZEX nála!
FlowingBubbles 2019.10.13 14:22:09
@d00m: én azt értem hogy 3 milkából megvan, és örülök is neki hogy egy 25 éves srácnak telik ilyenre. én csinálok valamit nagyon szarul ha 30 évesen még első autóm se volt :D majd pislog a kettőstömegű, turbó és egyéb cserénél :D én meg tovább tekerek a rollerral :D Albert Dávidnak hívják. Insta alapján nem ágról szakadt gyerek.

@AkkorlegyenPtr: nekem az tetszett amikor Rajmi aszongya, szarul tetszik lenni? Ugorjunk a vízbe 'oszt jobb lesz :D Simán megnéztem volna ahogy teli rókázza a hajót és a tengert is :D arra vártam, vagy mikor ránéz a kajára :D priceless
Haljak meg, megfogadtam, hogy ma nem tolok ki a lassú neten tengődőkkel, és nem fogom telebaszni gifekkel a posztot, erre nem telik el az adásból 10 másodperc, már reflexből kaptam elő a giphy ablakot a tálcáról, amikor megláttam Norbit az elegánsan felhelyezett szemellenzőjében, hát ennyit a…..
Fiúk gyúrással kezdik az újabb tartalmas napot a szerelem szigetén, és édesfaszom, most vettem csak észre, hogy a gyúrós helyszínen levő tükröket a következő feliratokkal látta el a kreatív szóhasználat terén nagyot hasító kellékes: Dögös, Csibész, Édi, Vágy, Cuki. Nem akarok erről többet beszélni.…..
FlowingBubbles 2019.10.08 08:13:24
@d00m: szlovákiai... nekik "elfogadott" :D

Zsófika tipikusan az, aki elnyomja a párját és féltékenykedik ha egy pillanatra is ránéz egy csajra és ezzel tökéletesen ki lehet nyírni a másikat. Csodálom h Stricián még nem kapott tőle agyfaszt, bár a határán van a srác. Én sajnálom azt a gyereket mert jó arc, meg őszinte gyerek de az ő választása.
Elég lassan indul a rész, még ott tartunk, hogy Karó nem érti, miért baj az, hogy seggeket fogdos bekötött szemmel. Le kell ülni és megbeszélni higgadtan, így is lesz és gyerekek, a műsor első őszinte bocsánatkérése megszületik, Karó részéről. Nem tudta, hogy Eriknek ez rosszul eshet, itt már csak…..
FlowingBubbles 2019.10.06 09:07:12
@kismalacka: 20 az a 10 . amúgy nem szopós malac? xD

@DilisApu: trú láv, nem?

Nem szoktam ilyet írni vagy csinálni, de Zsófikát amikor egyszerre beszélne velem és csak nyomja a faszságát gondolkodás nélkül, én legszívesebben képen törölném, hogy kussolsz mert én beszélek.

Heni nagyon bejön nekem! Jóféle! Őt írtam 2 beszámolóval ezelőtt, csak valahogy itt mindig megkavarodok amikor a hogyvoltot olvasom.
Bele is csöppenünk Zsófi és TC békülésébe. Nyilván ennyi pénzért Zsófi el tudja viselni a bocsánatkérést. Az egész jelenségből a legizgibb rész ez az alul kabrió top:..
FlowingBubbles 2019.10.05 10:19:45
@Noroka: a kisz szejpítésze és affektálásza a legirritálóbb számomra, valamint úgy kompletten az egész egyed. Erik lassan olyan lett, mint valami kisfiú akihez ha hozzáér a lány akkor lávcsi van plusz merevedés.

@szociál: elég röhejes egyébként. őszintén, melyik nem megjátszott és melyik kapcsolat nem érdekből van?

Az új páros jó lesz, a csaj továbbra is fura meg a hangja is :D A srác a többiekhez képest normálisnak tűnik, és nem az a furkálódó... legalábbis így elsőre. Viszont aki tán ma jön be csaj, na az brutális lesz.
FlowingBubbles 2019.10.05 14:05:07
@szociál: orosz tini pornós? nem ismerek olyat, nekem is csak mesélték... gondolom neked is :D
Bennem az ötlött fel tegnap, mi lenne ha egy hájas vízvezetékszerelőt küldenek be (nem megbántva őket) vagy valami igazi melóst (őket sem megbántva).

A legújabb beköltöző csajt a végén mutatták hogy Striciánt fűzi, Zsófika meg rágja a körmét :D
FlowingBubbles 2019.10.05 21:10:31
@d00m: szakmájából kifolyólag? miért, mi a szakmája? okj-s dízsé? na ne már... főleg azok után, ahogy előadta magát hogy lett ő lemezlovas... inkább sokat térdelhet, max azt a munkát tudom az erkölcsös asszonnak elképzelni. igazából pont ezek az emberek azok, akik a DJ szakmára és világra szégyent hoznak hogy elmennek haknizni 3-500e forintokért és belökik a pendrive-ot aztán mennek a nóták vagy még a cédét... voksán virág ugyanez a kategória...

a poresz oldalról a nő az 81-es születésű, tetkók is mások, illetve annak a nőnek természetes a melle, ami nem kicsi
Ma kéne edzenem - szól Helga, hogy Tibi figyelmét magára vonja - ma fogok edzeni - javítja magát azonnal érezve a rosszalló levegővételt. Ettől Tibi kap is egy érzelmi flow-t, amitől ilyeneket bír mondani, hogy vibrál, meg hogy oficális pár. Lényeg a lényeg, nagyon kajli lett Helgába, aki ezt…..
FlowingBubbles 2019.10.04 10:29:18
@Rugdoll: hát pedig de, lovasoktatásból. tanított másokat lovagolni :D (nem lovon) vagy szőrén ülte meg a lovat :D egyébként a casting tökéletesen kiválogatta az érzelem sivár embereket (Talán Ig.iz.Tib alias Izomtibi - aki nem hallgat vagy nem ismeri a Rózsaszínpitbul tánczenekart :D - de aztán valahogy belőle is előtör az a fajta őstuskó hogy fáj. Néha normális értelmes ember benyomását kelti, de aztán....

@AkkorlegyenPtr: úgy, hogy szarka kata hasonmást kerestek. semmi extra nincs a lányban. kicsit olyan málészáj. sminkelve meg "világbéke" jelmondattal szép és aranyos persze. azt azért ne felejtsd el, hogy a királynős verseny előtt volt ám 1 hónap felkészítőtábor ahol edzegettek, most pedig miből állsz? issza a xixo italt, futkorászik néha pár kört, megemel 2 kiló súlyt 5x. de állítólag Rajmi személyi edző - nem mellesleg cigizik, ez már nem fér össze - szóval azt gondolná az ember hogy mondjuk edzegetnek együtt vagy ilyenek.

@indy0311: pontosan így van! a cipőket csak azért ismerem, valamint a prémium márkákat mert dolgoztam velük (£400-£600 között mozog a Gucci sneaker és a McQueen ami egyébként egy ritka órmotlan, gusztustalan vastagtalpú cipő)... régen az volt a divat hogy Magyarországon mindenki modell később DJ, vagy fotós. most mi? "influenszer", vagy vlogger és posztolunk minden nap arról is hogy éppen szorulásom van. boldog boldogtalan influenszernek vagy vloggernek képzeli magát. és ami pláne, hogy kapják a termékreklámozásos szerződéseket majd utána csurran cseppen ez s az úgy, hogy köze sincs a szó angol megfelelőjéhez... egy influenszer legyen motiváló, és ne ilyen felületes fos és nem utolsó sorban közvetítsen értéket és lehetőleg ne azt, hogy kválkodásból milyen fainul el lehet lenni vagy éppen láblógatásból és posztolgatásból. egyébként mindennel egyetértek amit írtál. a jövő pedig igen, aggasztó. frászt pedig attól kapok, amikor az ilyen kirakat picsákat "leüzletasszonyozzák" akiknek lényegében fingjuk sincs arról mi az üzleti terv, vagy adózott eredmény stb...
FlowingBubbles 2019.10.04 10:51:14
@hereverő heverő: elnézést kérek! én onnan ismerem.

@indy0311: nehezen, mert mindenhonnan ezt sugallják és ez áramlik sajnos.
FlowingBubbles 2019.10.04 11:29:13
@AkkorlegyenPtr: várjál azzal a csavaroztatással mert lehet Laller rossz végén fogja meg a csavarnyúzót.
6 ok, amiért érdemes - manapság is - analóg fényképezőgépet használni. 1. Megtanít koncentrálni a részletekre A telefonok és digitális gépek világában nem egyedi eset, ha valaki egy könnyed délutáni szelfizés keretében akár több tucat fotót is készít magáról. Ennek egyik oka, hogy a kép célja…..
FlowingBubbles 2019.10.03 21:07:44
@Világít a torony: analóg középformátumot említett a hozzászóló. nem hiszem hogy az 5-6 milliós hasselblad digitális hátfalas gépek megfelelő összehasonlítással szolgálnak. Egyébként egyetértek a kommentjével, már akijére reflektáltál.
Kivételesen végignéztem az ez történt eddig összefoglalót, és csak kapkodom a fejem, hogy ez ki, meg az ki a faszom, Diát bezzeg el tudom helyezni a térképen, mert valóságshow/trash reality/kibaszkodós párkeresős műsorokban kiemelkedő műveltségre tettem szert az elmúlt években a Hogy volt online…..
FlowingBubbles 2019.10.02 18:35:56
@Zb74: az instagramja alapján láttam hogy Bécsben készült sok képe, gondolom ott is tanult.

@okleveles rádióhallgató: hát, az ilyen olyan okj-s szarságokon megszerzett "tudásról" tudnék mesélni...

@Berborosz: diplomás, bártender inkább. lehet hogy a számok világa nem vonzotta... és ott a punák száma is kevesebb mint egy jól menő klubban ahol simán gerince vágod az összes csajt aki szóba áll veled. :D lol

@OriginalBlackMamba: világbékére esküdött, nem az állatmentésre :D agyonverné a pókot is, előtte pedig "védjünk meg az állatokat" :-)
Harry Potter magyar hagnja már 29 napja narrálja ezt a fost műsort, de még mindig nem tudja megunni a hajnali napsütésben teraszon pucsító párkereső punettik látványát. Ezt ő maga mondja így, jó, nem pont ezekkel a szavakkal. Mindegy, nézzük is meg, de veszettül hirtelen, hogy milyen nagy szerelmek…..
FlowingBubbles 2019.09.30 20:13:00
@Berborosz: de van neki koma! jobb combtöve környékén rémlik valami motívum
Egy másodperccel vagyunk a Tragédia után, Gábor Niát ölelő/fingerliző karja egyelőre a ciprusi orvosok és a Jóisten kezében. Valami véna szakadt és ezzel haza sem lehet repülni, gondolom az úszás nem opció, így marad a helyi kórház. Nem akarom aszondani, hogy mindig tudtam, hogy a gyúrásból baj…..
FlowingBubbles 2019.09.21 14:39:46
Először is elnézést a kései hogyvoltért, nehéz a munka és a semmittevés közti kényes egyensúlyt fenntartani, ma ez például nem is sikerült. Csapjunk is bele, IzomTibi kézisúlyzókból és gyertyákból csinál a fűbe egy szív formát, gondolom Schwarzenegger szellemét próbálja megidézni. Ez sajnos nem…..
FlowingBubbles 2019.09.20 08:53:43
@innovation: a pláne már csak az, amikor elmesélte a "hogyletteménDJ" sztorit... hát, azzal nem igazán menősködtem volna főleg úgy, hogy hívták rendesen fellépésekre és bulikba játszani :D

Tibinél szerintem csak szimplán azért volt durci mert nem kapott puncit.

Helga popsijával pedig csak egyet tudok érteni! Legjobb mind közül!
Istenem gyerekek, ha nekem mégegyszer végig kell hallgatnom Lalit, hogy mostmár ne szavazzak arra hogy Ákos vagy Máté mellizma nagyobb-e, akkor jó eséllyel törnek felszínre különböző önpusztító mechanizmusaim, de minimum nagyon szeretném egy jól irányzott maflással leütni Lali fejéről azt a kurva…..
FlowingBubbles 2019.09.18 19:58:08
@Chuck Νorris: nekem olyan áskálódós, amolyan gechi féle vagy nem tom.

@hereverő heverő: ebben van valami. bár nekem továbbra sem szimpi, olyan műmájer, hogy na elég nagy a bicóm? látszik? de nem faék az látszik, csak nekem unszimpi. még Zsófit sem mondanám faéknek, bár azokkal a szempillákkal... te atyaég.
FlowingBubbles 2019.09.19 14:03:40
Figyu már, csak nekem van problémám az indapass belépésnél? Ha a hogyvolt-on akarok írni, egyrészt folyton kidobálja a helyesen beírt belépési adatokat, másrészt az istennek sem sikerül bejelentkezni, csak kb tizedjére.

@Theriad: simán! meghízott a kis bogaram. de nem csak ő, Eriken van úszógumi azért meg Rajmin is...

@introverted22: az "Ady" vers valami brutális volt! :D Kiestem a székből a nevetéstől! Eddig Tibinek sok piros pontja volt, de ez bafki... hát az totál gyökkettő volt tegnap! xD

Igazából nem tudom kinézni belőlük hogy a való életben is csináltak volna mást gyúráson és szórakozáson kívül. Lehet én vagyok tróger, de belőlük egy percig sem nézem ki hogy pl irodában dolgoznak vagy, raktárban húzgálja a békát vagy eladó stb... nem tudom ki nézte a végét a tegnapi résznek, de azért ma lesz csalafintaság benne Gábor sérülésére utalva. Azért ennyire szánalmasan kiszámíthatónak nem kellene hogy legyen a műsor. lásd Tibit, kiesik Szilvi, jön helyette Zsani aztán lávcsi van, mintha neki küldték volna be... most meg, kiesik Mekis, Niácska megtalálja a számításait, bamm kihullik(?) Gábor is... - vagy ez szpojlernek minősül? Mert nekem ez jött a mai ajánlóból.
FlowingBubbles 2019.09.19 19:25:55
@Theriad: Gábornak is pálcika lábai vannak :D mondom én Tibi itt aki talán konyít is valamit a gyurmázáshoz. lehet ők is úgy vannak vele mire hazamegyünk, "winter is coming" lesz aztán jól betápoznak mint a pockok télire

@Nethooligan: adjuk Lovagkeresztet neki! :D Gábornál, lehet az lesz hogy adtak két lehetőséget, hogy menjek vagy gyógyszerekkel maradjak... és ő bátor, és marad hős. bár sanszos hogy pápá.

@hereverő heverő: vagy az is lehet hogy a sok fütyi markolászástól bedurrant a karja és mire Niával eksön lett, addigra már begyulladt az a marha nagy véna bicepszén ami szabályos hegyi szerpentin...

én amikor kint éltem Londonfalván akkor a lakótársam angol volt és folyton ezt leste, én meg fogtam a fejem hogy jézusfasza mit nézel te... :D
Álmomban a Love Islanden voltam, és marhára izgultam, hogy a gyerekeket ki viszi oviba, és vajon megmossák-e este a fogukat, és persze reméltem, hogy a férjem megérti, nekem most itt a helyem, és én nem a szerelmet keresem, csak úgy idecsöppentem, mert azért pihenésre mindenkinek szüksége van. A…..
Karola aggódalmas arckifejezésének látványára ébrednek a szigetszlesvilla-lakók ezen a reggelen, Rajmi még a csipát sem kente el rendesen a bal szeméből, máris támad - Hiányoztál - mert ez az érzelmes jó gyerek 12 óra ismerettség után már szarni sem tud egyet anélkül, hogy ne Karolán járna csepp…..
Gyors elemzéssel indul a műsor, hogy mi történt a zuhanyban, hát Zsófi interpretálja férfiasabban a történteket: összekeveredtünk, Striciántól csak csajos szirénázásra futja. Karola persze vérig van sértve, úgyhogy ágyból kivonul. Strici nagy kópé, elbugázza Zsófi kedvenc plüssmaciját, majd a…..
FlowingBubbles 2019.09.08 14:04:38
@Pácsó Ármándó: az első 2-4 epizód alapján amit láttam valóban értelmesnek tűnik a tag - a többihez képest persze - aztán kiderül. Szerintem vagyunk még akik hallgatnak pitbult, csak van aki felvállalja és van aki nem :-)
Na, beszállok én is az őrületes bulihintóba, amit annyira kínosnak tarthat maga a műsorvezetője is, hogy a saját nevét nem is adja hozzá, csak Lali néven fut, pedig ő az ország szórakoztat szakmunkásainak non plus ultrája, ezt onnan tudjuk hogy a Szenzációs négyes is megmondta. Sárga atlétában,…..
A Manchester United egykoron legendásan megbukó edzője nem nagyon találta magát az elmúlt években. Korábban az Evertonnál fantasztikus munkát végző skót jelenleg a West Ham United kispadjára ült le, s persze azonnal beindult a mémgyár, rámutatva többek között a Championshipre, ahová a Kalapácsosok…..
Hujber Feriről valószínűleg egy ország gondolja azt, hogy elment az esze. A minap két interjúban is előadta teóriáját arról, hogy Jézus valójában nem halt meg, mindössze egy színjáték történt. Bár ez egy politikai blog, néha muszáj foglalkozni a közélettel is. Hujber Feri ugyanis két napra az ország…..
FlowingBubbles 2017.03.15 05:38:53
@Angelo007: 2 akkora világtalan tahó hogy fáj. Packman maradt volna inkább híreket olvasni. Bár az ő arcáról olvasni lehet... Nagy arc Hujber.
Hát itt vagyunk. A kiválasztás napja. Ez a rész megint rávilágított, hogy mit is utálok a taktikázásban, pláne, ha ilyen emberek próbálkoznak vele. Még mielőtt ezt kifejteném azért elmondom, hogy amúgy Maci epegörcsöt kapott, ezért kórházba kellett vinni, de mindenki…..
FlowingBubbles 2015.01.12 13:51:50
@Szigmund Frajd:

Dórit is csak aznap viselte meg, amikor megtudta hogy meghalt a nagyapja. Másnap már olyan könnyedén k anyázaott és spermázott a villában hogy csak na! :) Biztos azért gyászolja, na de ki így, ki úgy :)
FlowingBubbles 2015.01.12 15:01:27
@másodpéldány:

Ha így lenne, és folytatná a Lacival való szórakozást - ezáltal Ádina irritálását - így hát ne védje meg senki, hogy őt csak úgy baszogatják, és ő nem tehet róla mert kis ártatlan ;)

Én amúgy 1 hétig csak tornáztatnám őket, ha már ennyire kivannak magukkal. Úgy meghajtanám őket mint Singer a varrógépet! Az viszont külön tetszett, amikor Kazal mondta Komisznak, hogy kövér vagyok? akkor mondd ki! az meg kimondta hogy kövér vagy mint egy disznó az meg elbőgte magát, Laci beszólt, és faszkalap... stb. Mondjuk az tény, hogy hízott mint a kicsi disznó, olyan belük van a csajoknak, hogy az már szégyen. Egyedül Ádinán nem látszik, az csak fogy... a többi felszedi :)