Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cuppa

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KZ vette a fáradságot, és átnézte az (azóta elfogadott?) új Btk. tervezetét, és kiválogatott belőle néhány információbiztonsággal kapcsolatos részt. Mivel jogi témákhoz buta vagyok, ezért kommentár nélkül közlöm ezeket, aki ért hozzá, szóljon hozzá! N A segítségével…..
nem újdonság számotokra, hogy szimpatizálok hugh-val, azóta viszont egyenesen imádom, amióta megírta a "veg everyday" című vegetáriánus szakácskönyvét. egy nyáron keresztül húsmentesen étkezett, és ennek a néhány hónapnak a receptjei olvashatók a könyvben néhány…..
Attila küldte be az alábbi panaszt, melyben arról ír, hogy a Zalaegerszegtől Budapestre tartó gyorsvonat Győrben annyira megtelik, hogy utána már csak komoly harc árán lehet bárkinek is felszállnia. Ez a hering-jelenség ismeretes, főleg a diákokkal zsúfolt csúcsidőben, vasárnap…..
Remélem a címmel nem váltom ki a népharagot, de a nevezett közösségek nem tudják úgy összehúzgálni a portáljukat, mint a Javások. Ebben a posztban ezt a lehetőséget villantjuk fel a WebSynergy-OpenPortal-Web Space Server nyomon járva. (Kellemeset a hasznossal:  s egyben…..
Nagy gourmet-k számára már biztosan régóta ismert a tény, és még tutira vannak egyéb infóik is, az én figyelmemet viszont csak nemrég hívták fel arra, hogy Michelin-csillagos büszkeségünk, a Costes igen erősen nyúlja a New York-i csúcséttermet, a Per sét.Webdesignban…..
cuppa 2011.02.21 18:24:04
@ny.attis: lehet, hogy a megrendelő kérése, lehet hogy nem, de neked vagy az ismerősödnek kib***tul egy kirúgás jár ezért a kommentért. Egyszerű dolog az üzleti titoktartás, valahogy otthon mégis nehezére esik az embereknek...
cuppa 2011.02.21 19:57:28
@Bagamoyo: nyilván ha valakit zavar egy ilyen plágium, bíróságra adja, tök jó gyakornokoknak, ehhez még sztárügyvéd sem kell.
Ha meg nincs ilyenre senkinek igénye, a design cég igenis ugyanúgy tartsa a hátát, tudta amikor elfogadta az ügyfél kérését.
zoli voltam Always On The Run 2010.09.29 10:09:00
Épp két új "szakmát" tanulok egyszerre, és egyiket sem iskolában. Tulajdonképpen, ha jobban belegondolok, gyakorlatilag az írás-olvasás óta szinte semmi olyat nem tanultam, kábé az általános iskolától a jogi egyetemig, amiért ma pénzt adnak nekem.Komolyan. Kurva szar…..
Egy friss diplomás levélírónk meglepő adatot oszt meg velünk, a felvett hallgatók csupán töredéke szerez diplomát, az ő konkrét példájából kiindulva az évfolyama 16%-a  jutott el a diplomáig. Ennek több oka is van, az egyik nyilván a sokat szidott finanszírozás, sokkal…..
cuppa 2010.03.26 12:31:57
@V8: 2.37-re ösztöndíj jár alanyi jogon?

Nem egészen, az emberek 40%-ának jár tanulmányi ösztöndíj alanyi jogon, tehát az emberek több mint a fele nem tudja teljesíteni a kettes átlagot. Itt látszik a színvonal.

Nem a vizsgák nehézségével van a baj, hanem hogy tömegképzés lett.
Az oktatók nem tudnak ennyi embert kezelni, kevés a minőségien oktatott tárgy/előadás. A gyakorlatokat MÁSODÉVES BSC HALLGATÓK tarhatják (és itt nem elit diákokra/egyedi esetekre gondolok), így nem csoda, hogy a tantárgyakon ennyien elhasalnak.

U.I.: Vannak tantárgyak amik viszont irigylésre méltó minőségben vannak leadva.