Regisztráció Blogot indítok
Adatok
g_i_t

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Enntrance Summer minis 2016.06.24 18:28:50
Hogy nyáron nincs szüksége az arcbőrünknek hidratálásra? Az ember valahogy hajlamosabb azt gondolni, hogy ez így van, pedig nem igazán. Természetesen sok függ a bőrtípusunktól, de a jó hír az, hogy ma már minden bőrtípusra megtalálható a legjobb legalkalmasabb hidratáló. Az én arcbőröm most épp…..
g_i_t 2016.06.27 15:21:43
@dreamhotep: teljesen igazad van... részben. Az, hogy valakinek mennyire hidratált a bőre, kismillió dologból tevődik össze: táplálkozás, környezeti hatások, stressz mértéke, életmód, mennyit izzad, stb. A víz az egy nagyon fontos, de kis szelete az egésznek, és hidd el, hiába iszik valaki 3 liter vizet naponta, ha a bőrt közvetlenül érik pl. az időjárás viszontagságai, akkor szükség van egy évszaknak és bőrtípusnak megfelelő hidratálóra. Bár én inkább az "alapozásban" hiszek jobban: jó minőségű lemosóra (sminkeltávolítás után), kémiai hámlasztóra és szérumra érdemes többet költeni, a hidratálón pedig nyugodtan lehet spórolni. Véleményem szerint ebben az esetben nem fontos, hogy valaki 5 ezret vagy 50 ezret költ-e egy krémre, mert funkcióját tekintve ugyanazt tudja ("betakarja" a szérum hatóanyagait és védelmet nyújt a káros hatásokkal szemben), itt csak az a kérdés, hogy valaki hajlandó-e a ritkább összetevőkért egy L'Oreal-os krém több tízszeresét (ilyen is van ám!) is kifizetni. De hidratálóra mindenképp szükség van! :)
A legelső "new home" bejegyzésem óta azért eltelt egy kis idő. Gondoltam megosztom veletek mi történt az első bejegyzés óta a kis otthonunkban. A lakásban a színek leginkább az ételekben jelentkeznek :D A legtöbb időmet a munkám mellett ugyanis a sütés és a főzőcskézés teszi ki. A lakás színei…..
Enntrance Living room beauty 2016.02.07 19:47:34
Egész otthonos már az új lakásunk. Sokat változott az első megosztott képek óta :-) Ez nyilván bútoroknak, polcoknak (kis preview ITT), ruháknak és sok "csetresznek" köszönhető, amit azért kordában tartok még :D Néhány dolog azért még hiányzik, többek között egy naaaagy-nagy beépített szekrény és…..
Ugye mindenki benne van az új nyereményjátékban? Eddig fantasztikus kommentek érkeztek, imádom egytől-egyig, de még bőven fér! Holnap éjfélig van lehetőségetek ringbe szállni a Polaroid fényképezőgépért és egy szuper L'Oréal Paris Skin Perfection ajándékcsomagért, ha…..
Rendhagyó módon ma nem a heti kedvencek, hanem a hétvégi kedvencek következnek. Ha a virágokat is bevesszük a körbe, akkor valójában hat kedvenc látható a fotókon, de ők állandó kedvencek, már-már elképzelhetetlen, hogy ne legyenek a fotóimon :-) Egészen mozgalmas hét ér…..
Enntrance REN 1 minute facial 2015.02.24 19:42:46
Egy maszk, ami 1 perc alatt üde, friss arcbőrt varázsol?! Elég jól hangzik! A legjobb pedig az, hogy nem csak egy üres marketingszlogenről van szó. Szerencse! Például azoknak, akik már megvásárolták ezt kis tubusba zárt csodát a REN-től. Én nagy rajongó lettem, Lisa Eldridge pedig már régóta az. Már…..
g_i_t 2015.02.24 21:07:27
Nekem amolyan "szeret-nem szeret" kapcsolatom van ezzel a maszkkal.

Egyrészt tényleg azt nyújtja, amit leírtál, eszméletlenül puha lesz utána az ember bőre, és valóban, nagyon kis helyes ez a zselés, zöldes-nemistudom milyen színű fogkrémdublőr, meg az egész "szertartás", ami hozzá fűződik. Ja és az illata, az valami isteni!

Valahogy én - személy szerint - mégsem nyúlok hozzá egy héten kétszer-háromszor, mert engem nem igazán... hát hogy mondjam... izgat fel(?). :D Csak amolyan "ja, hogy még ebből is van? meh, nyomok belőle, hadd fogyjon" hozzáállásom van. Pedig csak 1 perc az egész. Na jó, másfél perc. Idegesítő. Mondjuk éppen ma reggel használtam, pont az előbb említett okból kifolyólag, és nekem is eszembe jutott, hogy miért nem nyúlok hozzá rendszeresebben. Meg hát féltubusnál elfogott a menetrendszerű "jaj, mindjárt kifogyok a cuccból, utánpótlást ASAP!" állapot. Nem értem: ezek szerint mégis szeretem, csak nem ő az igazi? Azt hiszem, meghasonlottam...

A lényeg, hogy a poszt hatására megpróbálom a többi kence elé helyezni a polcon (mindig leghátul volt, lehet ez volt a hanyagolás oka :P), és ráállok a heti szintű használatra a havi helyett. Köszi az inspirációt, Enn! ;)

Tipp: Ha még nem próbáltad, ajánlanám a First Aid Beauty Ultra Repair Instant Oatmeal Mask-ot is, ha ragyogóbb arcbőrt szeretnél. Bár ez 10 perces, és nem a ráncokra hat, de nagyon hidratált, üde és sima bőrt eredményez. Ez is csúnyaságoktól mentes, mint a Ren, viszont érzékeny bőrre is lehet használni. Plusz feleannyiba fáj, mint a 1 Minute Facial. *kacsint*

Basszus, jó hosszú lett megint a kommentem...

xoxo
g_i_t 2015.03.05 21:10:06
Bocsi a késői válaszért, de csak a munka, meg a munka, meg munka. :P
Maszkok terén elég gyér a felhozatalom. :D

Az év 360 (+/-5 nap) napján zsírtól tocsog a fejem és aknékkal küzdök, ezért leginkább a tisztító, méregtelenítő, gyulladáscsökkentő és hámlasztó maszkokat részesítem előnyben. Ez a FAB Oatmealt is csak amolyan próba cseresznye alapon rendeltem, mert sok jót hallottam róla, de tervben van véve más cukiság is, ha rászánom magam a megvételükre és a kipróbálásukra, akkor még hallasz felőlem. ^_^

Amit még használok alkalmanként, az Omoroviczáék Arany Hidralifting Maszkja, ami leheletvékony rétegben sima nappali arckrémként is funkcionálhat, így ragyogóbb, egyenletesebb bőrfelszínt kölcsönöz, vastagabb rétegben pedig feszesít és mélyen hidratál (én a 2. módszert alkalmazom). Nem használom túl gyakran, mert a nevéhez méltóan aranyárban mérik, de kellemes kis cucc, és nagyon finom rózsás illata van. A lifting nálam még nem prioritás, abban még nem tudok nyilatkozni, hogy mennyire izé... liftingel. ;)

Ja tényleg, eszembe jutott! Tök jó kis 800 Ft-os sheet maszkokat lehet kapni a Douglasban (esetleg Müllerben) My Hoin Ni márkanévvel, különböző típusban (hyaluron savas, stb.), egyszeri, max. kétszeri használatra. Még tavaly decemberben vettem 3 fajtát, ebből kettőt használtam fel, és pozitívan csalódtam bennük. Legközelebb ha eljutok egy üzletbe, fel is fogom vásárolni a készletet, az tuti. Még van egy kaviáros, ezt még MA este felteszem, már ha így szóba került.

Ez pedig egy kicsit OFF téma, de neked (és a Neroliban kapott tesztereknek) köszönhetően én is megpróbálkozom ezzel a Sunday Riley Good Genes rosszasággal. *Konfettizápor* Bár bájosan irritáló molyirtó szaga van, de úgy láttam, hogy a bőrömmel elég jól kijött azalatt a pár nap alatt, míg tartottak a teszterek. Pedig tartottam tőle, ezért is csak így távolról ismerkedtem vele. Szóval köszi, ismét! :)

xoxo
Ani
Enntrance Waiting for spring look 2015.01.19 12:13:47
A legutóbbi posztban épp arról meséltem, mennyire meghálálja a bőr a rendszeres bőrtisztítást, maszkokat és hidratálást. Ma pedig megmutatom, hogy miért is érzem így. Amikor felkeltem ma reggel és a tükörbe néztem ,mérföldkövekkel szebb arcbőrt láttam a tükörben, mint…..
Enntrance Sunny oils 2015.01.04 10:29:58
Ha a 2014-es év saját beauty felfedezettjeit kellene megneveznem, az elsők között az arcolajakat említeném. Nem is értem, hogy merülhettek ennyire feledésbe, vagyis szorulhattak háttérbe az évek során. A fotón látható Clarins arcápoló olaj például a márka leges-legelső…..
g_i_t 2015.01.07 00:57:45
Teljes mértékben egyetértek veled, bár kicsit sajnálatos, hogy szerintem sokan amiatt nem használják (még) őket túlzott mértékben, mert pl. kombinált/zsíros bőr esetén "isten ments, hogy még egy vagon olajat kenjek az arcomra, aztán úgy csillogjak, mint egy nagyapám aranyfoga". Pedig ha tudnák...
Egyszerűen nem kell kamionnyi mennyiséget felkenni, és érdemes egy megfelelő arctisztítási rutint is "bevezetni", aztán láss csodát, az arcbőr megtisztul, egyensúlyba kerül, élettel telivé válik, stb., stb., minden, amit már említettél.
A Clarinst már próbáltam mintában, tényleg jó, a Pai még várat magára, valamint a fentiekből az Antipodes tűnik izgalmasnak (fúj akné/pattanás után visszamaradt pigmentáció!).
Én ezeken kívül még tudnám ajánlani (bár már biztos hallottál róluk, pont Te nem :D):
- Sunday Riley Artemis, de egyébként 3 olaja van, mindhárom másra alkalmas, ugye, de az én problémáira ez a legmegfelelőbb :)
- Sarah Chapman Overnight/Morning Facial: nagyon drága (15 ml=71/56 euró :O), de a leghatásosabb, amivel valaha találkoztam, nekem ezek kombója tette helyre az ábrázatomat úgy, hogy mindenféle "mutációval" küszködöm (akné=>pigmentfoltok, egyenetlen bőrfelszín, zsírtól tocsogó bőr, alapvetően hullaszürke kinézet). Az illatuk pedig terápiaként hatnak a lelkemre minden egyes felvitelkor.
Jaj de hosszú lett ez... Szóval én is csak támogatni tudom ezt a "használjuk arcolajat" mozgalmat, vagy trendet vagy mit, már ha van ilyen. :)
Csak így tovább, Enn!
xoxo