Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Celandine

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Nemsokára itt a tavasz ezért nézzük is meg ilyen animék kerülnek terítékre az idén ilyenkor. Arslan Senki -Stúdió: Liden Films -Rendező: Noriyuki Abe A történet egy fantasy világban játszódik ahol épp két királyság harcol egymás ellen. Főszereplőnk Arslan,…..
Sziasztok! Ha túltettétek magatokat előző poszt okozta sokkon akkor most jöjjön egy jóval derűsebb téma, a romantikus iskola animék világa. Bár bevallom, hogy nagyon távol áll tőlem ez a téma és a School Rumble-n kívül még nem akadtam össze egyetlen értékelhető sorozattal…..
Celandine 2015.01.07 15:12:41
@xx18Rolandxx: Pont az a baj a 2. évaddal, hogy szerintem túlzottan a románcra hajtanak, (de ez csak egy bizonyos pont után érezhető) és megy a dráma meg a hiszti, a poénok pedig eltűnnek. Persze még van benne egy-két rész ahol egy jót kuncog az ember, de nem az igazi. Meg egy kicsivel talán több lesz az echi poén is, de lehet, hogy ezeket a dolgokat az én rossz memóriám mondatja velem, mivel az animét én még akkor néztem meg amikor kijött....

Az Uchouten Kazoku-val kapcsolatban meg még csak annyi, hogy egy aranyos kis történet, egy jó tanulsággal a végén, kedvelhető karakterekkel, kisebb hibákkal. Egyszer nézős, jó anime. :)