Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KCSI

117 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Babakocsi vagy hordozás?..
Ez persze csak csak azt jelenti, amit ígér, hogy papíron kész a vázlat. A fejezetek és a tartalom egy szuper kis kockás füzetben:D..
KiCSI Mami Kreatív Ötletei Könyv 2016.08.11 23:46:14
Belekezdtem egy Kreatívmami könyvbe!..
A reklám hirdeti, szerintem mindenki látta már. Belegondoltatok már??..
A kerti kannák nagyon jók locsolásra. És még valami másra is!..
Hogy miért kell a szemetest festeni? Nem kell, de tök jól néz ki:D..
Nem eszik a gyerek zöldséget? Egy ötlet a sokból, ami működik!..
Itt a nyár, itt a gyümölcsszedés ideje!..
Nem akar a gyerek felöltözni? Akkor fess neki pólót!..
Kerestek meg már téged is telefonon bármilyen cégtől? Nos minket az ismert **-shop keresett meg. Egyszer már vásároltunk tőlük spontán, ezért a telefonban azt mondták, hogy kihagyhatatlan ajánlat, csak…..
A távol keleti országban készült kisautók elég kevés ideig bírják, hamarabb szétesnek, mint, hogy bármi más történne velük. De ha van pár békebeli autója a gyermekünknek,…..
Amikor az ember nem találja a megfelelő kulcsot....Mit is tehetünk? Hát fessük be!  Bizony, amikor a kulcscsomónkon van 4-5 féle kulcs, akkor az legalább 20-nak tűnik, mikor szeretnénk bejutni az ajtónkon... Erre…..
Nagyon jók a beülős hinták, és biztonságosak is. Lássuk milyen hinta fajták vannak, és hogy lehet kreatívan hintáztatni a gyermeket? Hintából millió féle van. Életkor szerint szokták…..
  Rengeteg féle mosószer van a piacon. Elárulom melyik a legolcsóbb és legjobb is! Aki sokat mos, az tudja, hogy a mosószer lehet csillagászati áron is. A boltokban kapható mosószerek ár szempontjából a legdrágább kategóriába kerülnek. A középmezőnyben a mosószóda, ecet,…..
A gyerekek nagyon szeretik a gumicukrot. Vajon hogy készítsük el otthon? Az otthoni gumicukor elkészítése pofon egyszerű: Kell hozzá agar-agar és gyümölcslé. (Megfelel a zselatin is természetesen) Keményítővel nem fog szilárddá összeállni, már kipróbáltam, nem…..
Amikor indul a cseresznye és meggy szezon, és szeretnénk eltenni a gyümölcsöt. akkor azt ki is kell magozni. De hogyan? Magozni nem annyira jó dolog, főleg kézzel nem.  Léteznek különféle magozó eszközök, amit megvásárolhatunk a kisebb-nagyobb áruházakban. Vagy magunk is…..
Gyerekkorom nagy klasszikusa Flipper a palackorrú delfin, aki a Elijah Wood filmjében és Jessica Alba tévésorozatában játszi könnyedséggel végezte el a különböző trükköket. A főszereplőt irigykedve néztem, hogy mennyire jó neki, hogy delfinnel játszhat és úszhat. Az sose…..
Ne csak a séfeknek legyen öröm a főzés - ezekkel a dizájnos eszközökkel mosolyt csalhatsz a vendégek arcára is. Mai összeállításunkban mókás konyhai kütyüket mutatunk be, melyek egyben igen hasznosak is. A különféle tojássütő formák a klasszikus reggelit is még…..
Ki gondolná, hogy kell pótolni a D-vitamint nyáron?? Én sem gondoltam, de aztán.. A D-vitamin pótlást télen javasolják főként, mivel akkor keveset süt a nap. De miért kell nyáron is? A naptej a ludas a dologban. A naptej megakadályozza a szükséges UV fény bejutását a bőrbe,…..
Nyári melegben a gyerekek imádják a vízi játékokat. Az egyik legegyszerűbb a vízi szökőkút , és nagyon egyszerű elkészíteni is! Otthon, pet palackból könnyen elkészíthetjük! Egy 1.5 l-es palack kell hozzá, ki kell lyukasztani 6-8 helyen. Ehhez egy hegyes olló kell. Mi…..
Akinek van otthon gyümölcsfája abban biztosan felmerül a kérdés, hogyan permetezze. Vagy a szőlőt, a veteményt, vagy a bogyós bokrokat. Esetleg sok a tetű a kertben vagy csak nem nőnek a virágok.  Van egy nagyon jó találmány, a neve: EMBio vagyis Mikrobiológiai…..
Nem csak a víz tud szárítani, hanem a szappan is. A tusfürdők sokszor tele vannak nem kívánatos anyagokkal, akkor mi a megoldás? Nem is olyan rég fedeztem fel egy nagyon jó szappant, ami egyáltalán nem szárít: Papoutsanis görög oliva olaj szappan Az összetevői nagyon…..
A szúnyogok és egyéb rovarok nyáron nagyon bosszantóak. Akad azonban pár megoldás ami vegyszermentes és bababarát. Készíthetünk otthon saját szúnyogriasztót! Ez a recept nekem bevált, elkerülnek a rovarok minket. Az alapja lehet olaj vagy víz. Én vízzel szoktam készíteni, az…..